Forside > Kulturrejse

Kulturrejse

At tage på kulturrejse i Europa ligger ligefor. Kulturen i Europa er flere tusind år gammel og mange lande har passet godt på deres kulturarv og viser det gerne frem på flotte museer.

Et særligt landlægger sig dog helt i front når det drejer sig om den europæiske kultur og det er selvfølgelig Italien. En kulturrejse til dette skønne land eller en kultur rejse til Rom, Italiens hovedstad, er en sikker vinder når det drejer sig om menneskets historie siden år 0, eller endnu tidligere. Romerriget er legendarisk og engang strakte romernes herredømme sig over det meste af Sydeuropa og et godt stykke ned i Nordafrika.

Kulturrejser til Italien

Kulturrejsebureauet PUST Rejser arrangerer netop kulturrejser til især Italien og altid med dygtige og vidende fagguider. Eksempelvis historikeren Henrik Tvarnø som har speciale i romerrigets historie. Men kultur er også kunst og musik og begge emner er rigt repræsenteret på PUST rejsers program. Feks. En tur til Norditalien til Cremona hvor de første violiner blev bygget. Eller til rom hvor vi kigger på kunsthistoriens højdepunkter gennem flere hundrede år.

På rejseprogrammet for de aktive rejser er også kunst og musik og begge emner er rigt repræsenteret på PUST rejsers program. Feks. En tur til Norditalien til Cremona hvor de første violiner blev bygget. Eller til rom hvor vi kigger på kunsthistoriens højdepunkter gennem flere hundrede år.

Skirejser lader PUST andre om, men vandrerejser og natur oplevelser er et stort hit i bla. regionen Ligurien som ligger i den nordvestlige del af Italien. Så vil du vandre eller dyrke yoga? Vil du synge eller male? Vil du gå på museer eller høre opera? Det er alt sammen i kategorien kulturrejse.

Hvis du vælger at tage på kulturrejse til Italien er der rigtig gode chancer for, at du rammer en rejse, hvor du møder andre mennesker, der interesserer sig for det samme som du selv gør. Og mange af de aktiviteter er du så heldig at finde i landsbyen Castelvittorio, som ligger i Norditalien i den region der hedder Ligurien.  Landsbyen ligger på en bakketop og er flere gange om året vært for yogakurser, malekurser, vandreferier, sangkurser m.m.  Sæsonen starter i maj og varer til september, alle kursusrejser er arrangeret af PUST Rejser.

Vi tilbyder en lang række forskellige kulturrejser. Læse mere om dem herunder. Se også hele rejseprogrammet her