Forside > Lej fynboens hus

Lej Fynboens hus

Huset er smukt restaureret i gode materialer og indrettet med omhu og personlighed. Huset ligger ud til et lille torv bagved kirken og er et smalt byhus, som er del af den oprindelige bymur. Det har et værelse på hver etage, køkken på 2.sal og stue og terrasse på 3.sal med formidabel udsigt.

Der er 2 soveværelser med dobbeltsenge, 1 badeværelse, køkken, lille stue og terrasse.

Faciliteter: internet, vaskemaskine, grill.

Afstand fra P-pladsen: 350 m. Man kan ikke køre til døren.

PRIS: 4000 kr/ uge* + rengøring (kontant 50€) Sengetøj og håndklæder kan lejes for 10€ /person.

*Lørdag kl. 16 til lørdag kl. 10.

  • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
  • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ

Om Castel Vittorio

Middelalderlandsbyen Castel Vittorio er en uspoleret og autentisk middelalderlandsby, der ligger i de Liguriske bjerge, midt i vidunderlig natur med dejlige restauranter og charmerende boliger.
Her siges det at indbyggerne har den højeste levealder i Italien. Forklaringen kunne være det sunde vand og den delikate bjerg-olivenolie, og så selvfølgelig det kuperede terræn som sørger for, at dagsformen holdes ved lige. 

Generel info:
  • Landsbyens gyder og trapper er ikke for gangbesværede.
  • Her er for det meste fred og ro (bortset fra kirkeklokkens timeslag) og man er i behagelig afstand fra turistmylderet ved middelhavskysten.
  • Man skal bære sin kuffert og indkøb fra den store P-plads ved indgangen til landsbyen. Til gengæld er landsbyen bilfri.
  • Naturen her indbyder til dejlige gåture og badetur til Nerviafloden.  Og i alle huse er der fabelagtig udsigt enten til den smukke piazza – det lokale torv – eller ud over dalen med de maritime alper i baggrunden.
  • Midt på torvet ligger den velforsynede købmand Maria Grazia, som har et stort udvalg af friske grøntsager, pecorino oste, parmaskinke m.m.
  • Der er flere gode restauranter i Castelvittorio og i nabolandsbyen Pigna.
  • Trækker bylivet er der kun en halv time til kysten hvor man altid kan finde et marked eller cykeludlejningssted eller bare en liggestol på stranden.
Afstande:

Ventimiglia med livlig handel og kæmpestort fredagsmarked, 22 km.

San Remo med kæmpekasino og mærkevareoutlet, 35 km.

Nice, museer m.m. 65 km

Menton, 30 km.

Monaco, 40 km.

Der er godt 2000 km fra Danmark til Castelvittorio og er man til bilture tager det et par dage. Ellers med tog eller fly til Nice hvor man kan leje bil eller tage toget videre.
Der er lokalbus fra Ventimiglia til Castelvittorio 5-6 gange dagligt.