Velkommen til PUST Rejser - Ophold med indhold Cremona – Violinbyggerbyen 6 Dages ferie for musikinteresserede Vært: Claus Myrup Læs Mere Keramik & kunstrejse Til Cote d’Azur i Frankrig Vært: Pia Scharling Læs Mere Mad, vin & vandring Castelvittorio, Italien Vært: Pia Scharling, Læs Mere Arkitekturbiennale 2021 Venedig, Italien Vært: Lone Wiggers Læs Mere

PUST Rejser’s favorit rejsemål er den forunderlige lille landsby Castelvittorio i Ligurien i Italien –perfekt til yoga, sang & musik, sprog, gastronomi og vandreferie m.m.

Læs mere

Tag med PUST Rejser til en af de smukkeste egne i Italien, hvor Liguriens byer ligger som perler på snor, langs med kysten eller lidt tilbagetrukket fra al virakken og trafikken.

Læs mere

Pust rejser råder over flere huse og lejligheder i den pittoreske middelalderlandsby Castelvittorio og lejer dem også gerne ud til dig.

Læs mere

Læs mere om vores bogudgivelse – bla. bogen om Castelvittorio der fortæller om historier og opskrifter fra det norditalienske spisekammer.

Læs mere

 • Super korrejse!

  Jeg har aldrig været på læringsferierejse før, men denne korrejse var omgærdet af professionelle personer, der virkeligt lyftede mig op på et højere plan. Mine forudsætninger var i underkanten, men de øvrige deltagere var meget hjælpsomme, og har også del i min store oplevelse og
  læring. Intimiteten i Castel Vittorio ydede et særligt bidrag til oplevelsen.

  Sven Røddik
  Korrejse i Castelvittorio 2017
 • Malerne på Cote d’Azur

  Et spændende møde med en række kendte kunstnere (også flere end de nævnte i programmet) som vi, med Peter Kærs store viden, opdagede også havde andre sider. Pia var engageret og havde sørget for et fint indhold med et godt valg af hotel og spisesteder. Turen kan kun anbefales til kunstelskere og andre der synes om Cote d’Azur.

  Vibeke Madsen
  På sporet af Asger Jorn 2017
 • Super

  Endnu en lækker, håndholdt rejse til Ligurien i september. Oplevelserne, maden og indkvarteringen er alle pengene værd. De medrejsende og Pia Scharlings selskab er et uundværligt krydderi af det fineste. Kan på det varmeste anbefales.

  Klaus Bischoff
  Ligurien Rejse 2018
 • Yogarejse for livsnydere

  Yogarejse for livsnydere – superdejlig tur med vægt på begge dele. Alt var bare tip top – Indkvarteringen, måltiderne og området. Castel Vittorio er den hyggeligste, lillebitte by omkranset af bjerge. Her var dejligt roligt og fredeligt. Vi var i de bedste hænder med Mabel Kernn, der førte os godt og sikkert ind i yogaen. En skøn måde at starte hver dag på og blive klar til dagens oplevelser. Pia var en generøs og engageret vært, der sørgede for, at vi fik det maksimale ud af vores ferie. 

  Vibeke
  Yogarejse 2017
 • Til festival i Castelvittorio

  Jeg har lige været 5 dage i Italien, til “Alta Val Nervia” i Pigna/Castelvittorio, med Pust rejser, ved Pia Scharling. Stedets skønhed, Bed & Breakfast Casa Rosa, den lokale mad og festivalen er alle 5 stjerner værd. Derudover sørger Pia og hendes søde team for, at vi alle føler os godt tilpas, fra morgen til aften.

  Pia Darfelt
  Klassisk musikfestival 2017
 • Musikfestival i Castelvittorio

  Jeg har aldrig været på læringsferierejse før, men denne korrejse var omgærdet af professionelle personer, der virkeligt lyftede mig op på et højere plan. Mine forudsætninger var i underkanten, men de øvrige deltagere var meget hjælpsomme, og har også del i min store oplevelse og
  læring. Intimiteten i Castel Vittorio ydede et særligt bidrag til oplevelsen.

  Vita Berg
  Musikfestival i Castelvittorio 2017
 • Fremragende koncept

  Dejlig oplevelse med god og komfortabel indkvartering i rummeligt og hyggeligt værelse i Casa Rosa. Dejlig morgenmad. Gode koncerter med fremragende musikere. God håndtering af gæsters indviduelle ønsker og behov. Gode og billige tilbud om ture ud over det, som allerede indgår i programmet.
  God ledelse ved både Pia Scharling og turens andre rejseledere, Milena og Rebekka.

  Birgit Erichsen
  Musikfestival 2017
 • Sangrejse, der bevæger og bjergtager dig

  Rytmisk koruge i italiensk bjerglandsby – en ny klassiker er født!
  Masser af sang, god mad, vin & badesø – hvad mere kan man ønske sig.
  Et friskt PUST for korglade!

  Karin Svane
  Sangrejse 2017
 • En fantastisk uge med Opera

  En fantastisk uge med Opera.
  Afholdt i meget meget smukke omgivelser, med gode, kompetente og humørfyldte dirigenter (for repetitøren var også dirigent), rigtig god mad. Og upåklagelig organisation med en meget nærværende rejsearrangør, der også havde sørget for rigtig gode solister. Tag trygt til Castelvittorio med PUST – få en god oplevelse!

  Arne Johsen
  Operakursus 2017
 • Jeg har haft en god oplevelse

  Jeg har haft en god oplevelse. Arrangementerne, vi var med til i løbet af den uge rejsen varede, passede perfekt til vor gruppe. Selv kunne jeg godt have ønsket mig lidt mere vandring og sang, Huset jeg boede i var spændende og mit værelse helt ok. Jeg har boet i mange forskellige byer, men Castelvittorio var en speciel oplevelse, den glemmer man aldrig. . Bjergvandreturen var god, og vor guide var en af de bedste, jeg har oplevet. 

  Bent Knudsen
  Vandrerejse 2017
 • En spændende tur

  En spændende tur, hvor vi fik vandret og besøgt de omkringliggende byer, fik smagt typisk italiensk mad .
  Meget veltilrettelagt, hvor vi alle14 deltagere fik vores individuelle ønsker opfyldt.

  Marianne Nillsson
  Vandrerejse 2017
 • Malekursus i Castelvittorio med Pust Rejser juni 2017

  Det har været en enestående skøn oplevelse at deltage i Pust Rejsers malekursus i den italienske middelalderby Castelvittorio. Undervisningen foregik i en nedlagt kirke. Overalt var vi omgivet at skønhed, motiverne stod i kø. Læreren var kunstneren Camilla Blachmann, som var god til at fornemme de forskellige niveauer. Kurset var kombineret med mange kulturelle oplevelser med besøg til historiske steder, cykelture langs Middelhavet og ligurisk madlavningskursus. 

  Hanne
  Malerrejse 2017

Kommende rejser fra PUST Rejser - 2022

UDSOLGT!

Malekursus i Castelvittorio

Varighed: 8 dage
Periode: 26 august - 2. september 2022
PrisDKK 11.800,-
0
Læs mere

SYNG, du kan godt – Korferie for begyndere i Italien!

Varighed: 8 dage
Periode: 26. august - 2. september 2022
PrisDKK 11.700,-
0
Læs mere

Sang, korkursus & sanselighed med Ulla Hempel

Varighed: 7 dage
Periode: 12.-18 september 2022
PrisDKK 11.700,-
0
Læs mere

Vild natur, kildevand og vandring – en vandrerejse i skønhed

Varighed: 7 dage
Periode: 12.-18. september 2022
PrisDKK 10.800,-
0
Læs mere

Rejse til Toscana med Helle Tesio

Varighed: 6 dage
Periode: 24. - 30. september 2022
PrisDKK 13.800,-
0
Læs mere

Historisk rejse til Firenze med Henrik Tvarnø

Varighed: 5 dage
Periode: 2-6. oktober 2022
PrisDKK 11.800,-
0
Læs mere

Rejser til Nice og omegn – kunst & keramik

Varighed 7 dage
Periode: 4.-10. oktober 2022
PrisDKK 12.700,-
0
Læs mere

Mad rejse til ROM

Varighed: 6 dage
Periode: 26. - 31. oktober 2022
PrisDKK 13.900,-
0
Læs mere
Nyhed

Strikke rejse til Italien

Varighed: 7 dage
Periode: 23.-29 maj 2023
PrisDKK 10.900,-
0
Læs mere

Venedig – arkitekturbiennale 2023

Varighed: 6 dage
Periode: 5-10 september 2023
PrisDKK 14.700,-
0
Læs mere

Mad rejse til Piemonte

Varighed: 7 dage
Periode: 18. - 23. september 2023
PrisDKK 12.900,-
0
Læs mere