Venedig Arkitekturbiennale 2025

0
Nyhed!
PrisDKK 15.900,-
Nyhed!
PrisDKK 15.900,-
28. maj - 2. juni 2025
Hotel dobbeltværelse (Standard)
 • Hotel dobbeltværelse (Standard)
 • Opgradering til enkeltværelse (+3.000 DKK)
* Udfyld alle påkrævede felter for at gå videre til næste trin.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

5978

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 6 dage
Periode: 28. maj - 2. juni 2025
København - Kastrup Lufthavn
Venedig, Italien
Max deltagere: 20
Kort om rejsen

Venedigs historie og byplan er enestående og på denne tur prøver vi at indfange det hele. Både ture rundt i de mindre turistede kvarterer samt de større seværdigheder. Der er desuden Arkitekturbiennale i Venedig mens vi er der, og den skal vi selvfølgelig også besøge. Arkitekt Lone Wiggers står i spidsen for dagsturene rundt i både Venedig og på arkitekturbiennalen.

Afrejse

Afrejse fra København (præcise afrejsetider følger).

Hjemrejse

Afrejse fra Venedig (præcise afrejsetider følger).

Inklusiv i prisen

 • Fly t/r København /Venedig direkte
 • Vandtaxa fra lufthavnen ind til Venedig t/r
 • Selskab af arkitekt Lone Wiggers under hele opholdet
 • PUST guide under hele opholdet
 • 5 nætter på et dejligt hotel
 • 3 dages buskort til Venedigs offentlige transport (vandbusser)
 • 2 dages partoutkort til Biennalens udstillinger
 • 2 rundvisninger på Biennalen af Lone Wiggers
 • Besøg på Peggy Guggenheim museet.
 • Halvpension – god morgenmad og gode middage om aftenen

Du betaler selv

 • Evt. værelsesopgradering (DKK. 3000)
 • Frokost
 • Lokal byskat 6.00 euro per person per dag
Fotos
Mere om rejsen

Venedig

Et besøg i Venedig er et besøg i en af de smukkeste og mest særprægede byer i verden. Byen består af 118 øer med kanaler imellem, små broer, labyrintiske brostensbelagte gyder og storslåede paladser. Det er ligesom at træde ind i et eventyr. Se Venedig – og dø! Og meningen med dét udtryk er naturligvis, at har man først set Venedig og al dens skønhed, kommer man ikke til at opleve noget smukkere.
Og selvom man allerede har været i Venedig, drømmer man måske bare om at komme tilbage – og har man aldrig været der før, er denne rejse med PUST den perfekte lejlighed. Vi undgår de såkaldte ”turistfælder” og spiser på gode restauranter.
Den danske arkitekt og tidl. partner i arkitektfirmaet C.F. Møller, Lone Wiggers, guider dels på selve biennalen og dels på ture rundt i Venedigs labyrinter over broer og langs kanalerne og i Campo del Ghetto – det jødiske kvarter. Lone Wiggers har været i Venedig utallige gange og kender byen rigtig godt. Lone Wiggers er arkitekt, men hun har desuden en stor interesse i europæisk historie og er en fantastisk foredragsholder og rejseleder. Det er således 3 gang hun guider et PUST hold ved Venedigs arkitekturbiennale.
Desuden tilbud om et besøg på Peggy Guggenheim museet.
Det er nemt at tage vandbussen rundt – vi har 3-dages-billet til vaporettoen, Venedigs sejlende busser.
Og så bliver der forhåbentlig også mulighed for et besøg i LA FENICE operaen eller en anden klassisk koncerter i den stemningsfulde by, hvor der især spilles Vivaldi’s De 4 årstider” på flere koncertsteder.
Der er max plads til 20 deltagere på denne rejse.

Om Venedig Biennalen

Hovedudstillingen på Biennalen finder sted i det gamle militære anlæg Arsenale. Udover hovedudstillingen består Biennalen af et stort antal nationale pavilloner, der er placeret i og udenfor parken Giardini di Castello.
I 2025 kommer publikum til Venedig Biennalen for at se, hvad der rører sig i arkitekturens verden og næsten 100 lande giver deres bud på det.
Vi møder udstillingen i to hovedområder. Dels i Giardini-parken hvor der er opført en række interessante pavilloner, der rummer de forskellige landes bud på samtidsarkitekturen. Danmark har feks en pavillion dér – et lille stykke Danmark i Venedig – og dels på det tidligere skibsværft, Arsenale.

Venedig Biennalens Historie

Idéen om en biennale i Venedig kom på tale i 1890’erne af byens kunstinteresserede borgmester og i 1895 afholdtes den 1. kunstbiennale i Venedig i Palazzo d’ Esposizione, som var blevet opført til formålet. Biennalen var fra starten en succes med høje besøgstal. Kun afbrudt af større verdenspolitiske begivenheder har biennalen været afholdt hvert år i Venedig siden 1895. Hvert andet år kunst og hvert andet år arkitektur.
Det vil være en omfangsrig, interessant og tankevækkende Biennale, som vi besøger over 2 dage i henholdsvis Giardini og Arsenale.

Indkvartering

Vi skal bo i den del af Venedig der hedder Dorsoduro tæt ved Accademia og Peggy Guggenheim museet, på et roligt beliggende 3*hotel Pausania. Hotellet er PUST Rejsers favorithotel i Venedig. Det er et 1400–tals palazzo og meget charmerende og smukt restaureret og personalet er utroligt søde. Værelserne er dog relativt små.

Betaling og afbestillingsbetingelser

Betaling sker gennem rejsens arrangør PUST Rejser. For at reservere plads på rejsen bedes man betale et depositum på kr. 2.000,- ved bestilling. Restbeløb 2 mnd. før afrejse. Beløbet refunderes ikke ved senere afmelding. Rejsen inkl. kursus sælges af Rejsebureauet PUST Rejser ApS, som er registreret med nr. 2500 i Rejsegarantifonden.
Der er trapper og ujævn belægning mange steder så derfor er rejsen desværre ikke egnet for gangbesværede.
Enkeltværelsestillæg 3.000 kr.

Ugens program

Dag 1 Onsdag d. 28 maj

Fra Marco Polo-lufthavnen i Venedigs lagune fortsætter vi med en båd-taxa og vi ankommer således sejlende til Venedig. Dette er den allerbedste start på et venedigophold. 

Vi ankommer muligvis til hotellet tidligt og kan måske ikke checke ind før lidt senere. Vi følges ad til den nærliggende fine plads ”Campo Margerita” hvor der er masser af frokostrestauranter. Her kan du slå dig ned og spise frokost, mens du venter på at dit værelse bliver klart.

Senest kl. 14.00 er værelserne klar og der bliver tid til en lille siesta. 

Kl. 16 er vi klar til at gå ud i byen.

Kl. 19.30 3-retters middag m. vin.

Dag 2 torsdag d. 29 maj

Morgenmad på hotellet.

Kl. 10 følges vi til biennale udstillingsområdet Giardini hvor der er rundvisning. Midt på dagen frokostpause og derefter er resten af eftermiddagen til egen disposition indtil vi mødes kl 20 til middag på en af de lokale restauranter.

Dag 3Fredag d. 30 maj

Som onsdag bortset fra, at nu er det det andet udstillingsområde det handler om – Arsenale.

Om aftenen fælles middag på en god restaurant.

Dag 4Lørdag d. 31 maj

Lone Wiggers viser rundt i “sit Venedig” – bl.a i det jødiske kvarter – ”ghetto’en. Derefter tager vi en båd til øen Giudecca hvor vi ser os lidt omkring og spiser frokost på en skøn fiskerestaurant. Derefter videre til klosterøen San Georgio Maggiore, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over Venedig. Desuden besøger vi der et spændende glasmuseum.  Aftenen er enten til egen disposition ELLER vi følges ad til en koncert. Derom mere.

Dag 5Søndag d. 1 juni

Fridag. Dagen er til din egen disposition – måske er det i dag du skal tage en båd ud til en af de små ”glas-øer” i Venedigs lagune, eller bestige campanilen på Markuspladsen, eller bare ose rundt i de små gyder og blive væk– og finde tilbage, så du kan spise middag sammen med resten af holdet denne sidste aften i Venedig.

Dag 6Mandag d. 2 juni

Hjemrejse fra Marco Polo lufthavnen.

Kort