Venedig – Kunstbiennale 2024

0
 
PrisDKK 15.900,-
 
PrisDKK 15.900,-
22.-27. oktober 2024
Hotel dobbeltværelse (Standard)
 • Hotel dobbeltværelse (Standard)
 • Opgradering til enkeltværelse (+2.800 DKK)
* Udfyld alle påkrævede felter for at gå videre til næste trin.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

6229

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 6 dage
Periode: 22.-27. oktober 2024
København - Kastrup Lufthavn
Venedig, Italien
Max deltagere: 20
Kort om rejsen

Venedigs historie og byplan er enestående og på denne tur prøver vi at indfange det hele. Både ture rundt i de mindre turistede kvarterer samt de større seværdigheder. Desuden mulighed for at overvære en opera eller en klassisk koncert*. Der er desuden kunstbiennale i Venedig mens vi er der, og den skal vi selvfølgelig også besøge.
*ekstrabetaling.

Afrejse

Tirsdag den 22.oktober fra Københavns lufthavn kl. 07.55. 
Ankomst Venedig kl. 10:00. 

Hjemrejse

Søndag den 27. oktober kl. 11:20 fra Venedig. 
Ankomst København kl. 13:25.

Inklusiv i prisen

 • Fly t/r København /Venedig direkte
 • Afhentning i lufthavnen og vandtaxa fra lufthavnen til ind til Venedig t/r
 • PUST guide under hele opholdet
 • 5 nætter på et dejligt hotel
 • 3 dages buskort til Venedigs offentlige transport (vandbusser)
 • 2 dages partoutkort til Biennalens udstillinger
 • 1 dag med dansktalende lokalguide rundt i Venedig
 • 2 kortere rundvisninger på Biennalen af engelsktalende guide
 • Halvpension – god morgenmad og gode middage om aftenen

Du betaler selv

 • Evt. værelsesopgradering
 • Frokost
 • Lokal byskat 4.90 euro per person per dag
Fotos
Mere om rejsen

Venedig

Et besøg i Venedig er et besøg i en af de smukkeste og mest særprægede byer i verden. Hvis en by er pittoresk, så er det Venedig. Byen består af 118 øer med kanaler imellem, små broer, labyrintiske brostensbelagte gyder og storslåede paladser. Det er ligesom at træde ind i et eventyr. Se Venedig – og dø! Og meningen med dét udtryk er naturligvis, at har man først set Venedig og al dens skønhed, så kan man roligt lægge sig til at dø, for man kommer ikke til at opleve noget smukkere.
Hvis man allerede har været i Venedig drømmer man måske bare om at komme tilbage – og har man aldrig været der før, er denne rejse med PUST den perfekte lejlighed. Vi undgår turistfælderne, spiser på gode restauranter.
Desuden guidet tur rundt i Venedigs labyrinter over broer og langs kanalerne og i Campo del Ghetto – det jødiske kvarter. Hvis man har lyst kan man også besøge nogle af Venedigs skønne museer* – f.eks. Peggy Guggenheim museet og Accademia m.fl. Det er nemt at tage vandbussen rundt – vi har 3-dages-billet til vaporettoen.
Og så bliver der forhåbentlig også mulighed for et besøg i LA FENICE operaen eller en anden klassisk koncerter i den stemningsfulde by, hvor der især spilles Vivaldi’s De 4 årstider” på flere koncertsteder.
Der er max plads til 20 deltagere på denne rejse.

Om Venedig Biennalen

Hovedudstillingen på Biennalen finder sted i det gamle militære anlæg Arsenale. Udover hovedudstillingen består Biennalen af et stort antal nationale pavilloner, der er placeret i og udenfor parken Giardini di Castello.
Publikum kommer til Venedig Biennalen for at se, hvad der rører sig i kunstens eller i arkitekturens verden og næsten 100 lande giver deres bud på det. Vi møder udstillingen i to hovedområder. Dels i Giardini-parken hvor der er opført en række interessante pavilloner, der rummer de forskellige landes bud på samtidsarkitekturen eller kunst. Danmark har feks en pavillion dér – et lille stykke Danmark i Venedig – og dels på det gamle, imponerende skibsværft, Arsenale.

Venedig Biennalens Historie

Idéen om en kunstbiennale i Venedig kom på tale i 1890’erne af byens kunstinteresserede borgmester og i 1895 afholdtes den 1. kunstbiennale i Venedig i Palazzo d’ Esposizione, som var blevet opført til formålet. Biennalen var fra starten en succes med høje besøgstal. Kun afbrudt af større verdenspolitiske begivenheder har biennalen været afholdt hvert år i Venedig siden 1895. Hvert andet år kunst og hvert andet år arkitektur.

Det vil være en omfangsrig, interessant og tankevækkende Biennale, som vi besøger over 2 dage i henholdsvis Giardini og Arsenale. Der vil være en kortere guidet rundtur i begge udstillingsområder af en engelsktalende guide.

Indkvartering

Vi skal bo i den del af Venedig der hedder Dorsoduro tæt ved Accademia og Peggy Guggenheim museet, på et roligt beliggende 3*hotel Pausania. Hotellet er PUST Rejsers favorithotel i Venedig. Det er et 1400–tals palazzo og meget charmerende og smukt restaureret og personalet er utroligt søde. Værelserne er dog relativt små.

Betaling og afbestillingsbetingelser

Betaling sker gennem rejsens arrangør PUST Rejser. For at reservere plads på rejsen bedes man betale et depositum på kr. 2.000,- ved bestilling. Restbeløb 2 mnd. før afrejse. Beløbet refunderes ikke ved senere afmelding. Rejsen inkl. kursus sælges af Rejsebureauet PUST Rejser ApS, som er registreret med nr. 2500 i Rejsegarantifonden.
Der er trapper og ujævn belægning mange steder så derfor er rejsen desværre ikke egnet for gangbesværede.
Enkeltværelsestillæg 2.500 kr.

Ugens program

Dag 1 Tirsdag d. 22/10

Fra lufthavnen fortsætter vi med en båd-taxa og vi ankommer således sejlende til Venedig. Dette er den allerbedste start på et venedigophold. 

Vi ankommer til hotellet tidligt og kan måske ikke checke ind før lidt senere. Derfor er PUST vært ved en let frokost og derefter introduceres opholdet i Venedig.

Herefter er værelserne klar og der bliver tid til en lille siesta. Kl. 16 er vi klar til at gå ud i byen.

Kl. 19.30 3-retters middag m. vin.

Dag 2 Onsdag d. 23/10

Morgenmad på hotellet.

Kl. 10 følges vi til biennale udstillingsområdet Giardini hvor der er rundvisning. Midt på dagen frokostpause og derefter er resten af eftermiddagen til egen disposition indtil vi mødes kl 20 til middag på en af de lokale restauranter. Men hvis der er stemning for det følges vi ad til Markuspladsen efter frokost.

Dag 3Torsdag d. 24/10

På tur i Venedig med dansktalende guide som viser rundt i “sit Venedig” – bl.a i det jødiske kvarter – ”ghetto’en. Derefter tager vi en båd til øen Giudecca hvor vi ser os lidt omkring og spiser frokost på en skøn fiskerestaurant. Derefter videre til klosterøen San Georgio Maggiore, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over Venedig. Desuden besøger vi der et spændende glasmuseum.  Aftenen er enten til egen disposition ELLER vi følges ad til en koncert. Derom mere.

Dag 4Fredag d. 25/10

Som onsdag bortset fra, at nu er det det andet udstillingsområde det handler om – Arsenale.

Om aftenen fælles middag på en god restaurant.

Dag 5Lørdag d. 26/10

Fridag. Dagen er til din egen disposition – måske er det i dag du skal tage en båd ud til en af de små ”glas-øer” i Venedigs lagune, eller du skal op i campanilen på Markuspladsen, eller bare ose rundt i de små gyder og blive væk– og finde tilbage, så du kan spise middag sammen med resten af holdet denne sidste aften i Venedig.

Dag 6Søndag d. 27/10

Hjemrejse fra Marco Polo lufthavnen

Kort