Syng Solo – i Italien

0
 
PrisDKK 12.500,-
 
PrisDKK 12.500,-
4-11 juni 2022
Dobbeltværelse (Standard)
 • Dobbeltværelse (Standard)
 • Enkeltværelse, delt bad m. en person af samme køn (+900 DKK)
 • Enkeltværelse, eget bad (+1.500 DKK)
* Udfyld alle påkrævede felter for at gå videre til næste trin.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1269

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 8 dage
Periode: 4-11 juni 2022
København - Kastrup Lufthavn
Castelvittorio, Italien
Max deltagere: 16
Kort om rejsen

Denne sangrejse er især for dem der har lyst til at synge solo. Hver dag sangtræning med med sanglærer og pianist  og i de ledige stunder arrangeres udflugter og forskellige aktiviteter. Om aftenen ”åben scene” og hyggelige middage. Repertoiret er hentet fra det rytmiske  – jazz, soul, pop m.m. Ugen afrundes med en uformel koncert på byens torv.

Afgang fra

København – Kastrup Lufthavn 
SAS kl. 11:45 – mødetid 2 timer før

Ankomst til

Nice lufthavn – Côte d’Azur
Herefter transfer til Castevittorio

Inklusiv i prisen

 • Fly København/Nice retur
 • Transfer t/r Nice lufthavn.
 • 6 nætter i hyggelige lejligheder i Castelvittorio.
 • Morgenmadsbuffet i Asilo’en
 • 6 gode middage, inkl. vin
 • Daglig undervisning
 • Udflugt til kystbyen Ventimiglia, 20 km fra Castelvittorio – til det ugentlige kæmpemarked
 • Vandretur/køretur i Nerviadalen og de små maleriske middelalderlandsbyer – bl.a. til Dolce Acqua hvor Monet malede den berømte bro over Nerviafloden.
 • Mini-lærerkoncert & “åben scene-aften”.
 • Minikursus i italiensk madlavning
 • VInsmagningsaften
 • Koncert emd den fantastiske sanger og guitarist Marisa Fagnani

Du betaler selv

 • Private frokost
 • Værelsesopgradering
Mere om rejsen

Daglig sang undervisning af sanglærerne Pia Bohr Scharling og Anna Scharling samt pianisten Søren Graversen. Både enetimer og fællesundervisning.  Man vælger inden afrejse 2 sange man særligt gerne vil arbejde med. Derudover vil der være 2-3 fællesarrangementer samt mulighed for at synge backing på de andre deltageres sange.

Indkvartering i hyggelige lejligheder i landsbyen Castelvittorio. Husene er nyrestaurerede og istandsat meget smagfuldt. Værelserne er forskelligt indrettede og alle har en skøn udsigt. Vi bor alle sammen i en radius af max. 100 meter fra hinanden og fra undervisningslokalet.

Badning og udflugter Lige i nærheden af Castelvittorio en bjergsø, hvor man solbader på klipperne og kan blive afkølet i det krystalklare vand. Og det er også nemt, at tage den lokale bus ud til Middelhavet og hoppe i bølgerne.Udover sangundervisningen bliver der også plads til at nyde de vidunderlige omgivelser. Et “must” er mindst een udflugt til kystbyen Ventimiglia, til det store fredagsmarked.

 

Restauranter & maden er et kapitel for sig…

Der er ikke færre end tre storartede restauranter i den lillebitte by Castelvittorio. Med  Pust Rejser  er de fleste måltider inkluderet i rejsens pris. Nogle af måltiderne spiser vi  i vores “Centro Culturale” – et mødested hvor der både er plads til at “hænge ud” enten på den store tagterrasse, i salonen eller i spisestuen. De fleste middage nydes på de bedste af områdets restauranter ,der især præsenterer det lokale køkken og sæsonens råvarer. Glem alt om “turistfælde” restauranter.  Vi skal indtage måltider tilberedt enkelt og ærligt med grundighed og kærlighed.

Italien er verdensberømt for velsmagende gastronomi, og denne egn er ingen undtagelse. Menneskene her er passioneret optaget af vildsvinejagt, svampe, kastanier m.m. En typisk menu er overvejende vegetarisk og består af forskellige antipasti (små kolde og lune foretter) derefter 2-3 slags pastaretter (f.eks. en Ravioli med fungi* (pastapuder med svampe), evt. efterfulgt  af vildsvin, kanin eller lam og til sidst dessert – og espresso. Dertil vin enten fra Ligurien, men ligeså ofte fra naboregionen Piemonte..

 • Max 16 deltagere.
 • Daglig sang instruktion af sanglærere Pia & Anna Scharling. Den daglige undervisning foregår i landsbyen i ”Den gamle skole”, som er smukt restaureret. Vi kvitterer for gæstfriheden i den hyggelige landsby med en uformel koncert på Piazza’en den sidste dag. Det er et populært indslag for landsbyens venlige beboere.
 • Indkvartering i danskejede lejligheder i landsbyen. Husene er smukt restaurerede og istandsat meget smagfuldt. Værelserne er forskelligt indrettede – men alle har en skøn udsigt.  Alle bor i en radius af max. 100 meter fra hinanden i den historiske bykerne – som iøvrigt er bilfri.
 • Halvpension er inklusiv med morgenmad og dejlige middage. Til frokost er der de fleste dage mulighed for at tilmelde sig “Lorenza’s frokostordning”, som består af en lækker buffet inkl. drikkevarer. Pris 12 euro. Eller køb billigt ind hos den lokale købmand og tilbered din egen frokost.
 • Lorenza’s frokost indtages i “Asiloen” – en gennemrestaureret bygning, der i tidernes morgen blev brugt som børnehjem. I dag er det byens kulturcenter med spisesal, køkken og tagterrasse – alt til fri afbenyttelse af PUST Rejsers gæster.
 • Middage spises samlet på de lokale restauranter med velsmagende regionale retter.

Praktisk info

Vedr. enkeltværelse: Et eneværelse med eget bad koster 1500 kr ekstra. Et eneværelse med delt bad med een anden person (af samme køn) koster 900 kr ekstra. Et dobbeltværelse har ingen tillæg. Der er trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede. Medbring flade sko og tøj der kan klare lidt omskift i vejret. Travel light. Der er ingen “drager-service”:-) 
NB! Der er trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede. Medbring flade sko og tøj der kan klare lidt omskift i vejret. “Travel light”

Ugens program

Dag 1Ankomst i Nice, Frankrig

Afhentning i Nice. Ankomst til Castelvittorio hvor der venter en let frokost. Rundvisning i landsbyen om eftermiddagen og introduktion til undervisningen. Middag på Restaurant BUSCIUN.

Dag 2Undervisning, rundvisning og middag

10-12.45 Undervisning
13.00 Fælles frokost
14.30-16.00 Undervisning
Kl.16.30 til fods til dal-byen Pigna hvor der er rundvisning. Vi slutter af med en aperitif.
20 Middag og bagefter “surprise-indslag”.

Dag 3Soloundervisning & olivenoliesmagning

10-13 Undervisning.
15. 00 Soloundervisning /stemmediagnose efter tur, mens de andre deltager i et Mini-madlavningskursus i en håndfuld traditionelle italienske retter.
19.00 Olivenoliesmagning ogen aperitivo inden middagen, hos den lokale kok og oliveolieproducent Terry & Tafe.

Dag 4Undervisning & middag på Trattoria del Portico

10-13.00 Undervisning
Frokost individuel
15.00-17 Solo sessions
20.00 middag i det legendariske Trattoria del Portico i Castelvittorio, hvor 3 generationer af kvindelige kokke byder på en 6 retters menu med alt det gode fra egnen. .

Dag 5Undervisning & besøg på markedet i Ventimiglia

8.00 eller 10.00 Afsted til marked i Ventimiglia med den lokale bus. frokost på egen hånd.
17.30-19.30 undervisning.
20.00 Vi henter ægte italienske pizzaer til fælles middag i Asiloen (pizzanight) og “åben scene” bagefter:-)

Dag 6Undervisning og afslutningsevent

10-11.30 Undervisning
Fokostpause
16-17.30 generalprøve
18.30 Afslutningsevent på byens piazza og derefter afslutningsmiddag på Restaurant Busciun.

Dag 7Hjemrejse

Afhentning i bus i Castelvittorio kl.8.00.

Fotos
Kort