Syng Solo – Sangkursus i Italien

(3 Anmeldelser)
Udsolgt
PrisDKK 14.300,-
Udsolgt
PrisDKK 14.300,-
2.-9. juni 2024
Dobbeltværelse (Standard)
 • Dobbeltværelse (Standard)
 • Enkeltværelse, delt bad m. en person af samme køn (+900 DKK)
 • Enkeltværelse, eget bad (+1.500 DKK)
* Udfyld alle påkrævede felter for at gå videre til næste trin.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

5097

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 8 dage
Periode: 2.-9. juni 2024
København - Kastrup Lufthavn
Castelvittorio, Italien
Max deltagere: 16
Kort om rejsen

Sangkursus: Denne sangrejse er især for dem der har lyst til at synge solo. Daglig sangtræning med sanglærer og i de ledige stunder arrangeres udflugter og forskellige aktiviteter. Om aftenen ”åben scene” og hyggelige middage. Repertoiret er hentet fra det rytmiske  – jazz, soul, pop m.m. Ugen afrundes med en uformel koncert på byens torv.

Afrejse

Søndag den 2.juni fra Københavns lufthavn kl. 16:40.
Ankomst Nice kl. 19:05. SAS. 

Hjemrejse

Søndag den 9.juni kl. 19:55 fra Nice. 
Ankomst København kl. 22:15. SAS. 

Inklusiv i prisen

 • Fly København/Nice retur
 • 7 nætter i dobbeltværelse i hyggelig lejlighed i Castelvittorio
 • Undervisning min. 20 timer både solo og fælles masterclass
 • Halvpension med god morgenmad og dejlige middage
 • Lufthavnstransfer t/r samt anden lokal transport
 • Minipastakursus
 • “Åben scene"-aften
 • Udflugt til kystbyen Ventimiglia

Du betaler selv

 • Frokost
 • Værelsesopgradering
 • Aftensmad på fridagen
Fotos
Mere om rejsen

Sangkursus

Daglig sangtræning med sanglæreSangtræning med sanglærer og sanger Anna Scharling og pianist og kapelmester Søren Graversen– solo og fælles masterclass. Man vælger inden afrejse 2 sange man særligt gerne vil arbejde med og sender titlerne i god tid inden afrejse til pianisten Søren Graversen. Sangene skal helst hentes fra det rytmiske repertoire, jazz, soul, folk, pop etc.

Solo-session med sanglæreren hvor der arbejdes med dit kunstneriske udtryk og med din sangteknik, støtte, klang og frasering.

Solosession med pianisten som sammen med dig gennemgår formen på din sang, tempo, toneart m.v.

1-2 fælleskorsatser (á la ”We are the world”) hvor man dels har solofraser, dels synger backing.

Instruktion i at synge backing på de andre deltageres sange.

Masterclass i større eller mindre grupper. Masterclass er en slags åben prøve hvor man skiftes til at være “på”. Man synger sin sang og får feedback fra lærerne. En undervisningsform der er interessant for alle, fordi man selvfølgelig lærer ved at se andre blive undervist. Stemningen er i top – afslappet og hyggelig.

Koncert den sidste aften på landsbyens piazza.

Indkvartering Den gamle bydel i Castelvittorio, hvor vi bor, ligger øverst oppe på en bakketop, og for at komme derop skal der forceres en masse trapper. Man fornemmer fortiden når man bevæger sig rundt i de smalle gyder, der er belagt med ujævne brosten, og huse der er bygget i middelalderen. Det er helt unikt og meget autentisk. – Dvs at du skal være godt gående!

Vi bor i lejligheder i landsbyen. Husene er smukt restaurerede og er forskelligt indrettede – men alle har en skøn udsigt. Man bor i en radius af max. 100 meter fra hinanden i den historiske bykerne – som iøvrigt er bilfri.

Badning og udflugter Lige i nærheden af Castelvittorio en bjergsø, hvor man solbader på klipperne og kan blive afkølet i det krystalklare vand. Og det er også nemt, at tage den lokale bus ud til Middelhavet og hoppe i bølgerne.Udover sangundervisningen bliver der også plads til at nyde de vidunderlige omgivelser. Et “must” er mindst een udflugt til kystbyen Ventimiglia, til det store fredagsmarked.

Stedet

65 km fra storbyen Nice og 20 km fra Middelhavet ligger den pragtfulde ældgamle by, Castelvittorio. Byen er grundlagt ca. år 900 og er bilfri af den simple grund, at gaderne er for smalle til vor tids køretøjer. Middelalderlandsbyen Castelvittorio er en uspoleret og autentisk perle, der ligger i de Liguriske bjerge, midt i vidunderlig natur med dejlige restauranter og charmerende boliger. PUST Rejser har været her siden 2009 og kender hver en krog af området.

Restauranter & maden er et kapitel for sig…

God morgenmad, sandwichfrokost eller buffet og dejlige middage (man betaler selv frokoster). 

Morgenmad samt Lorenza’s frokoster indtages i “Asiloen” – en gennemrestaureret bygning, der i tidernes morgen blev brugt som børnehjem. I dag er det byens kulturcenter med spisesal, køkken og tagterrasse – alt til fri afbenyttelse af PUST Rejsers gæster. 

Der er flere storartede restauranter i og omkring den lillebitte by Castelvittorio. Nogle af måltiderne spises i vores ASILO – “Centro Culturale” – et mødested hvor der både er plads til at “hænge ud” enten på tagterrassen, i “biblioteket” eller i spisestuen. De fleste middage nydes på de bedste af områdets restauranter, der især præsenterer det lokale køkken og sæsonens råvarer. Glem alt om “turistfælde” restauranter.  Vi skal indtage måltider tilberedt enkelt og ærligt med grundighed og kærlighed.

Italien er verdensberømt for velsmagende gastronomi, og denne egn er ingen undtagelse. Her spises ganske vist mange vegetariske retter men blandt kødretter er vildsvin populært.  Menneskene her er passioneret optaget af vildsvinejagt, svampe, kastanier m.m. En typisk menu består af forskellige antipasti (små kolde og lune foretter) derefter pastaretter (f.eks. en Ravioli med fungi* (pastapuder med svampe), efterfulgt af kød (vildsvin, kanin eller lam) og til sidst dessert – og espresso. Dertil vin enten fra Ligurien, men lige så ofte fra naboregionen Piemonte.

Praktisk

NB! Der er trapper og brosten mange steder så Castelvittorio er derfor ikke egnet for gangbesværede.

Enkeltværelse: Et eneværelse med eget bad koster 1500 kr ekstra. Et eneværelse med delt bad med een anden person (af samme køn) koster 900 kr ekstra. Et dobbeltværelse har ingen tillæg.

Betaling sker gennem rejsens arrangør PUST Rejser. Depositum på kr. 2000,- ved bestilling efter fremsendelse af faktura. Restbeløb 2 måneder før afrejse. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling. Hvis rejsen aflyses pga. for få tilmeldte, gives depositum retur. Rejsen er omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Ugens program

D. 2 juniAnkomst

Vi byder på et glas vin og natmad.

D. 3 juniDag 1

Efter morgenmad en kort rundvisning i Castelvittorio og derefter starter undervisningen kl. 10.00.

10.00-10.25 Fælles opvarmning 

5 min pause

10.30-12.30  Solo-sessions med pianist. Imens arbejder sanglærer med resten af holdet. TEMA: F.eks. improvisation/intonation/klang et.c.

12.30-14.30 Frokostpause

14.30-16.30 Solo-sessions med sanglærer. Imens arbejder pianist med resten af holdet. TEMA: gennemgang af fællessange. 

17.00-19.30 Badning, gåtur og hygge

19.30 Middag

D. 4 juniDag 2

Som Mandag. 

Sidst på eftermiddagen tilbud om pasta-making-kursus.

D. 5 juniDag 3

10.00-10.25 Fælles opvarmning 

10.30–12.30 Fire mini-masterclass i grupper á tre personer. 

12.30-14.30 Frokostpause

14.30-16.30 Fire Mini-masterclass i grupper á tre personer.

17.00-19.30 Badning, gåtur og hygge

19.30 Middag – og bagefter er der open mic!

D. 6 juniDag 4

10.00-10.25 Fælles opvarmning 

10.30–12.30 Masterclass.

12.30-14.30 Frokostpause

14.30-16.00. Fælles Masterclass. 

16.30-19.30 Badning, gåtur og hygge

19.30 Middag og bagefter koncert med lokal stjerne.

D. 7 juniDag 5

FRIDAG

D. 8 juniDag 6

Opsamling, generalprøve og koncert.

D. 9 juniDag 7

God frokost og afrejse med bus kl. 15.00.

Kort

Anmeldelser
3 Anmeldelser
Sorter efter:RatingDato

Jette Bruun

Solo rejsende

Stor ros!
Først tak for en dejlig tur. Jeg synes kurset var godt tilrettelagt. Skønt at der var god tid til sang, som vi jo var kommet for, men også rigtig godt med de fælles udflugter i “fritiden”. Skøn tur til Pigna og Mama Orengo og hygge med quiz og open Mic. Søren er jo en fantastisk pianist – det er guld værd. Jeg føler mig tryg med ham ved klaveret. 
Og meget stor ros til sanglærer Anna. Til sidst også ros til Pia Sylvester, som sørgede for at det hele klappede.

1. juni 2022

René Bigandt

Solo rejsende

Jeg fik lært synge mere energifyldt og skabe mere dynamik og at være mere fysisk til stede på scenen. Følte mig lidt mere komfortabel ved at stå med mikrofonen. 
Søren  Graversen  er en fantastisk pianist.  Anna Scharling det stærkeste kort efter min opfattelse.  Hun har høje ambitioner, som hun dygtigt omsætter i resultater. 
Udover sangkurset var den helt store oplevelse for mig frokosten hos Fabios forældre inklusive gåturen op og hjem. Wow – det var italiensk 🙂

1. juni 2022

Susanne Oggtrup

Solo rejsende

En rigtig dejlig sangferie!

Jeg fik det, som jeg kom for og har haft en rigtig dejlig sangferie, hvor jeg ud over at synge fik slappet af, spist dejlig mad, hygget, gået ture og snakket. Så jeg er glad og kunnegodt finde på at tage med igen en anden gang til Castel Vittorio. Ikke bare for at blive dygtigere, men fordi jeg elsker at synge. 

1. juni 2022