Malekursus i Castelvittorio

0
Udsolgt
PrisDKK 13.900,-
Udsolgt
PrisDKK 13.900,-
The tour is not available yet.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

7821

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 8 dage
Periode: 17. - 24. maj 2024
København - Kastrup Lufthavn
Castelvittorio, Italien
Max deltagere: 14
Kort om rejsen

Malekursus: Kom med på denne fantastiske malerejse til middelalderbyen i Castel Vittorio og få udsigten ind i maleriet! Det er en malerejse til en af de smukkeste egne i Italien. En uge med kompetent og inspirerende undervisning af 2 erfarne billedkunstundervisere, Anna Steenberg og Rikke Høj Andersen. Dejlige måltider og spændende udflugter. Kurset henvender sig både til begyndere og øvede. 

Afrejse

Fredag den 17.maj fra Københavns lufthavn kl. 10:30.
Ankomst Nice kl. 12:50. Norwegian.

Hjemrejse

Fredag den 24.maj kl. 13:30 fra Nice. 
Ankomst København kl. 15:45. Norwegian.

Inklusiv i prisen

 • Fly København/Nice t/r
 • Malekursus med duo’en Rikke Høj Andersen og Anna Steenberg.
 • Goodiebag med stort set alle materialer
 • 7 nætter i db.værelse i den autentiske middelalderlandsby Castelvittorio
 • Halvpension med morgenmad & gode middage med lokale specialiteter.
 • Heldagsudflugt til Dolce Acqua hvor Monet malede "Broen over Nerviafloden"
 • Minikursus i pasta making
 • Afhentning i Nice lufthavn og al lokal transport i Italien

Du betaler selv

 • Evt. enkeltværelse
 • Frokost
 • Aftensmad på fridagen
Fotos
Mere om rejsen

Malekursus

Daglig maleundervisning af Rikke Høj og Anna Steenberg. Med 2 malelærere er der gode muligheder for at alle får fuld opmærksomhed flere gange i løbet af en dag. Rikke og Anna har stor erfaring og har arbejdet sammen i mange år.

Kurset henvender sig til dig der ønsker en malerejse med seriøs undervisning af to erfarne og inspirerende billedkunstundervisere med mange års erfaring.

Goodiebag med skitsebog, blyant, tusch mm. udleveres ved ankomst. Øvrige materialer er til rådighed; akrylmaling, pensler, tegneplader, stafellier mm. Hvis du vil, kan du evt medbringe akvarelfarver og papir. Der er mulighed for at købe godt lærred på rulle. 

Restauranter & maden

Der er ikke færre end tre storartede restauranter i den lillebitte by Castelvittorio. Vi skal indtage måltider tilberedt enkelt og ærligt med grundighed og kærlighed. Italien er verdensberømt for velsmagende gastronomi, og denne egn er ingen undtagelse. Menneskene her er passioneret optaget af vildsvinejagt, svampe, kastanier m.m. En typisk menu består af forskellige antipasti (små kolde og lune foretter) derefter en pastaret (f.eks. en Ravioli med fungi* (pastapuder med svampe), efterfulgt af kød (vildsvin, kanin eller lam) og til sidst dessert – og espresso. Dertil vin enten fra Ligurien, men ligeså ofte fra naboregionen Piemonte.

Andet indhold på malekurset

Udover daglig maleundervisning er der følgende udflugter og aktiviteter:

Vi besøger nabobyen Pigna, hvor vi kigger på huse, smukke døre og passager.

Heldagsudflugt til den skønne by Dolceacqua, hvor Monet har malet flere motiver , bl.a. landsbyens bro.

Minikursus i italiensk madlavning som består af et par timer i det italienske køkken, med den lokale kok Vanessa.

Vi kvitterer for gæstfriheden i den hyggelige landsby med en uformel fernisering på Piazza’en den sidste dag. Det er et populært indslag for landsbyens venlige beboere.

Max 14 deltagere.

Detaljeret program og materialeliste fremsendes i god tid inden afrejsen.

Kontakt os gerne ved spørgsmål til indholdet i kurset.

Anna Steenberg – tlf. 6095 1208

Rikke Høj Andersen – tlf 51297733

Praktisk info

Turen går til den lille landsby Castel Vittorio som ligger i Italiensk nordvestlige hjørne, tæt på grænsen til Frankrig. Nærmeste lufthavn er Nice hvortil vi flyver. Indkvartering i danskejede lejligheder i landsbyen Castel Vittorio. Husene er smukt restaurerede og istandsat meget smagfuldt. Værelserne er forskelligt indrettede – men alle har en skøn udsigt. Alle bor i en radius af max. 100 meter fra hinanden i den historiske bykerne – som iøvrigt er bilfri.

Vedr. enkeltværelse: Et eneværelse med eget bad koster 1500 kr ekstra. Et eneværelse med delt bad med een anden person (af samme køn) koster 900 kr ekstra. Et dobbeltværelse har ingen tillæg.

Halvpension er inklusiv med morgenmad og dejlige middage.
Morgenmaden indtages i “Asiloen” – en gennemrestaureret bygning, der i tidernes morgen blev brugt som børnehjem. I dag er det byens kulturcenter med spisesal, køkken og tagterrasse – alt til fri afbenyttelse af PUST Rejsers gæster.
Middage spises samlet på de lokale restauranter med velsmagende regionale retter.

Der er trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede. Medbring flade sko og tøj der kan klare lidt omskift i vejret. Travel light. Der er ingen “drager-service”:-)

Betaling gennem rejsens arrangør PUST Rejser.  Depositum på kr. 2.000,- ved modtagelse af faktura. Restbeløb 2 mnd. før afrejse. Rejsen inkl. kursus sælges af Rejsebureauet PUST Rejser ApS, som er registreret med nr. 2500 i Rejsegarantifonden.

Ugens program

Dag 1Ankomst

Afrejse København med SAS direkte til Nice lufthavn . Præcise rejsetider følger.

Afhentning med bus og ca.1,5 times kørsel til landsbyen Castel Vittorio i Nervia dalen i Italien.

Vi byder på kaffe & kage ved ankomst og senere på eftermiddagen rundvisning i landsbyen.

Om aftenen god middag på en af de lokale restauranter.

Dag 2-7Ugens aktiviteter

Der bliver daglig fælles undervisning både formiddag og eftermiddag. Formiddagen bruges med lidt teori, præsentation af dagens opgaver og dernæst går vi rundt i byen med vores skitseblok. Vi skal sanse, vi skal søge, vi skal se. Om eftermiddagen skal skitserne omsættes til malerier. Vi vejleder dig i maleriet, ud fra individuelle behov.

Vi skal iagttage gamle døre, gadelamper og huse og omsætte det til maleri på din helt egen måde. Vi vandrer op bag byen og nyder den storslåede udsigt. Vi skal nærstudere blomster, blade og frugter.

Vi skal iagttage og udforske den lille charmerede by og får omsat indtrykkene til skitser og dernæst malerier. Motiverne hober sig op i de smalle gader, på byens plads og bag kirken.

Vi skal male landskaber og træer. Udsigten er overvældende: bjerge, dale, skove og pittoreske småbyer. Det bliver en uge med nærvær, samvær, koncentration og fordybelse. Her er stille og idyllisk og meget malerisk.

Dag 8Hjemrejse

Afhentning med bus kl. 10.00. 

Kort