Yogarejse til Italien

0
 
PrisDKK 13.400,-
 
PrisDKK 13.400,-
10.-17. september 2024
Dobbeltværelse (Standard)
 • Dobbeltværelse (Standard)
 • Enkeltværelse, delt bad m. en person af samme køn (+900 DKK)
 • Enkeltværelse, eget bad (+1.500 DKK)
* Udfyld alle påkrævede felter for at gå videre til næste trin.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

8431

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 8 dage
Periode: 10.-17. september 2024
København - Kastrup Lufthavn
Castelvittorio, Italien
Max deltagere: 14
Kort om rejsen

Yogarejse med underoverskrift Ydre styrke – indre ro.

En aktiv ferie som giver dig et fysisk, psykisk og mentalt boost. – Det vigtigste er, at du har lyst til at blive let udfordret, både på det ydre og det indre plan med yoga, åndedræts-træning, gåture og udflugter. Niveauet passer til alle (+50), som er godt gående og som kan lide at bevæge sig.

Et yogakursus der passer perfekt til den lille bjergby Castelvittorio, hvor luften er klar og eftersommeren stadig er i fuldt flor. Dertil dejlige måltider, sol og skønne oplevelser i en af de smukkeste regioner i Italien.

Afrejse

Tirsdag den 10.september fra Københavns lufthavn kl. 11:00.
Ankomst Nice kl. 13:25. SAS.

Hjemrejse

Tirsdag den 17.september kl. 14:15 fra Nice. 
Ankomst København kl. 16:35. SAS. 

Inklusiv i prisen

 • Fly København/Nice t/r.
 • Transfer t/r fra Nice lufthavn til destinationen.
 • 7 nætter i hyggelige lejligheder i Castelvittorio.
 • Daglig yogaundervisning / åndedrætstræning og andre aktiviteter.
 • God morgenmads buffet og 6 gode middage.
 • Udflugt til kystbyen Ventimiglia, 20 km fra Castelvittorio – til det ugentlige kæmpemarked.
 • Valgfrie aktiviter: Vandretur/køretur i Nerviadalen og de små maleriske middelalderlandsbyer - Mini-pastakursus - Cykeltur enten langs Middelhavet eller i bjergene på elcykel (ekstrabetaling).

Du betaler selv

 • Frokoster.
 • Evt. cykelleje.
 • Evt. enkeltværelse.
 • Aftensmad på fridagen.
Fotos
Mere om rejsen

Yogarejse

YDRE STYRKE – INDRE RO er en yogarejse der kombinerer yoga og åndedræts-træning er en yogarejse og aktiv ferie, som giver et fysisk, psykisk og mentalt boost. Du bliver varm, svedig og får ømme muskler, men bliver også bragt ind i en rolig, vegetativ tilstand. – Alt sammen under kyndig vejledning af yogainstruktør, Susanne Kyndesen og åndedrætstræner, Pia Plesner. De to instruktører har gode erfaringer med at kombinere yoga og åndedrætstræning med vandreture og udflugter.

Susanne Kyndesen er en smilende og positiv instruktør, der med højt humør  hjælper dig ind i yogaen, så det bliver legende let at deltage. – Eller du kan udfordres til at gå dybere ind på et niveau, der passer til dig.

Pia Plesner er en afholdt underviser fra mange sammenhænge. Hun guider dig blidt og blødt ind i Bevidst ÅNDEDRÆT, hvorved du kan genfinde dit grund-åndedræt, som giver ny energi, og åbner en genvej til ro i krop og sind.

Masser af udendørs aktiviteter

Yogarejsen byder desuden på fælles vandreture i det smukke område. Niveauet er for alle der har lyst til at bevæge sig rundt på de smukke stier langs med olivenlunde og klippesider. Udstyret er bare gode sko og en rygsæk til vandflaske og madpakke. 

Cykeltur langs Middelhavet til den smukke by San Remo og videre langs med Middelhavet (turen kan også foretages gående) 

Stille gåture med gruppen eller på egen hånd i det smukke landskab.

Svømmeture i den kolde, klare bjergsø, i det reneste smeltevand.

Dertil dejlige måltider, sol og skønne naturoplevelser i en af de smukkeste regioner i Italien.

Man skal være godt gående da terrænet er kuperet og der er mange trapper. 

Udflugter og aktiviteter

En formiddag i det italienske køkken med en italiensk mama der viser hvordan man laver skøn pasta i forskellige former.

Desuden en udflugt til Middelhavet 20 km derfra, til kystbyen Ventimiglia. Her er der det ugentlige marked, hvor man kan blive fristet af kashmirtørklæder og lækre lædertasker m.m. – Gå på opdagelse i den gamle pittoreske bydel eller tag badetøj med og hop i Middelhavet.

Indkvartering

Den gamle bydel i Castelvittorio, hvor vi bor, ligger øverst oppe på en bakketop, og for at komme derop skal der forceres en masse trapper. Man fornemmer fortiden når man bevæger sig rundt i de smalle gyder, der er belagt med ujævne brosten, og huse der er bygget i middelalderen. Det er helt unikt og meget autentisk. – Dvs at du skal være godt gående!

Vi bor i lejligheder i landsbyen. Husene er smukt restaurerede og istandsat meget smagfuldt. Værelserne er forskelligt indrettede – men alle har en skøn udsigt.

Man bor  i en radius af max. 100 meter fra hinanden i den historiske bykerne – som iøvrigt er bilfri.

God morgenmad og dejlige middage. 

Morgenmad  indtages i “Asiloen” – en gennemrestaureret bygning, der i tidernes morgen blev brugt som børnehjem. I dag er det byens kulturcenter med spisesal, køkken og tagterrasse – alt til fri afbenyttelse af PUST Rejsers gæster. 

Restauranter & maden 

Der er flere storartede restauranter i  og omkring den lillebitte by Castelvittorio.  De fleste middage nydes på de bedste af områdets restauranter ,der især præsenterer det lokale køkken og sæsonens råvarer. Glem alt om “turistfælde” restauranter.  Vi skal indtage måltider tilberedt enkelt og ærligt med grundighed og kærlighed.

Italien er verdensberømt for velsmagende gastronomi, og denne egn er ingen undtagelse. Her spises mange vegetariske retter men blandt kødretter er vildsvin populært.  Menneskene her er passioneret optaget af vildsvinejagt, svampe, kastanier m.m. En typisk menu består af forskellige antipasti (små kolde og lune foretter) derefter pastaretter (f.eks. en Ravioli med fungi* (pastapuder med svampe), efterfulgt af kød (vildsvin, kanin eller lam) og til sidst dessert – og espresso. Dertil vin enten fra Ligurien, men ligeså ofte fra naboregionen Piemonte.

Om underviserne

Susanne Kyndesen

– er en rollemodel angående smidighed og styrke. Hun har en positiv indstilling og et smittende humør, som hjælper dig ind i øvelserne. – Alle kan deltage!

Du guides igennem en serie med Hatha-yoga. Opbygger styrke og balance, løsner spændte muskler og smiddig gør leddene, uden at stresse eller overbelaste kroppen. De forskellige stillinger kædes sammen til sekvenser med glidende overgange Dette øger kropsbevidstheden og lukker op for livsenergien. Vejrtrækningen er i fokus.

Susanne har dyrket yoga hele sit voksenliv og været lærer på yogarejse til Castelvittorio flere gange. Hun kommer fra et aktivt idrætsforeningsliv, hvor hun bla.a har været spring-instruktør og aerobic-instruktør. – Hjertebarnet er Ashstanga-yogaen, osse kaldet power-yoga, men hun holder meget af at undervise i Mindfull Yoga.

Uddannelser:

 • Uddannet aerobic instruktør ved Form og Figur
 • Uddannet piloxing instruktør ( blanding af boksning og pilates)
 • Certificeret Ashtanga Yoga instruktør
 • Certificeret Mindfull Yoga , Mindfull Care.

Pia Plesner

-holder sig i form med åndedræts-træning, Tibetanere og lange gåture. Hun er lyttende og positiv og let at begejstre. Hun guider jer blidt og blødt ind i en serie med Bevidst ÅNDEDRÆT.

Åndedrætstræning foregår fortrinsvist liggende med et lunt tæppe over. Her bliver du opmærksom på, hvordan du trækker vejret. Ved at koble bevidsthed og enkle bevægelser på vejrtrækningen, finder du tilbage til dit GRUND-åndedræt. – Herved falder den autonome del af nervesystemet til ro, du bliver rolig og spændinger kan begynde at slippe.– Du opnår fornyet energi og indre balance!

Vil du vide mere om Bevidst ÅNDEDRÆT se www..body-helhed.dk

Uddannelser:

 • Eksamineret Body-SDS behandler
 • Certificeret Åndedrætstræner
 • Certificeret Tankefelt Terapeut
 • Uddannet i Pædagogisk Massage

VI GLÆDER OS TIL AT DELE DET HELE MED JER!

Praktisk

 • Turen går til den lille landsby Castel Vittorio som ligger i Italiensk nordvestlige hjørne, tæt på grænsen til Frankrig.VI flyver til Nice og kører derfra i bus til destinationen i Italien – godt 65 km fra nice. Kontakt PUST Rejser hvis du gerne vil flyve fra en lufthavn i Jylland.
 • NB! Der er trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede. Man skal være godt gående. Medbring flade sko og tøj der kan klare lidt omskift i vejret. “Travel light”. -)
 • Deltagerantal max 14 personer.
 • Et eneværelse med delt bad med en anden person (af samme køn) koster 900 kr ekstra.Et eneværelse med eget bad koster 1500 kr ekstra.Et dobbeltværelse har ingen tillæg.
 • Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pia Scharling fra PUST Rejser tlf. 31264100. info@pustrejser.dk
 • Betaling og afbestillingsbetbetalingsbetingelser:Betaling sker gennem rejsens arrangør PUST Rejser. Depositum på kr. 2.000,- ved bestilling. Restbeløb 2 måneder før afrejse. Hvis rejsen aflyses pga. for få tilmeldte, gives depositum retur. Rejsen er omfattet af Rejsegarantifondens dækning.  
 •  
Ugens program

Dag 110. september

Ankomst til Nice i Frankrig. 
Afhentning i PUST bus og 5 kvarters køretur over grænsen ved Menton ind i Italien til destinationen Castelvittorio.
Anvisning af lejligheder, og derefter rundvisning og en kortere gåtur i Castelvittorio. Velkomst, snak om indhold mv. over en aperitivo. Middag kl 19.30 på en af de lokale restauranter.

Dag 211. september

Yoga eller Åndedrætstræning kl 7.00-8.30, hver morgen.

Derefter morgenmadsbuffet mellem 8.30 – 9.30.

Kl 10 starter dagens øvrige aktiviteter.

Frokost og siesta midt på dagen, og om eftermiddagen er der tilbud om forskellige aktiviteter, og udflugter – eller bare tid til sig selv.

Sidst på eftermiddagen, kl. 17.30 -19.00, er der Yoga eller Åndedrætstræning igen. Og middag kl 20.00 på en af de små fine restauranter i byen.

Dag 312. september

Morgen, som tirsdag. Formiddag, stille gåtur i omegnen.

Om eftermiddagen vandretur til Rio Carne i Pigna. Et usædvanligt smukt flodleje med flade klipper, perfekt til solbadning og et dyp i det iskolde bjergvand. 

Kl. 16.00 er der pasta-demonstration  af en lokal mama.

Kl. 18.00 Yoga eller Åndedrætstræning, 

Kl. 20.00 sætter vi os til bords i asilo’en og nyder bl.a. de pasta’er vi selv har frembragt.

Dag 413. september

Yoga eller Åndedrætstræning og morgenmad.

Derefter tilbud om en vandretur på 4-5 km op i bjergene, hvor vi bydes å en skøn frokost af Mama Orengo, som bage sine lækre foccacia’er i en udendørs stenovn. Udsigten er fantastisk  og det er en helt særlig oplevelse at være inviteret til frokost hos en privat italiensk familie.

En meget smuk tur både op og ned ad bjerget – men man kan også godt få et lift i bil.

Sidst på eftermiddagen Yoga eller Åndedrætstræning, 17.30-19.00.

Fælles middag på piazzaen kl. 20.00.

Dag 514. september

Yoga eller Åndedrætstræning, og morgenmad.

Derefter afgang med lokalbussen til kystbyen Ventemiglia, hvor man kan opleve et kæmpemarked ved kysten. – Der er osse en strandpromenade og smuk gammel bydel. – Frokost på egen hånd.

Vi er tilbage sidst på eftermiddagen, hvor vi har en kortere udgave af Yoga eller Åndedrætstræning.

Om aftenen “sammenskudsgilde” af de lækkerrier vi har købt ind på det fristende mad-marked i Ventimiglia.

Dag 615. september

Yoga eller Åndedrætstræning og morgenmad.

Herefter er der tilbud om en cykeltur langs Middelhavet, til den smukke by, San Remo. – Der er anlagt en fin ny cykelsti helt nede langs vandet, hvor man kan leje cykler og cykler til San Remo.

Vi tager igen en kortere omgang med Yoga eller Åndedræt, hvor vi fokuserer på udstræk efter dagens cykeltur.

Middag kl. 20.00.

Dag 716. september

Yoga eller Åndedrætstræning og morgenmad. Derefter en hel fridag hvor man kan nyde de skønne omgivelser indtil afslutningsmiddag kl. 19.30.

Dag 817. september

Hjemrejse kl. 14.20 fra Nice. Afgang i bus fra Castelvittorio kl. 10.00.

Kort