Forside > Transport til rejsemålene

Transport til rejsemålene

Rutefly fra København samt videre transfer til destinationen er inkluderet i stort set alle PUST Rejser. Man er også velkommen til selv at sørge for transporten til destinationen, hvis man f.eks. har brug for at forlænge rejsen eller selv vil køre i bil eller tage toget.

Læs mere her om de forskellige muligheder:

TOG 

Det er muligt at køre i tog hele vejen til Italien. Vi assisterer gerne ved køb af togbillet. Det er som regel ikke muligt at booke togbillet før 2-3 mnd før afrejse. Ved bestilling af togbillet skal man tage stilling til sovevogn/liggeplads/1 eller 2. Klasse m.m.

Togrejsen tager ml. 24-36 timer og prisen er pt en smule dyrere end flybilletten. Derfor skal man regne med et mindre tillæg.

FLY

Med Norwegian eller SAS direkte fra København. Hvis man vil flyve fra en anden lufthavn end København hjælper PUST Rejser gerne med denne reservation. Det er som regel muligt mod  et ekstragebyr at få en afgang fra Århus eller Ålborg der har forbindelse med PUST Rejsers afgang fra København.

BILLEJE 

I Nice lufthavn er alle de store biludlejningsfirmaer repræsenteret og hvis man gerne vil være uafhængig på rejsen kan man leje sin egen bil til en rimelig penge. Det foregår over internettet og jo før man booker, jo billigere er billejen. Køretiden til Pust rejsers område i Italien er ca. 5 kvarter og afstanden fra motorvejen 65 km. Trafikken er heftig i både Milano og Nice området, men ellers er motorvejene fine og har betalingssluser, som vi kender det fra de danske broer. Vejene langs med Middelhavet er naturligvis stærkt befærdede om sommeren men til gengæld er det en af  verdens smukkest beliggende motorveje. Autostrada di Fiori hedder den – Blomstermotorvejen.

KØR SELV /AUTOZUG

Afstanden til Danmark er ca 1800 km. Har man mod på et road-trip ned igennem Europa, er det ligeledes en mulig transportform. Evt. kan man tilbringe en del af turen i Autozug fra Hamburg.