Forside > Lej Barberens hus

Lej Barberens hus

PUST Rejsers favorithus- derfor er det ofte udlejet. Men er det ledigt, er det et af de mest charmerende steder at bo i Castelvittorio. Det ligger i den inderste bykerne, sandsynligvis bygget omkring år 1200 men er i dag et nænsomt restaureret og moderne byhus.

Der er 3 værelser og 2 badeværelser og stor tagterrasse med flot udsigt. Hyggelig stue og spisekøkken, med åben kamin. Brændeovn i stuen.

Faciliteter: internet, vaskemaskine, højt til loftet og behagelige store rum.

Afstand fra P-pladsen: 400 m. Man kan ikke køre til døren.

Beskrivelse af værelserne:

1.sal: Dobbeltseng  og eget badeværelse.

Stueetagen:

Værelse 1: Enkeltseng

Værelse 2: To enkeltsenge

PRIS: 5000 kr/ uge* + rengøring (kontant 60€). Sengetøj og håndklæder kan lejes for 10€ /person. + forbrug af el og gas.

*Lørdag kl. 16 til lørdag kl. 10.

Pt er huset ledigt i flg perioder i 2022:

16 april – 27 april

18 juni – 3 juli

11-16 juli 

1  august -16 august

19 september – 30 september

Hele oktober måned. 

Ledigheden opdateres løbende.

 

22

 

 

  • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
  • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ

Om Castel Vittorio

Middelalderlandsbyen Castel Vittorio er en uspoleret og autentisk middelalderlandsby, der ligger i de Liguriske bjerge, midt i vidunderlig natur med dejlige restauranter og charmerende boliger.
Her siges det at indbyggerne har den højeste levealder i Italien. Forklaringen kunne være det sunde vand og den delikate bjerg-olivenolie, og så selvfølgelig det kuperede terræn som sørger for, at dagsformen holdes ved lige. 

Generel info:
  • Landsbyens gyder og trapper er ikke for gangbesværede.
  • Her er for det meste fred og ro (bortset fra kirkeklokkens timeslag) og man er i behagelig afstand fra turistmylderet ved middelhavskysten.
  • Man skal bære sin kuffert og indkøb fra den store P-plads ved indgangen til landsbyen. Til gengæld er landsbyen bilfri.
  • Naturen her indbyder til dejlige gåture og badetur til Nerviafloden.  Og i alle huse er der fabelagtig udsigt enten til den smukke piazza – det lokale torv – eller ud over dalen med de maritime alper i baggrunden.
  • Midt på torvet ligger den velforsynede købmand Maria Grazia, som har et stort udvalg af friske grøntsager, pecorino oste, parmaskinke m.m.
  • Der er flere gode restauranter i Castelvittorio og i nabolandsbyen Pigna.
  • Trækker bylivet er der kun en halv time til kysten hvor man altid kan finde et marked eller cykeludlejningssted eller bare en liggestol på stranden.
Afstande:

Ventimiglia med livlig handel og kæmpestort fredagsmarked, 22 km.

San Remo med kæmpekasino og mærkevareoutlet, 35 km.

Nice, museer m.m. 65 km

Menton, 30 km.

Monaco, 40 km.

Der er godt 2000 km fra Danmark til Castelvittorio og er man til bilture tager det et par dage. Ellers med tog eller fly til Nice hvor man kan leje bil eller tage toget videre.
Der er lokalbus fra Ventimiglia til Castelvittorio 5-6 gange dagligt.