Syng Solo – Sangkursus i Italien

0
Få pladser
PrisDKK 12.500,-
Få pladser
PrisDKK 12.500,-
The tour is not available yet.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2460

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 8 dage
Periode: 4-11 juni 2022
København - Kastrup Lufthavn
Castelvittorio, Italien
Max deltagere: 16
Kort om rejsen

Sangkursus: Denne sangrejse er især for dem der har lyst til at synge solo. Daglig sangtræning med sanglærer Donna Cadogan, sanglærer Anna Scharling og pianist  Søren Graversen og i de ledige stunder arrangeres udflugter og forskellige aktiviteter. Om aftenen ”åben scene” og hyggelige middage. Repertoiret er hentet fra det rytmiske  – jazz, soul, pop m.m. Ugen afrundes med en uformel koncert på byens torv.

Afgang fra

København – Kastrup Lufthavn 
SAS kl. 10.45 – mødetid 2 timer før

Retur fra Nice lørdag den 11. juni kl. 21.40. ANk. København kl. 23.55.

Ankomst til

Nice lufthavn – Côte d’Azur
Herefter transfer til Castevittorio

Inklusiv i prisen

 • Fly København/Nice retur
 • Transfer t/r Nice lufthavn.
 • 7 nætter i hyggelige lejligheder i Castelvittorio.
 • Morgenmadsbuffet i Asilo’en
 • 6 gode middage, inkl. vin
 • Sangkursus - min. 20 timer
 • Udflugt til kystbyen Ventimiglia, 20 km fra Castelvittorio – til det ugentlige kæmpemarked
 • “åben scene-aften”.
 • Minikursus i italiensk madlavning
 • Vinsmagningsaften

Du betaler selv

 • Frokost
 • Værelsesopgradering
Fotos
Mere om rejsen

Sangkursus

Daglige masterclasses/sang undervisning med sanger, sanglærer  og performancelærer Donna Cadogan , Sanger og sangskriver Anna Scharling samt pianist og kapelmester Søren Graversen. Både enetimer og masterclass/fællesundervisning. 

Man vælger inden afrejse 2 sange man særligt gerne vil arbejde med. Derudover vil der være 2-3 fællesarrangementer samt forventning om at du synger backing på de andre deltageres sange. Vi vil både arbejde med dit kunstneriske udtryk og med din fysik, så du synger med din krop i stedet for mod den. Det opnår vi ved enkle daglige øvelser, så du får trænet din motoriske hukommelse og får styr på din støtte og din klang. Det er vigtigt at synge “sundt” så du har en stærk og smidig stemme mange år fremover. Desuden solosang-sessions.

Indkvartering i hyggelige lejligheder i landsbyen Castelvittorio. Husene er nyrestaurerede og istandsat meget smagfuldt. Værelserne er forskelligt indrettede og alle har en skøn udsigt. Vi bor alle sammen i en radius af max. 100 meter fra hinanden og fra undervisningslokalet.

Badning og udflugter Lige i nærheden af Castelvittorio en bjergsø, hvor man solbader på klipperne og kan blive afkølet i det krystalklare vand. Og det er også nemt, at tage den lokale bus ud til Middelhavet og hoppe i bølgerne.Udover sangundervisningen bliver der også plads til at nyde de vidunderlige omgivelser. Et “must” er mindst een udflugt til kystbyen Ventimiglia, til det store fredagsmarked.

 

Stedet

65 km fra storbyen Nice og 20 km fra Middelhavet ligger den pragtfulde ældgamle by, Castelvittorio. Byen er grundlagt ca. år 900 og er bilfri af den simple grund, at gaderne er for smalle til vor tids køretøjer. Middelalderlandsbyen Castelvittorio er en uspoleret og autentisk perle, der ligger i de Liguriske bjerge, midt i vidunderlig natur med dejlige restauranter og charmerende boliger. PUST Rejser har været her siden 2009 og kender hver en krog af området.

Restauranter & maden er et kapitel for sig…

På denne kunstakademi rejse med Peter Kær er de fleste måltider inkluderet i rejsens pris.  Nogle af måltiderne – bl.a morgenmaden- spiser vi i vores “centro culturale” – Asilo’en. De fleste middage nydes på de bedste af områdets restauranter, der især præsenterer det lokale køkken og sæsonens råvarer. Glem alt om “turistfælde” restauranter.  Vi skal indtage måltider tilberedt enkelt og ærligt med grundighed og kærlighed.

Italien er verdensberømt for velsmagende gastronomi, og denne egn er ingen undtagelse. Menneskene her er passioneret optaget af vildsvinejagt, svampe, kastanier m.m. En typisk menu består af forskellige antipasti (små kolde og lune foretter) derefter 2 slags pastaretter (f.eks. en Ravioli med fungi* (pastapuder med svampe), efterfulgt af to slags kød (vildsvin, kanin eller lam) og til sidst dessert – og espresso. Dertil vin enten fra Ligurien, men ligeså ofte fra naboregionen Piemonte.

Indkvartering

 i lejligheder i landsbyen. Husene er smukt restaurerede. Værelserne er forskelligt indrettede – men alle har en skøn udsigt.  Vi bor alle sammen i en radius af max. 100 meter fra hinanden i den historiske bykerne – som i øvrigt er bilfri.

Et eneværelse med eget bad koster 1500 kr ekstra. Et eneværelse med delt bad med een anden person (af samme køn) koster 900 kr ekstra. Et dobbeltværelse har ingen tillæg.

Praktisk

NB! Der er trapper og brosten mange steder og kunstrejsen er derfor ikke egnet for gangbesværede

Betaling sker gennem rejsens arrangør PUST Rejser. Depositum på kr. 2000,- ved bestilling efter fremsendelse af faktura. Restbeløb 2 måneder før afrejse. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling. Hvis rejsen aflyses pga. for få tilmeldte, gives depositum retur.* Rejsen er omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Ugens program

Dag 1Ankomst i Nice, Frankrig

Afhentning i Nice. Ankomst til Castelvittorio hvor der venter en let frokost. Rundvisning i landsbyen om eftermiddagen og introduktion til kurset.

Middag på Restaurant BUSCIUN.

Dag 2Dagsrytmen

10-12.45 Undervisning
13.00 Fælles frokost
14.30-16.00 Undervisning
Kl.16.30 til fods til dal-byen Pigna hvor der er rundvisning. Vi slutter af med en aperitif.
20 Middag og bagefter “surprise-indslag”.

Dag 3Undervisning & olivenoliesmagning

Som dag 2.

Dagens emner er mikrofontræning og performance workshop

Dag 4Undervisning & middag på Trattoria del Portico

10-13.00 Undervisning
Frokost individuel
15.00-17 Solo sessions
20.00 middag i det legendariske Trattoria del Portico i Castelvittorio, hvor 3 generationer af kvindelige kokke byder på en 6 retters menu med alt det gode fra egnen. .

Dag 5Åben scene

Performance workshop og mikrofontræning.

19.00 Vi henter ægte italienske pizzaer til fælles middag i Asiloen (pizzanight) og “åben scene” bagefter:-)

Dag 6Koncertdag

Kl. 18.30 Uformel koncert på landsbyens piazza og derefter festmiddag

Dag 7Hjemrejse

En hel fridag med mulighed for at tage til Nice og tilbringe dagen, da hjemrejsen er kl. 21.40 fra Nice lufthavn.

Afhentning i bus i Castelvittorio kl.17.00. Flyet til København afgår kl. 21.40.

Kort