Forside > Om Pustrejser

Om PUST Rejser

Rejsearrangør og grundlægger af PUST Rejser er Pia Bohr Scharling. Hun har siden 2009 arrangeret rejser til Castelvittorio i Ligurien og har i et tæt samarbejde med landsbyerne i Nervia dalen formået i løbet af få år, dels at skabe en professionel og stærk ramme omkring rejser og kurser for kulturelt interesserede danskere og dels en årlig musikfestival Festival dell’Alta val Nervia, som på rekordtid er blevet et stort aktiv for området. PUST Rejser er med til at gøre dette vidunderlige hjørne af Italien synligt, til stor glæde for både tilrejsende og fastboende.

Siden er andre rejsemål kommet til, men kærligheden til Italien er central i PUST Rejsers program.

Pia Bohr Scharling er med som rejseleder på de fleste rejser mens den faglige del af kursusrejserne varetages af vidende og engagerede danske specialister indenfor de forskellige emner.

På rejserne kan man også møde en anden Pia, nemlig Pia Sylvester, som varetager diverse administrative og praktiske opgaver for PUST.

Den daglige administration sker på PUST Rejser kontoret, som ligger i Lejre ved Roskilde. Der er åbent på hverdage for telefonisk henvendelse


Tlf. +45  31 26 41 00.

Mail: info@pustrejser.dk

Adresse: Ledreborg Allé 2 a, Nordfløjen,  4320 Lejre

Cvr nr. 25095634

Medlem nr 2500 af Rejsegarantifonden

 

Hvem er vi?

PUST rejser er et lille rejsebureau som har specialiseret sig i rejser med oplevelser, udfordring og indhold. Alle rejser er personlige og  med stort nærvær.

Middelalderlandsbyen Castelvittorio i nordvest Italien har en særlig plads i PUST Rejser’s hjerte. En uspoleret og autentisk middelalderlandsby der ligger i Nerviadalen i de Liguriske bjerge, midt i vidunderlig natur med dejlige restauranter og charmerende boliger.
Her siges det at indbyggerne har den højeste levealder i Italien. Forklaringen kunne være det sunde vand og den delikate bjerg-olivenolie, og så selvfølgelig det kuperede terræn som sørger for, at dagsformen holdes ved lige.
PUST Rejser har været i Nerviadalen siden 2009 og kender hver en krog af området, og i et stærkt samarbejde med de lokale i landsbyen arrangerer vi diverse aktiviteter – vandreture eller cykelture i den omkringliggende naturpark; kulinariske eftermiddage med italiensk madlavning; vinsmagning; olivenoliesmagning; badetur i Nervia floden m.m.

Andre rejser går til kulturelle brændpunkter – Nice, Venedig m.m. -, hvor vores guider er eksperter på området og tilrettelægger spændende dage i skønne omgivelser, hvor der er tænkt på det hele.

Gastronomien er altid i top; hoteller og B&B er særlige udvalgte; deltagerantallet max. 20 og undervisere og guider vidende og nærværende.
Priserne på de fleste rejser er inkl. fly t/r fra Danmark, ophold, halvpension, undervisning m.m.

 Antal deltagere på rejserne er max. 20 personer og der sørges for, at alle får en helt særlig og unik ferieoplevelse.

Navnet PUST henviser til den afblomstrede mælkebøtte, som man puster på og ønsker. F.eks. ønske en rejse til Italien.

Mød vores Rejseguider og undervisere

Anna Karina Berg

Korleder og sanger

Anna Scharling

Sanger og sangskriver

Claus Myrup

Bratchist og ekspert guide på rejsen til Cremona

Hanne Bøgesvang

Underviser i billedkunst

Helle Brønnum Carlsen

Madanmelder m.m.m.

Henrik Tvarnø

Historiker

Lone Wiggers

Arkitekt og partner i C.F: Møller

Peter Kær

Kunsthistoriker m.m.

Pia Bohr Scharling

Direktør og indehaver af PUST Rejser

Pia Plesner

Åndedrætstræner

Pia Sylvester

PUST medarbejder og tovholder

Solvita Zarupska

Strikkeekspert

Susanne Kyndesen

Yogalærer og idrætsinstruktør

Søren Graversen

Pianist og kapelmester

Ulla Hempel

Korleder og sanger