Forside > Singlerejser italien

Singlerejser italien

Singlerejser italien med PUST Rejser.
At rejse alene kræver mod. Eller rettere at tage beslutningen kræver sin m/k. 

Måske er det første gang du bestiller en rejse hvor du ikke rejser med en ven/veninde eller en kæreste eller familie. For nu har du besluttet at tage på singlerejse.

Måske har du ikke haft mulighed for det før, men nu-skal-det-være!

Måske er du nødt til at rejse alene, fordi andre i din omgangskreds ikke har tid eller råd.

Måske kan du bare lide at rejse alene. Sådan som utallige andre rejsende der rejser afsted alene, men som i løbet af ingen tid finder rejsekammerater og potentielle nye venner.

Flere og flere der tager på singlerejser. Du tager ganske vist ud til lufthavnen eller banegården alene, men fra det øjeblik du stiger ombord på flyet eller toget er du en del af en gruppe mennesker, som alle deler en interesse for netop den destination, som du også har valgt.

Og glæd dig! Tænk på alle de diskussioner du er sluppet for.

Du har for det første selv bestemt hvor rejsen skal gå hen. Du har måske checket singlerejser til Italien ud – eller andet land du har drømt om at besøge – på din computer.

Du har også bestemt hvornår du vil afsted.

Og hvis du vælger en aktiv ferie, har du bestemt hvad du helt præcist synes rejsen skal indeholde.

Vil du vandre eller dyrke yoga? Vil du synge eller male? Vil du gå på museer eller høre opera?

Hvis du vælger singlerejser til Italien er der rigtig gode chancer for, at du rammer en rejse, hvor du møder andre mennesker, der interesserer sig for det samme som du selv gør.

Og mange af de aktiviteter er du så heldig at finde i landsbyen Castelvittorio, som ligger i Norditalien i den region der hedder Ligurien.  Landsbyen ligger på en bakketop og er flere gange om året vært for yogakurser, malekurser, vandreferier, sangkurser m.m.  Sæsonen starter i maj og varer til september.

Nogle af kurserne foregår i en tidligere kirke – et stort og smukt rum med kalkmalerier fra 1600-tallet på væggene og lys der strømmer ind ad den store kirkedør og de høje vinduer. Her er udsigt udover Nerviadalen og bjerget Monte Toraggio som knejser 2000 m højt og dalbyen Pignas røde tegltage og terracottafarvede huse.

På singlerejser til Castelvittorio i Italien er der udover det specifikke kursus også forskellige aktiviteter i løbet af dagene: pasta-kursus, vinsmagning og daglige gåture i de skønne omgivelser.

Og så er der måltiderne: På mange rejser må man selv klare den side af sagen, men i Castelvittorio bliver der sørget for stort set alle måltider. De lokale restauranter serverer vidunderlige pastaretter, grøntsagstærter, gryderetter med vildsvin, stegt lammekølle og basilikumpesto.

Du kommer ALDRIG til at spise et måltid alene – hvis du ikke selv vil.  Og det er god mad der serveres. At tage på singlerejse til Italien er det bedste gave du kan give dig selv.

Læs mere om PUST Rejser udvalg af singlerejser i vores rejsekalender.