Forside > Bogudgivelser

Bog: Castel Vittorio

Historier og opskrifter fra vores norditalienske spisekammer

Af: Helle Brønnum Carlsen og Pia Scharling

I Ligurien står tiden stille. Maden er rustik og fyldt med smag, vandet er livgivende og krystal klart, og menneskene er fulde at historier om en svunden tid. Tag med deltidsitalieneren Pia Bohr Scharling, madkritiker Helle Brønnum Carlsen og fotograf Flemming Gernyx til det uopdagede Ligurien, hvor vi får opskrifter og historier af bedstemødre, køkkenchefer og glade gastronomer.
Vi tager også på markedet i Ventimiglia og handler, hvorefter vi tilbereder de skønne råvarer hjemme i eget køkken. Ligurien er kendt for sin unikke olivenolie, sine fantastiske krydderurter og naturligvis en masse lokale grøntsager og friske fisk fra Middelhavet. Mød fx Sandra, der gennem hele sit liv har lavet et focacciabrød med friske løg og en lokal friskost. Det bliver bagt i familiens meget, meget varme stenovn, og når det spises helt friskbagt med et glas lokal rossese-vin til, er det svært ikke at føle sig en smule lykkelig.
Bogen rummer over 50 autentiske opskrifter, en masse gode historier og smukke, inspirerende billeder, der giver dig lyst til at tage af sted til Ligurien lige med det samme.

Bogen er desuden oversat til italiensk og til engelsk. De oversatte bøger skal bestilles gennem PUST Rejser. Den danske version kan bestilles hos forlaget Muusmann. Du kan bestille begge versioner på ‘bestil’ knapperne herunder.

Bog: Syng - du kan godt!

Alle kan lære at synge

Af: Pia Scharling

Har du meldt dig til en sangrejse til Italien og har lyst til at varme lidt op inden afrejsen? Eller er du bare interesseret i at udvikle din sangstemme, så læs lige bogen Syng – du kan godt!

Den nye bog SYNG, du kan godt! forklarer nemlig på en pædagogisk og enkel måde, hvordan man kan udvikle sin sangstemme og få mere selvtillid omkring dét at synge. Du kan øve dig i brusebadet, eller når du går tur i skoven eller hvor som helst, du er i enrum.

Bogen har fine illustrationer og fotos. Du kan bestille bogen på ‘bestil’ knappen herunder.