Forside > Casa Cugino

Castelvittorio - Italien

Det var i landsbyen Castel Vittorio at PUST Rejser-eventyret begyndte og sammen med landsbyen åbne og imødekommende beboere er der i årenes løb siden PUST Rejser startede sine aktiviteter i landsbyen, blevet flere og flere muligheder for hyggelig indkvartering, til glæde for kursusdeltagerne.

Man indkvarteres i lejligheder rundt omkring i landsbyen, placeret i den centrale historiske del af Castel Vittorio, tæt på kirken, den smukke piazza og den lokale købmand.

Lejlighederne i Castel Vittorio er forskelligt indrettede, men fælles for dem er, at de er pænt istandsat. Nogle har bevaret den originale italienske indretning, andre er mere moderne. Sidstnævnte er typisk indrettet af danskere der har købt ejendomme i landsbyen og restaureret dem.

Lejlighederne har 2-3 værelser, enten med eget bad til værelset eller bad til deling med een anden person.

Der er både dobbeltværelser og enkeltværelser til rådighed.

Ved tilmelding kan man nævne om man har en særlig lejlighed man gerne vil bo i, eller man kan forlade sig på, at PUST Rejser gør sit yderste for at placere gæster i de allerbedste rammer. Nogle af værelserne har IKKE tillæg for eneværelse fordi udsigten er lidt kedelig – men til gengæld har man altså værelset for sig selv. Og udsigt kan man så finde mange andre steder i landsbyen. F.eks. i Asiloen.

Værelserne er meget forskellige men alle hyggelige og rene og pæne. Nogle med dejlig udsigt og fransk altan, andre kigger ind i en gyde. Men ALLE har mulighed for at nyde udsigten fra diverse huse og stemningen i den særprægede landsby og alle har adgang til køkken.

Enkeltværelse med eget bad. Tillæg 1500 kr
Enkeltværelse med delt bad med en person af eget køn. Tillæg 900 kr

  Casa Cugino – Lejlighed Castel Vittorio

Fra køkkenet er der fælles terrasse ud til piazzaen.

Værelse 1:
Dobbeltseng med eget bad og toilet lige ved siden af værelset på gangen. Balkon med udsigt til dalen.

Værelse 2:
Enkeltseng med eget bad og toilet lige ved siden af værelset på gangen. Udsigt til dalen.

Værelse 3:
To enkeltsenge med eget bad og toilet. Udsigt til dalen.