Peter Kær

Kunsthistoriker

Biografi

Peter Kær underviser i kunst, kunstforståelse, arrangerer kunstcafeer og museumsomvisninger. Er vært for tv-programmer om kunst og historieformidling for DR-K. Bl.a. programmer som: 1000 års dansk kunsthistorie, Scavenius & Kær på tur i kunsthistorien, Mord i Middelalderen etc. Han har i en årrække arbejdet for DR og TV2 som vært, journalist og tilrettelægger.

Han holder ligeledes foredrag om blandt andet Edvard Munch og Henri Matisse. Du kan læse mere om foredragene på hans egen hjemmeside.

I samarbejde med PUST Rejser er Peter Kær rejseleder på Kunstrejse til Rom i Italien. På denne kunstrejse skal vi opleve Rom samt få en fornemmelse af kunstens udvikling fra antikken til i dag. 
Dertil giver kunst rejsen mulighed for at et par musikalske oplevelser – herunder opera og klassiske koncerter.

Rejsen varer fem dage inklusiv rejsedage. Den første dag går vi i dybden med antikken og besøger Colosseum samt Romanum. Herefter skal vi opleve seværdigheder som Basilica di Santa Maria in Ara Coeli samt Pantheon og Trajans sølje. De efterfølgende dage vil byde på frokost på det moderne museum i Rom samt besøg i Peterskirken og Vatikanmuseet. 

Udover kunsten vil rejsen også byde på en lang række gastronomiske oplevelser. Roms køkken er kendetegnet ved massere af olivenolie, fantastisk pasta samt rustikke kødretter. På rejsen besøger vi restauranter på alt fra Michelin niveau til simple trattoria’er. De fleste måltider består af menuer der indeholder antipasti, primo, secondo samt dolce. Vinen vil typisk komme fra Toscana eller Lazio regionen. 

Alle kunstoplevelser og restaurantbesøg er håndplukkede og nøje udvalgte. Som rejsende får man ligeledes hotelværelse på det 4 stjernede Hotel Ponte Sisto der er centralt placeret i byen. 

Kunstrejsen er fra d. 9-14 maj 2023 og kan bookes gennem PUST Rejser. Se billeder og læs mere om PUST Rejsers kunstrejse her

Kontakt PUST Rejser for booking og spørgsmål: 
Info@pustrejser.dk
TLF: +45 31 26 41 00