Sangrejse for begyndere til Italien

0
Nyhed
PrisDKK 11.900,-
Nyhed
PrisDKK 11.900,-
The tour is not available yet.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

6717

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 8 dage
Periode: 4. - 11. maj 2024
København - Kastrup Lufthavn
Castelvittorio, Italien
Max deltagere: 15
Kort om rejsen

Et kursus for dig, der tror, at du ikke kan synge. Pia Scharling, der er uddannet musikpædagog, vil i disse dage hjælpe utrænede sangere med at få de viltre toner til at blive til sang. Pia har specialiseret sig i at få alle mennesker til at synge og underviser i at få stemmen til at bevæge sig frit. Rejsen er også et besøg i et vidunderligt hjørne af italien, uden mange turister, hvor gastronomien og omgivelserne er i top. Daglig sangundervisning, men også mange andre aktiviteter, udflugter m.m. Tag med til Italien og syng!

Afrejse

Lørdag den 4.maj fra Københavns lufthavn kl. 16.15.
Ankomst Nice kl. 18:40. SAS

Hjemrejse

Lørdag den 11.maj kl. 19:30 fra Nice.
Ankomst København kl. 21:50. SAS.

Inklusiv i prisen

 • Fly København/Nice retur.
 • Transfer t/r Nice lufthavn. Godt 65 km hver vej i PUST Rejsers egen bus.
 • 7 nætter i hyggelige lejligheder i Castelvittorio. Både dobbelt og enkeltværelser med eget badeværelse til rådighed
 • Halvpension med god morgenmad og dejlige middage.
 • Daglig sangundervisning, teknik og rytmiske korsatser.
 • Udflugter i Nerviadalen og de små maleriske middelalderlandsbyer.F.eks. til Dolce Acqua hvor Monet malede den berømte bro over Nerviafloden.
 • Udflugt til kystbyen Ventimiglia.Besøg på det ugentlige kæmpemarked samt mulighed for en halv dag på stranden.
 • Mini pasta kursus med lokal husmor.

Du betaler selv

 • Frokost
 • Evt. værelsesopgradering
 • Aftensmad på fridagen
Fotos
Mere om rejsen

Sangkursus – for begyndere

Dette korkursus i Italien er en kombination af noget af det vi holder allermest af, nemlig at synge, at spise italiensk mad og at holde ferie et vidunderligt sted i Italien. Der er daglig sangundervisning i kor men også mulighed for at deltage i udflugter i det skønne område samt andre aktiviteter såsom vinsmagning og mini-pastakursus. Sangen kommer til at fylde lidt hver dag men vi skal også have tid til at nyde det vidunderlige sted.

Hvad skal vi synge?

Det korte svar er ”alt muligt”. Og du vil også få lejlighed til at foreslå sange du holder af. Det kan være sange fra Højskolesangbogen eller rytmiske sange eller viser eller andet.
Pia Scharling har specialiseret sig i at få mennesker der ikke selv tror de kan synge til at åbne stemmen og få en tro på at det kan lade sig gøre.
Der arbejdes ud fra bogen ”SYNG – du kan godt”, som Pia Scharling har skrevet, og bogen udleveres desuden som en del af undervisningsmaterialet.
Atmosfæren er altid tryg og god med masser af grin og humor.

Stedet

65 km fra storbyen Nice og 20 km fra Middelhavet ligger den pragtfulde ældgamle by, Pigna. Byen er grundlagt ca. år 900 og er bilfri af den simple grund, at gaderne er for smalle til vor tids køretøjer. Middelalderlandsbyen Pigna er en uspoleret og autentisk perle, der ligger i de Liguriske bjerge, midt i vidunderlig natur med dejlige restauranter og charmerende boliger.
Området er IKKE egnet for gangbesværede.
Vejret i maj og juni er vejret som regel varmt og solrigt, men det kan også være lunefuldt i bjergegnene.

Andre aktiviteter

Der er hver dag tilbud om udflugter og forskellige aktiviteter udover sangen. Feks. Minipasta-kursus; udflugt til Dolceacqua med de overdækkede gader hugget ind i klippen; en udflugt til Middelhavet 20 km derfra, til kystbyen Ventimiglia. Her er der det ugentlige marked, hvor man kan blive fristet af kashmirtørklæder og lækre lædertasker m.m.m.. – Eller gå på opdagelse i den gamle pittoreske bydel.

Praktisk

 • Indkvartering i danskejede lejligheder i landsbyen. Husene er smukt restaurerede og istandsat meget smagfuldt. Værelserne er forskelligt indrettede – men næsten alle har en skøn udsigt.
 • Man bor i en radius af max. 100 meter fra hinanden i den historiske bykerne – som iøvrigt er bilfri.
 • Halvpension er inklusiv i korkursets pris (morgen og aftensmad).
 • Til frokost er der de fleste dage mulighed for at tilmelde sig “Lorenza’s frokostordning”, som består af en lækker buffet inkl. drikkevarer. Pris 12 euro. Eller køb billigt ind hos den lokale købmand og tilbered din egen frokost.
 • Morgenmad indtages i “Asilo’en” – en gennemrestaureret bygning, der i tidernes morgen blev brugt som børnehjem. I dag er det byens kulturcenter med spisesal, køkken og tagterrasse – alt til fri afbenyttelse af PUST Rejsers gæster.
 • Middage spises samlet på de lokale restauranter med velsmagende regionale retter.
 • NB! Der er trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede. Medbring flade sko og tøj der kan klare lidt omskift i vejret. “Travel light”.
 • Vedr. enkeltværelse: Et eneværelse med eget bad koster 1500 kr ekstra. Et eneværelse med delt bad med en anden person (af samme køn) koster 900 kr ekstra.
 • Depositum på kr. 2.000 kr, som opkræves via faktura 8 dage efter bestillingen. Restbeløb 2 måneder før afrejse. Beløbet refunderes ikke ved senere afmelding.
 • Betaling sker gennem ApS PUST Rejser. Rejsen inkl. kursus sælges af Rejsebureauet PUST Rejser ApS, som er registreret med nr. 2500 iRejsegarantifonden.
 • Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte PUST Rejser info@pustrejser.dk tlf. +4531264100. 

Udover daglig sangundervisning og korkursus er der på denne sangferie tilbud om flg. udflugter og aktiviteter:

 • Tur til kystbyen Ventimiglia, 20 km fra Castelvittorio – til det ugentlige kæmpemarked, hvor du kan købe alt hvad hjertet begærer – f.eks. kashmir tørklæder og lækre lædervarer.
 • Vandretur/køretur i  Nerviadalen og de små maleriske middelalderlandsbyer – bl.a. til Dolce Acqua hvor Monet malede den berømte bro.
 • Minikursus i italiensk madlavning.
 • Picnic i det grønne. Tur op i nationalparken som grænser op til Castelvittorio.
Ugens program

Dag 1Afrejse fra København og kursusstart

Afrejse København til Nice fra København med SAS. Afhentning i bus i Nice lufthavn og derefter godt 5 kvarters kørsel til Castelvittorio.
Anvisning af din lejlighed i Castelvittorio.
Inden middagen er der rundvisning i Castelvittorio som rundes af med en aperitivo inde vi skal spise lækker 3 retters middag inkl. vand, vin og kaffe.

Dag 2Undervisning

Hverdag 8-9.30 morgenmadsbuffet
10-12.30 undervisning
13.00 frokost og siesta
15.00 til fods til dal-byen Pigna hvor der er rundvisning i den smukke middelalderby.18-19.00 fællessang
20.00 middag på den lokale Restaurant Busciun.

Dag 3Undervisning

Kl. 8-9.30 morgenmad
10-12.30 undervisning
13.00 frokost
16.30 mulighed for at tilmelde sig et mini-madlavningskursus i en håndfuld traditionelle italienske retter hos den lokale kok Vanessa.
19.30 middag. Vi smager og beundrer dagens kulinariske frembringelser.

Dag 4Undervisning

Kl. 8-9.30 morgenmad
10-12.30 Undervisning
13.00 frokost
Om eftermiddagen tilbud om en mindre udflugt til dem smukke by Dolce Acqua.
20.00 Middag på en god lokal restaurant.

Dag 5På marked

En næsten-fridag med udflugt til kystbyen Ventimiglia hvor der kan bades og shoppes. Her er gang i det ugentlige marked hvor der handles alt muligt tingel tangel. Gode muligheder for at købe lækre pashmina sjaler og lædervarer. 

Om aftenen individuel aftensmad- evt sammenskudsgilde af lækkerier som er indkøbt på dagens marked.

Dag 6Undervisning

Kl. 8-9.30 morgenmad
10-12.30 undervisning
13.00 frokost
15-16.30 sangundervisning.
20.00 Middag på en god lokal restaurant.

Dag 7Koncert

Efter morgenmaden udflugt til bjergene hvor vi er inviteret til frokost et vidunderligt sted hos mama Orengo. Om aftenen festlig afslutnngsmiddag og en sang eller to eller tre.

Dag 7Hjemrejse

Hjemrejse. Afg fra Castelvittorio kl. 14.00 med bus til Nice lufthavn. Hjemrejse fra Nice den 11. maj kl.19.30. Ank. København kl.21.45.

Kort