Rejser til Nice og omegn – kunst & keramik 2024

0
 
PrisDKK 14.900,-
 
PrisDKK 14.900,-
The tour is not available yet.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

8096

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed 6 dage
Periode: 23.-28. april 2024
København - Kastrup Lufthavn
Nice, Frankrig
Max deltagere: 20
Kort om rejsen

Kunstrejse til Nice. En helt særlig kunstrejse med besøg på alle de fantastiske kunstmuseer i Nice og omegn. Vi skal besøge Picasso museet i Chateau Grimaldi i havnebyen Antibes godt 20 km vest for Nice; Matissemuseet, som ligger oppe over Nice på Cimiez-bakken; Renoirs villa i Cagnes-sur-Mer; Fernand Legér museet i Biot, Chagall museet i Nice samt naturligvis Mamac – det store moderne kunstmuseum i Nice. Flotte og spændende museer med masser god kunst i en veltilrettelagt tur hvor al transport og entreer er organiseret på forhånd.

Vi elsker Nice og kan garantere indholdsrige og veltilrettelagte dage med masser af god kunst og god mad. 

Afrejse

Tirsdag den 23 april fra Københavns lufthavn kl. 10:30.
Ankomst Nice kl. 12:50. Norwegian

Hjemrejse

Søndag den 28 april kl. 13:30 fra Nice.
Ankomst København kl. 15:45. Norwegian.

Inklusiv i prisen

 • Direkte fly med SAS København/Nice t/r
 • 5 nætter i db.værelse i det 4* Hotel Villa Victoria i Nice.
 • God stor morgenmad og 4 gode middage samt 1 god frokost.
 • Dansk guide*
 • Al lokal transport (i privat bus) samt museums-entreer til alle museerne vi besøger i fællesskab.

*Ikke fagguide

Du betaler selv

 • Frokost
 • Værelsesopgradering
 • Lokal byskat 4.90 euro per person per dag
Fotos
Mere om rejsen

Hvad kan du forvente?

Nice er en vidunderlig by med masser af kulturtilbud, kunst, shopping, strand og gode restauranter. På rejser til Nice er det ikke til at komme udenom et besøg på de mange kunstmuseer der ligger i Nice & omegn – Vence, Biot, Antibes, Valleruis og på denne rejse er det turens tema. Dagene er tilrettelagt så man både besøger de museer der ellers kan være lidt besværlige at komme til hvis man ikke selv har bil og samtidig er i godt selskab med andre der interesserer sig for kunst. 

Kunst rejser til Nice 

Rejsen base er Nice ved Cote d’Azur og dagene byder på besøg på et væld af interessante museer rundt om mange af de kunstnere der igennem tiden har fundet inspiration på Cote d’Azur.

Kunstscenen på den franske riviera er overstrømmende, og der er stadig mange bemærkelsesværdige kunstnere der arbejder her. Der er således også afsat tid til et besøg på MAMAC- det moderne kunstmuseum i Nice, som har en imponerende samling af moderne kunst med både internationale og franske navne.

I Nice finder vi Musee Matisse og Musee Marc Chagall, samt det moderne kunstmuseum Mamac. I Cagnes-Sur mer, heller ikke langt fra Nice, Renoirs smukke hjem og have.

I Antibes ligger Chateau Grimaldi/Picasso museet og en eftermiddag er afsat til en tur til den hyggelige by Saint-Paul du Vence, hvor Chagall boede i 20 år. 

Vi besøger desuden  Fondation Maeght i Saint-Paul-de-Vence –  et mindre museum i stil med Louisiana. Her er alle de store internationale navne repræsenteret. Mest kendt er Miró’s labyrint, giacomettis have og vægmosaikker af Chagall.

Desuden besøg i ”Matisse’s kapel Chapelle du Rosaire de Vence  – et lille kapel som blev opført af en dominikaner nonne der havde passet Matisse under hans sygdom. Matisse stod for både arkitektur og udsmykning og kapellet regnes for et mesterværk.

Hvis der er interesse for det når vi også en tur til “pottemagerbyen” Valleauris og et  flot museum for Fernand Leger i Biot i nærheden af Nice.

Ikke en PUST Rejse uden musik og vi byder selvfølgelig på en aften i Nice operaen. Programmet er ikke offentliggjort endnu, men vi holder øje.

Hotel Villa Victoria i Nice

Udgangspunktet er Nice der, efter sin renovering af centrum for få år siden, i dag viser sig fra sin allerbedste side. Vi skal bo på det 4**** Hotel Villa Victoria på Boulevard Victor Hugo, kun en kort spadseretur fra f.eks. Vieux Nice, den gamle bydel, med krogede gader og ”blomstertorvet”, hvor det er hyggeligt at slentre rundt. Få skridt derfra finder man Promenade des Anglais, som løber adskillige kilometer langs Middelhavet, hvor folk promenerer, motionerer og slikker sol. Villa Victoria er et virkelig dejligt hotel der er helt perfekt som udgangspunkt for kunstture og tæt på de gode restauranter, som PUST Rejser gør meget ud af at have på programmet.

Prisen er inkl. fly fra København til Nice, afhentning i Nice lufthavn, indkvartering på et det dejlige hotel Villa Victoria, stor morgenmadsbuffet,  4 gode middage og 1 god frokost samt al lokal transport i forb. m. udflugterne og entre til de museer vi besøger i fællesskab.

Der lægges vægt på at dagene er indholdsrige og veltilrettelagte og at aftenerne tilbringes med god mad på diverse gode restauranter i Nice.

Der er IKKE kunstguide tilknyttet denne rejse. På nogle af museerne er dog guidet rundvisning på engelsk. Alle entreer er betalt og minibustransport til  de forskellige museer, men den detaljerede kunsthistoriske viden står man selv for at opsøge.

Turens tovholder er Claus Myrup, som er med på alle ture og introducerer dagene. Læs mere om Claus Myrup HER.

Max 20 deltagere.

Ugens program

Dag 123. april

Ankomst Hotel Villa Victoria i Nice. Kl. 16 introduktion til Nice og en guidet tur ud i byen, afsluttende med en god middag i den gamle bydel -Vieux Nice.

Dag 224. april

Vi starter dagen med at tage bussen op til Cimiez højen hvor Matisse boede det meste af sit voksne liv. Derefter videre til det fantastiske Chagall museum.  Frokost for egen regning evt i Chagall museets fine have. Om eftermiddagen besøg på MAMAC- det Moderne Kunstmuseum som ligger midt i Nice.

Om aftenen middag på god restaurant i Nice.

Dag 325. april

Udflugt til den hyggelige by Antibes hvor der også bliver tid til at slentre rundt efter besøget på Picassomuseet. Videre til Valleuris – keramikbyen – og endnu et Picasso Museum. Her  malede Picasso i 1953 direkte på hvælvingerne i et lille kapel det store vægmaleri “La guerre e la paix” – krigen & freden , som med lidt god vilje kan siges at være et forstudie til Picassos berømte maleri Guernica. 

Vi slutter denne dag af med et besøg på det flotte Fernand Leger museum i Biot.

Om aftenen middag på god restaurant i Nice.

Dag 426. april

Renoirs villa i Cagnes-sur- mer samt Fernand leger museet i Biot.

Dag 527. april

Vence dag med udflugt til Matisse’s kapel – Chapelle Rosaire samt til Foundation Maeght i SAint Paul de Vence.

Derefter frokost i “galleribyen” Saint Paul de Vence, hvor Chagall ligger begravet. 

Tilbage på hotellet midt på eftermiddagen. 

Om aftenen middag på en god restaurant i Nice.

Dag 628. april

Check ud fra hotellet kl 10.30 og afrejse fra Nice lufthavn  kl. 13.15. Ankomst København kl. 16.00.

Kort