fbpx

Syng Solo – Sangkursus i Italien

0
 
PrisDKK 13.800,-
 
PrisDKK 13.800,-
4.-11. juni 2023
Dobbeltværelse (Standard)
 • Dobbeltværelse (Standard)
 • Enkeltværelse, delt bad m. en person af samme køn (+900 DKK)
 • Enkeltværelse, eget bad (+1.500 DKK)
* Udfyld alle påkrævede felter for at gå videre til næste trin.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3695

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 8 dage
Periode: 4.-11. juni 2023
København - Kastrup Lufthavn
Castelvittorio, Italien
Max deltagere: 16
Kort om rejsen

Sangkursus: Denne sangrejse er især for dem der har lyst til at synge solo. Daglig sangtræning med sanglærer Ulla Hempel, sanglærer Anna Scharling og pianist Søren Graversen og i de ledige stunder arrangeres udflugter og forskellige aktiviteter. Om aftenen ”åben scene” og hyggelige middage. Repertoiret er hentet fra det rytmiske  – jazz, soul, pop m.m. Ugen afrundes med en uformel koncert på byens torv.

Afgang fra

København – Kastrup Lufthavn
Afgang med SAS kl 08:30 – Mødetid 2 timer før

Ankomst til

Nice lufthavn – Côte d’Azur
Herefter transfer til Castevittorio

Inklusiv i prisen

 • Fly København/Nice retur
 • Lufthavnstransfer t/r samt anden lokal transport
 • 7 nætter i dobbeltværelse i hyggelig lejlighed i Castelvittorio
 • Undervisning min. 20 timer både solo og fælles
 • Halvpension.
 • Minipastakursus
 • Udflugt til kystbyen Ventimiglia, 20 km fra Castelvittorio – til det ugentlige kæmpemarked
 • “åben scene-aften”.

Du betaler selv

 • Frokost
 • Værelsesopgradering
Fotos
Anmeldelser
Wow – det var italiensk!
Jeg fik lært synge mere energifyldt og skabe mere dynamik og at være mere fysisk til stede på scenen. Følte mig lidt mere komfortabel ved at stå med mikrofonen. 
Søren  Graversen  er en fantastisk pianist.  Anna Scharling det stærkeste kort efter min opfattelse.  Hun har høje ambitioner, som hun dygtigt omsætter i resultater. 
Udover sangkurset var den helt store oplevelse for mig frokosten hos Fabios forældre inklusive gåturen op og hjem. Wow – det var italiensk 🙂
René Bigandt
Solosangkursus i Castelvittorio juni 2022
Stor ros!
Først tak for en dejlig tur. Jeg synes kurset var godt tilrettelagt. Skønt at der var god tid til sang, som vi jo var kommet for, men også rigtig godt med de fælles udflugter i “fritiden”. Skøn tur til Pigna og Mama Orengo og hygge med quiz og open Mic. Søren er jo en fantastisk pianist – det er guld værd. Jeg føler mig tryg med ham ved klaveret. 
Og meget stor ros til sanglærer Anna. Til sidst også ros til Pia Sylvester, som sørgede for at det hele klappede.
Jette Bruun
Solosangkursus i Castelvittorio juni 2022
En rigtig dejlig sangferie!

Jeg fik det, som jeg kom for og har haft en rigtig dejlig sangferie, hvor jeg ud over at synge fik slappet af, spist dejlig mad, hygget, gået ture og snakket. Så jeg er glad og kunnegodt finde på at tage med igen en anden gang til Castel Vittorio. Ikke bare for at blive dygtigere, men fordi jeg elsker at synge. 

Susanne Oggtrup
Solosangkursus i Castelvittorio juni 2022
Mere om rejsen

Sangkursus

På dette sangkursus er der daglige masterclasses/sang og undervisning med sanglærer Ulla Hempel og sanger og sangskriver Anna Scharling samt pianist og kapelmester Søren Graversen. Både enetimer og masterclass/fællesundervisning. 

På dette sangkursus vælger man inden afrejse 2 sange man særligt gerne vil arbejde med. Derudover vil der være 2-3 fællesarrangementer samt forventning om at du synger backing på de andre deltageres sange. Vi vil både arbejde med dit kunstneriske udtryk og med din sangteknik, støtte, klang, frasering og udtryk.  Desuden solosang-sessions.

En masterclass: er en slags åben prøve hvor man skiftes til at være “på”. Man synger sin sang og får feedback fra lærerne. Pianisten Søren Graversen gennemgår formen på din sang, tempo, toneart m.v. Anna Scharling tager sig af solosang-sessions hvor du bliver undervist alene og Ulla Hempel er tovholder på masterclass’en. En undervisningsform der er interessant for alle, fordi man selvfølgelig lærer ved at se andre blive undervist. 

Stemningen er i top og det er altid virkelig hyggeligt – og kreativt ikke mindst.

Indkvartering: i hyggelige lejligheder i landsbyen Castelvittorio. Husene er nyrestaurerede og istandsat meget smagfuldt. Værelserne er forskelligt indrettede og alle har en skøn udsigt. Vi bor alle sammen i en radius af max. 100 meter fra hinanden og fra undervisningslokalet.

Badning og udflugter: Lige i nærheden af Castelvittorio en bjergsø, hvor man solbader på klipperne og kan blive afkølet i det krystalklare vand. Og det er også nemt, at tage den lokale bus ud til Middelhavet og hoppe i bølgerne.Udover sangundervisningen bliver der også plads til at nyde de vidunderlige omgivelser. Et “must” er mindst een udflugt til kystbyen Ventimiglia, til det store fredagsmarked.

Stedet

Dette sangkursus bliver afholdt 65 km fra storbyen Nice og 20 km fra Middelhavet hvor den pragtfulde ældgamle by, Castelvittorio ligger. Byen er grundlagt ca. år 900 og er bilfri af den simple grund, at gaderne er for smalle til vor tids køretøjer. Middelalderlandsbyen Castelvittorio er en uspoleret og autentisk perle, der ligger i de Liguriske bjerge, midt i vidunderlig natur med dejlige restauranter og charmerende boliger. PUST Rejser har været her siden 2009 og kender hver en krog af området.

Restauranter & maden er et kapitel for sig…

God morgenmad, sandwichfrokost eller buffet og dejlige middage (man betaler selv enkelte frokoster). 

Morgenmad indtages i “Asiloen” – en gennemrestaureret bygning, der i tidernes morgen blev brugt som børnehjem. I dag er det byens kulturcenter med spisesal, køkken og tagterrasse – alt til fri afbenyttelse af PUST Rejsers gæster. 

Der er flere storartede restauranter i og omkring den lillebitte by Castelvittorio. Nogle af måltiderne spises i vores ASILO – “Centro Culturale” – et mødested hvor der både er plads til at “hænge ud” enten på tagterrassen, i “biblioteket” eller i spisestuen. De fleste middage nydes på de bedste af områdets restauranter, der især præsenterer det lokale køkken og sæsonens råvarer. Glem alt om “turistfælde” restauranter.  Vi skal indtage måltider tilberedt enkelt og ærligt med grundighed og kærlighed.

Italien er verdensberømt for velsmagende gastronomi, og denne egn er ingen undtagelse. Her spises ganske vist mange vegetariske retter men blandt kødretter er vildsvin populært.  Menneskene her er passioneret optaget af vildsvinejagt, svampe, kastanier m.m. En typisk menu består af forskellige antipasti (små kolde og lune foretter) derefter pastaretter (f.eks. en Ravioli med fungi* (pastapuder med svampe), efterfulgt af kød (vildsvin, kanin eller lam) og til sidst dessert – og espresso. Dertil vin enten fra Ligurien, men lige så ofte fra naboregionen Piemonte.

Praktisk

NB! Der er trapper og brosten mange steder og kunstrejsen er derfor ikke egnet for gangbesværede.

Enkeltværelse: På dette sangkursus koster et eneværelse med eget bad 1500 kr. ekstra. Et eneværelse med delt bad med een anden person (af samme køn) koster 900 kr. ekstra. Et dobbeltværelse har ingen tillæg.

Betaling: sker gennem rejsens arrangør PUST Rejser. Depositum på kr. 2000,- ved bestilling efter fremsendelse af faktura. Restbeløb 2 måneder før afrejse. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling. Hvis rejsen aflyses pga. for få tilmeldte, gives depositum retur.* Rejsen er omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Ugens program

Dag 1Ankomst i Nice, Frankrig

Ankomst – introduktion til byen og området

Sandwich frokost

Undervisningen starter

Middag på lokal restaurant

Dag 2-6Dagsrytmen

Daglig  rytme er morgenmadsbuffet mellem 8-9.30

Undervisning kl.9:45-12:45

Frokost

Undervisning 15:00-18:00

Middag på lokal restaurant

Visse eftermiddage er der arrangeret udflugter og andre aktiviteter end sang om eftermiddagen

Dag 7Koncertdag

Generalprøve formiddag i mikrofon

Sceneopsætning og lydprøve efter frokost

Middag på lokal restaurant

Dag 8Hjemrejse

Fra Nice lufthavn kl 11.45. Ankomst København kl 14.00..

Kort