Sangskriverkursus i Toscana

0
Få pladser
PrisDKK 9.800,-
Få pladser
PrisDKK 9.800,-
26. juli - 1. august 2021
* Udfyld alle påkrævede felter for at gå videre til næste trin.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2380

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 7 dage
Periode: 26. juli - 1. august 2021
Fly er IKKE inkluderet
Toscana, Italien
Max deltagere: 6
Kort om rejsen

Sangskriverkursus i Toscana. Giv kreativiteten frit spil i super professionelle rammer og fordyb dig i sangskrivning, tekstarbejde og indspilning, vejledt af sanger og sangskriver Martin Jantzen og producer Søren Bundgaard. Med dette kursus gives en enestående chance for at få dine sange arbejdet igennem i de mest professionelle rammer,  og så endda i Bella Italia. Det bliver ikke bedre. Kun plads til 6 deltagere.

Inklusiv i prisen

 • Afhentning i nærmeste lufthavn eller togstation (Pisa)
 • 6 dages ophold i dobbeltværelse
 • Helpension, og frugt, vand og kaffe ad lib
 • Daglig sangskriver coaching herunder tekstarbejde, sangteknisk instruktion, indspilning af egen sang og evt. udgivelse på diverse streamingtjenester.
 • Mulighed for udflugt til Lucca - en af Toscanas smukkeste byer.

Du betaler selv

 • Fly er ikke inklusivDu skal selv sørge for transport til Toscana. Nærmeste lufthavne er Pisa eller Firenze hvor du kan blive afhentet.
Rejsens indhold
Mere om rejsen

Sangskriver kursus i Søren Bundgaards professionelle studio i Toscana i Italien

Kursus ledere: Martin Jantzen og Søren Bundgaard

Deltagerantal: Max. 6 personer

I SB Studio i Toscana kan man give kreativiteten frit spil og i super professionelle rammer fordybe sig i sangskrivning, tekstarbejde og indspilning, vejledt af musiker og producer Søren Bundgaard og sanger og sangskriver Martin Jantzen.

Denne musikrejse henvender sig til dig der allerede har skrevet en del sange men som mangler det sidste skub for at få sangen til at hænge sammen. Der er ingen deciderede optagelseskrav men skriv eller ring til Martin Jantzen og præsenter dig selv og dine forventninger inden du melder dig til kurset.  TLF. 61336585 Mail: martinjantzen@me.com

Med dette kursus gives en enestående chance for at få dine sange arbejdet igennem i de mest professionelle rammer,  og så endda i Bella Italia. Det bliver ikke bedre:-)

SB Studio er ejet af sangskriveren og produceren Søren Bundgaard og lå oprindeligt i Aalborg. Men for nogle år siden rykkede Søren Bundgaard hele studiet til Toscana i Italien og har dér skabt fantastiske rammer for sit fuldt professionelle studio. Læs mere her om studiets faciliteter.

Søren Bundgaards musikalske CV er langt. Han er en veritabel hitmaker og alle kan nynne med på mange af hans sange. Han har vundet Dansk Melodi Grandprix 4 gange og ligget i toppen i  det internationale Melodi Grandprix flere gange.  Læs mere om Søren Bundgaard HER.

I løbet af de 6 dage kurset varer får du mulighed for at indspille din egen sang samt få den udgivet på streaming (Spotify, Apple Music, YouSee music).

Søren Bundgaard sidder ved pulten; Martin Jantzen er tovholder, tekstdoktor, co-producer med meget mere og den professionelle pianist Kenneth Lauritzen sidder ved tangenterne.

Har du brug for en pause i  sangskrivningen er der fantastiske vandrestier i området hvor du kan gå ture og hente inspiration, eller nyde en aperitivo eller en espresso i de nærliggende landsbyer.

SB Studios kontaktinformation klik HER.

Se billeder fra SB studio her.

Ugens program

Dag 1Ankomst

Den første dag er der afhentning i lufthavnen/togstationen  – prøv gerne at ramme en ankomst midt på dagen eller tidlig eftermiddag. Sidst på dagen starter kurset med en introduktion til dagene.

Dag 2 - 6Ugen

 • Hver dag efter morgenmaden er der introduktion til dagens skema. I løbet af dagen selvstændig arbejde med løbende coaching, inspiration og vejledning af Martin og Søren. Og naturligvis indspilning.
 • Midt på ugen tilbud om en udflugt til den fantastiske middelalderby Lucca.
 • Alle måltider er inklusiv i kurset. Om aftenen hyggelige middage på terrassen i SB studios

Dag 7Hjemrejse

Fotos
Kort

1 travellers are considering this tour right now!