Forside > Aktiv ferie

Aktiv ferie

Mange af os vil gerne på en såkaldt aktiv ferie eller aktiv rejse. At sidde i en liggestol på en strand er bare ikke nok – der skal ske noget. Og allerhelst vil vi lære noget nyt. At tage på en aktiv ferie i Europa ligger ligefor. Mange lande i Europa tilbyder alle mulige slags aktive ferier og det kan være alt fra at dyrke sport til at lære om vin eller gastronomi.

Et særligt land lægger sig dog helt i front når det drejer sig om aktive ferier og det er selvfølgelig Italien. En aktiv rejse til dette skønne land, er en sikker vinder når det drejer sig om at opleve flot natur eller dykke end i en gastronomisk tradition som alle elsker.

Aktiv rejse med PUST

Kulturrejsebureauet PUST Rejser arrangerer netop kursusrejser til især Italien og altid med dygtige og vidende fagguider. Eksempelvis Helle Brønnum Carlsen, som har er madanmelder og journalist. Hun har været i rom et utal af gange og kender til alle finesserne i italiensk madlavning og omfattende vinproduktion. 

På rejseprogrammet for de aktive rejser er også kunst og musik og begge emner er rigt repræsenteret på PUST rejsers program. Feks. En tur til Norditalien til Cremona hvor de første violiner blev bygget. Eller til Rom hvor vi kigger på kunsthistoriens højdepunkter gennem flere hundrede år.

Skirejser lader PUST andre om, men vandrerejser og natur oplevelser er et stort hit i bla. regionen Ligurien som ligger i den nordvestlige del af Italien. Så vil du vandre eller dyrke yoga? Vil du synge eller male? Vil du gå på museer eller høre opera?

Hvis du vælger sen aktiv rejse eller en kursusrejse til Italien er der rigtig gode chancer for, at du rammer en rejse, hvor du møder andre mennesker, der interesserer sig for det samme som du selv gør. Og mange af de aktiviteter er du så heldig at finde i landsbyen Castelvittorio, som ligger i Norditalien i den region der hedder Ligurien.  Landsbyen ligger på en bakketop og er flere gange om året vært for yogakurser, malekurser, vandreferier, sangkurser m.m.  Sæsonen starter i maj og varer til september, alle kursusrejser er arrangeret af PUST Rejser.

Vi tilbyder en lang række forskellige aktiv ferier og rejser. Læse mere om dem herunder. Se også hele rejseprogrammet her