Forside > Lej Casa Cugino

Lej Casa Cugino

Casa Cugino ligger på piazzaen i Castel Vittorio. Det er moderniseret men indrettet i italiensk stil. Alle 3 værelser har dejlig udsigt, enten til piazza’en eller mod dalen. Desuden stor stue og mindre køkken. Her er hyggeligt og charmerende. Desuden en stor balkon i forb. m. køkkenet med udsigt ud over piazza’en.

Beskrivelse af de 3 værelser:

Værelse 1: Dobbeltseng og egen balkon og eget badeværelse på gangen.

Værelse 2: Enkeltseng (140 cm) og eget badeværelse på gangen.

Værelse 3: To Seperate enkeltsenge. Eget seperat badeværelse i f m værelset. 

Afstand fra P-pladsen: 100 m. Man kan næsten køre til døren.

PRIS: 50€ (ca. 375 kr.)/1 pers./døgn inkl. sengetøj, håndklæder og rengøring. 2 personer 70€.

Værelserne udlejes enkeltvis og på dagsbasis.

  • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
  • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ

Om Castel Vittorio

Middelalderlandsbyen Castel Vittorio er en uspoleret og autentisk middelalderlandsby, der ligger i de Liguriske bjerge, midt i vidunderlig natur med dejlige restauranter og charmerende boliger.
Her siges det at indbyggerne har den højeste levealder i Italien. Forklaringen kunne være det sunde vand og den delikate bjerg-olivenolie, og så selvfølgelig det kuperede terræn som sørger for, at dagsformen holdes ved lige. 

Generel info:
  • Landsbyens gyder og trapper er ikke for gangbesværede.
  • Her er for det meste fred og ro (bortset fra kirkeklokkens timeslag) og man er i behagelig afstand fra turistmylderet ved middelhavskysten.
  • Man skal bære sin kuffert og indkøb fra den store P-plads ved indgangen til landsbyen. Til gengæld er landsbyen bilfri.
  • Naturen her indbyder til dejlige gåture og badetur til Nerviafloden.  Og i alle huse er der fabelagtig udsigt enten til den smukke piazza – det lokale torv – eller ud over dalen med de maritime alper i baggrunden.
  • Midt på torvet ligger den velforsynede købmand Maria Grazia, som har et stort udvalg af friske grøntsager, pecorino oste, parmaskinke m.m.
  • Der er flere gode restauranter i Castelvittorio og i nabolandsbyen Pigna.
  • Trækker bylivet er der kun en halv time til kysten hvor man altid kan finde et marked eller cykeludlejningssted eller bare en liggestol på stranden.
Afstande:

Ventimiglia med livlig handel og kæmpestort fredagsmarked, 22 km.

San Remo med kæmpekasino og mærkevareoutlet, 35 km.

Nice, museer m.m. 65 km

Menton, 30 km.

Monaco, 40 km.

Der er godt 2000 km fra Danmark til Castelvittorio og er man til bilture tager det et par dage. Ellers med tog eller fly til Nice hvor man kan leje bil eller tage toget videre.
Der er lokalbus fra Ventimiglia til Castelvittorio 5-6 gange dagligt.