Keramik & kunstrejse til Cote d’Azur

0
2 pladser tilbage
PrisDKK 11.800,-
2 pladser tilbage
PrisDKK 11.800,-
3.-8. oktober 2021
Hotel dobbeltværelse (Standard)
 • Hotel dobbeltværelse (Standard)
 • Opgradering til værelse med udsigt til haven (+1.350 DKK)
 • Enkeltværelse (+1.800 DKK)
 • Enkeltværelse med udsigt til haven (+3.150 DKK)
* Udfyld alle påkrævede felter for at gå videre til næste trin.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

747

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed 6 dage
Periode: 3.-8. oktober 2021
København - Kastrup Lufthavn
Nice, Frankrig
Max deltagere: 20
Kort om rejsen

En helt særlig kunstrejse til Nice hvor vi besøger museer for Picasso, Matisse, Chagall, Renoir, Leger samt MAMAC – det moderne kunstmuseum i Nice. Der er lagt op til indholdsrige og veltilrettelagte dage i Nice & omegn med kunst og god mad. Samt en spændende afstikker til Italien og Asger Jorns Albissola.

Afgang fra

København – Kastrup Lufthavn 

Ankomst til

Nice lufthavn – Côte d’Azur

Inklusiv i prisen

 • Afhentning i lufthavnen direkte til hotellet i Nice.
 • Direkte fly med SAS København/Nice t/r
 • 5 nætter i db.værelse i det 4* Hotel Villa Victoria i Nice.
 • 4 middage og 1 god frokost
 • Dansk guide* (Pia Scharling fra PUST).
 • Al lokal transport samt museums-entre
 • Heldagsudflugt til Asger Jorn Museet i Albissola.

*Ikke fagguide

Du betaler selv

 • Frokost
 • Værelsesopgradering
Hvad kan du forvente?

Nice er en vidunderlig by med masser af kulturtilbud, kunst, shopping, strand og gode restauranter. Tag med PUST på en kunstrejse dertil med fokus på de mange kunstmuseer der ligger i Nice & omegn – Vence, Biot, Antibes, Valleruis.  Dagene er tilrettelagt så man både besøger de museer der ellers kan være lidt besværlige at komme til hvis man ikke selv har bil og samtidig er i godt selskab med andre der interesserer sig for kunst. 

Mere om rejsen

Rejsen base er Nice ved Cote d’Azur og dagene byder på besøg på et væld af interessante museer rundt om mange af de kunstnere der bl.a. inspirerede Asger Jorn.

Kunstscenen på den franske riviera er stadig overstrømmende, og der er stadig mange bemærkelsesværdige kunstnere der arbejder her. Der er således også afsat tid til et besøg på MAMAC- det moderne kunstmuseum i Nice, som har en imponerende samling af moderne kunst med både internationale og franske navne.

I Nice finder vi Musee Matisse og Musee Chagall, samt det moderne kunstmuseum Mamac. I Cagnes-Sur-mer,  heller ikke langt fra Nice, Renoirs smukke hjem og have.

I Antibes ligger Chateau Grimaldi/Picasso museet og  en eftermiddag er afsat til en tur til den hyggelige by hvor Chagall boede i 20 år, Saint-Paul du Vence, hvor vi besøger Fondation Maeght i nabobyen Saint-Paul-de-Vence –  et mindre museum i stil med Louisiana. Her er alle de store internationale navne repræsenteret. Mest kendt er Miró’s labyrint, giacomettis have og vægmosaikker af Chagall. desuden besøg i ”Matisse’s kapel Chapelle du Rosaire de Vence  – et lille kapel som blev opført af en dominikaner nonne der havde passet Matisse under hans sygdom. Matisse stod for både arkitektur og udsmykning og kapellet regnes for et mesterværk.

Hvis der er interesse for det prøver vi også at nå en tur til “pottemagerbyen” Valleauris og et  flot museum for Fernand Leger i Biot i nærheden af Nice.

 

Hotel Villa Victoria i Nice

Udgangspunktet er Nice der, efter sin renovering af centrum for få år siden, i dag viser sig fra sin allerbedste side. Vi skal bo på det 4**** Hotel Villa Victoria på Boulevard Victor Hugo, kun en kort spadseretur fra f.eks. Vieux Nice, den gamle bydel, med krogede gader og ”blomstertorvet”, hvor det er hyggeligt at slentre rundt. Få skridt derfra finder man Promenade des Anglais, som løber adskillige kilometer langs Middelhavet, hvor folk promenerer, motionerer og slikker sol. Villa Victoria er et virkelig dejligt hotel der er helt perfekt som udgangspunkt for kunstture og tæt på de gode restauranter, som PUST Rejser gør meget ud af at have på programmet.

Prisen er inkl. fly fra København til Nice, afhentning i Nice lufthavn, indkvartering på et det dejlige hotel Villa Victoria, stor morgenmadsbuffet,  4 gode middage og 1 god frokost samt al lokal transport i forb. m. udflugterne og entre til de museer vi besøger i fællesskab.

Der lægges vægt på at dagene er indholdsrige og veltilrettelagte og at aftenerne tilbringes med god mad på diverse gode restauranter i Nice.

Der er IKKE kunstguide tilknyttet denne rejse. På nogle af museerne vil der dog være mulighed for guidet rundvisning på engelsk eller audioguide. Alle entreer er betalt og minibustransport til  de forskellige museer men den kunsthistoriske viden står man selv for at opsøge.

Turens tovholder er Pia Scharling, indehaver af kulturrejsebureauet PUST Rejser, er med på alle ture og introducerer dagene.

Max 20 deltagere.

Heldagsudflugten til Albissola – en enestående mulighed for at se nærmere på en af det 20.århundredes mest betydningsfulde kunstnere Asger Jorn.

Asger Jorn  boede i næsten 20 år i den lille italienske kystby Albissola hvor han dels arbejdede og levede med sin familie. Han har sat et stærkt præg på byen og det er en stor oplevelse at se hans hus, som idag er museum. Albissola ligger godt 200 km fra Nice og vi kører dertil i minibus. I Casa Jorn i Albissola bliver vi vist rundt af en engelsktalende dygtig guide. Vi besøger desuden keramikværkstedet Ceramico San Georgio hvor Asger Jorn arbejde og bl.a lavede det store relief til Randers Kunstmuseum samt relieffet til Århus Statsgymnasium

Albissola er en mindre kystby 40 km vest for den store havneby Genova. Her boede og arbejdede Ager Jorn fra 1954 frem til sin død i 1973. Hans hjem bliver åbnet specielt for os, og vi bliver budt indenfor i hans atelier, som ligger ovenover byen med udsigt til Middelhavet.

Læs her artikel om Asger Jorn i Albissola  – med fine fotos fra Albissola.

Ugens program

Dag 1Rejseplan

Ankomst Hotel Villa Victoria i Nice. Kl. 16 introduktion til Nice og en guidet tur ud i byen, afsluttende med en god middag i den gamle bydel -Vieux Nice.

Dag 2Nice kalder

Tur til det fantastiske Chagall museum i Nice og derefter videre til Matisse museet. Frokost på en skøn vin-bar i den gamle by. Om eftermiddagen besøg på MAMAC- det Moderne Kunstmuseum som ligger midt i Nice. Middag på god restaurant i Nice.

Dag 3Udflugt Antibes mm.

Udflugt til Antibes og Picassomuseet.Videre tilValleuris – keramikbyen – og om eftermiddagen besøg i Vence – Fondation Maeght og Matisse’s kapel. Middag på god restaurant i Nice.

Dag 4Heldagsudflugt til Abissola

Heldagsudflugt til Albissola og Casa Museum Jorn. Inkl. frokost på god restaurant i Albissola. 

Dag 5Udforsk Nice

En hel dag i Nice på egen hånd.

Dag 6Hjemrejse

Morgenmad og derefter udcheckning fra hotellet.

Fotos
Kort