Rejser til Nice og omegn – kunst & keramik

0
UDSOLGT
PrisDKK 12.700,-
UDSOLGT
PrisDKK 12.700,-
The tour is not available yet.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

4768

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed 7 dage
Periode: 4.-10. oktober 2022
København - Kastrup Lufthavn
Nice, Frankrig
Max deltagere: 20
Kort om rejsen

Rejser til Nice er med kunsten i centrum. Denne kunstrejse er helt en helt særlig kunstrejse med besøg på stort set alle de fantastiske kunst museer i Nice og omegn – bl.a. i Antibes, Vence og Biot. Picasso, Matisse, Chagall, Renoir, Leger og  MAMAC – det moderne kunstmuseum i Nice. Der er lagt op til indholdsrige og veltilrettelagte dage i Nice & omegn med kunst og god mad. 

Afgang med Norwegian kl. 10.30 fra

København – Kastrup Lufthavn 

Ankomst til

Nice lufthavn – Côte d’Azur

Inklusiv i prisen

 • Afhentning i lufthavnen direkte til hotellet i Nice.
 • Direkte fly med SAS København/Nice t/r
 • 6 nætter i db.værelse i det 4* Hotel Villa Victoria i Nice.
 • God stor morgenmad og 5 gode middage.
 • Dansk guide*
 • Al lokal transport samt museums-entre

*Ikke fagguide

Du betaler selv

 • Frokost
 • Værelsesopgradering
 • Lokal byskat 4.90 euro per person per dag
Fotos
Mere om rejsen

Hvad kan du forvente?

Nice er en vidunderlig by med masser af kulturtilbud, kunst, shopping, strand og gode restauranter. På rejser til Nice er det ikke til at komme udenom et besøg på de mange kunstmuseer der ligger i Nice & omegn – Vence, Biot, Antibes, Valleruis og på denne rejse er det turens tema. Dagene er tilrettelagt så man både besøger de museer der ellers kan være lidt besværlige at komme til hvis man ikke selv har bil og samtidig er i godt selskab med andre der interesserer sig for kunst. 

Kunst rejser til Nice og omegn

Rejsen base er Nice ved Cote d’Azur og dagene byder på besøg på et væld af interessante museer rundt om mange af de kunstnere der igennem tiden har fundet inspiration på Cote d’Azur.

Kunstscenen på den franske riviera er overstrømmende, og der er stadig mange bemærkelsesværdige kunstnere der arbejder her. Der er således også afsat tid til et besøg på MAMAC- det moderne kunstmuseum i Nice, som har en imponerende samling af moderne kunst med både internationale og franske navne.

I Nice finder vi Musee Matisse og Musee Marc Chagall, samt det moderne kunstmuseum Mamac. I Cagnes-Sur-mer,  heller ikke langt fra Nice, Renoirs smukke hjem og have.

I Antibes ligger Chateau Grimaldi/Picasso museet og  en eftermiddag er afsat til en tur til den hyggelige by hvor Chagall boede i 20 år, Saint-Paul du Vence, hvor vi besøger Fondation Maeght i nabobyen Saint-Paul-de-Vence –  et mindre museum i stil med Louisiana. Her er alle de store internationale navne repræsenteret. Mest kendt er Miró’s labyrint, giacomettis have og vægmosaikker af Chagall. desuden besøg i ”Matisse’s kapel Chapelle du Rosaire de Vence  – et lille kapel som blev opført af en dominikaner nonne der havde passet Matisse under hans sygdom. Matisse stod for både arkitektur og udsmykning og kapellet regnes for et mesterværk.

Hvis der er interesse for det når vi også en tur til “pottemagerbyen” Valleauris og et  flot museum for Fernand Leger i Biot i nærheden af Nice.

Ikke en PUST Rejse uden musik og vi byder selvfølgelig på en aften i Nice operaen. Programmet er ikke offentliggjort endnu men vi holder øje.

Hotel Villa Victoria i Nice

Udgangspunktet er Nice der, efter sin renovering af centrum for få år siden, i dag viser sig fra sin allerbedste side. Vi skal bo på det 4**** Hotel Villa Victoria på Boulevard Victor Hugo, kun en kort spadseretur fra f.eks. Vieux Nice, den gamle bydel, med krogede gader og ”blomstertorvet”, hvor det er hyggeligt at slentre rundt. Få skridt derfra finder man Promenade des Anglais, som løber adskillige kilometer langs Middelhavet, hvor folk promenerer, motionerer og slikker sol. Villa Victoria er et virkelig dejligt hotel der er helt perfekt som udgangspunkt for kunstture og tæt på de gode restauranter, som PUST Rejser gør meget ud af at have på programmet.

Prisen er inkl. fly fra København til Nice, afhentning i Nice lufthavn, indkvartering på et det dejlige hotel Villa Victoria, stor morgenmadsbuffet,  4 gode middage og 1 god frokost samt al lokal transport i forb. m. udflugterne og entre til de museer vi besøger i fællesskab.

Der lægges vægt på at dagene er indholdsrige og veltilrettelagte og at aftenerne tilbringes med god mad på diverse gode restauranter i Nice.

Der er IKKE kunstguide tilknyttet denne rejse. På nogle af museerne er dog guidet rundvisning på engelsk. Alle entreer er betalt og minibustransport til  de forskellige museer, men den detaljerede kunsthistoriske viden står man selv for at opsøge.

Turens tovholder er Claus Myrup, som er med på alle ture og introducerer dagene. Læs mere om Claus Myrup HER.

Max 20 deltagere.

 

Ugens program

Dag 1Rejseplan

Ankomst Hotel Villa Victoria i Nice. Kl. 16 introduktion til Nice og en guidet tur ud i byen, afsluttende med en god middag i den gamle bydel -Vieux Nice.

Dag 2Nice kalder

Vi starter dagen med at tage bussen op til Cimiez højen hvor Matisse boede det meste af sit voksne liv. Derefter videre til det fantastiske Chagall museum.  Frokost for egen regning evt i Chagall museets fine have. Om eftermiddagen besøg på MAMAC- det Moderne Kunstmuseum som ligger midt i Nice.

Om aftenen middag på god restaurant i Nice.

Dag 3Udflugt Antibes mm.

Udflugt til den hyggelige by Antibes hvor der også bliver tid til at slentre rundt efter besøget på Picassomuseet. Videre til Valleuris – keramikbyen – og endnu et Picasso Museum. Her  malede Picasso i 1953 direkte på hvælvingerne i et lille kapel det store vægmaleri “La guerre e la paix” – krigen & freden , som med lidt god vilje kan siges at være et forstudie til Picassos berømte maleri Guernica. 

Vi slutter denne dag af med et besøg på det flotte Fernand Leger museum i Biot.

Om aftenen middag på god restaurant i Nice.

Dag 4Halvdagsudflugt til Menton. Arrangeres på opfordring og er for egen regning. Pris 15 € t/r med toget.

Halvdagsudflugt til den pastelfarvede by Menton for at se se på den charmerende by – også kaldet “citronbyen”. Denne tur aflyses dog i tilfælde af regnvejr. 

Dag 5Vence og RENOIR

Vence dag med udflugt til Matisse’s kapel – Chapelle Rosaire.

Derefter frokost i “galleribyen” Saint Paul de Vence, hvor Chagall iøvrigt ligger begravet. Derefter videre til Maison Renoir – en vidunderlig villa hvor Renoir boede i over 50 år. Det ligger lidt uden Cagnes Sur Mer og vi besøger parken og huset på tilbagevejen fra Vence.

Tilbage på hotellet midt på eftermiddagen. 

Om aftenen middag på en god restaurant i Nice.

Dag 6Fridag i Nice

En dejlig søndag i Nice hvor både museer og mange butikker holder åbent. Der sker altid noget på en søndag i denne aktive by.

Dag 7Hjemrejse

Hjemrejse fra Nice kl 12.55. Ankomst København kl. 15.15.

Kort