Velkommen til PUST Rejser - Ophold med indhold strikkekursus Strikke rejse til Italien Strikkeuge i det smukke Norditalien. Vært: Solvita Zarupska Læs Mere Madanmelderrejse til Marche i Italien Vært: Helle Brønnum Carlsen Læs Mere Yogarejse til Italien Castelvittorio, Italien Vært: Susanne Kyndesen Læs Mere Arkitekturbiennale 2024 Venedig, Italien Vært: Lone Wiggers Læs Mere
 • Særdeles vellykket

  Niceturen i oktober i år (2022) KUNST og KERAMIK var særdeles vellykket. Skønt vejr, dejligt hotel og god mad på diverse restauranter. Hyggeligt rejseselskab. Det hele under ledelse af vor sympatiske rejseleder Claus Myrup, som ud over den gode stemning også sørgede for transport og entréer til alle seværdigheder. Turen kan varmt anbefales.

  Kirsten Marner og Io Christoffersen
  Rejser til Nice og omegn – kunst & keramik 2022
 • Kunstrejse

  Først og fremmest tak for sidst. Det er en tur vi aldrig glemmer: Bo på toppen af bjerget, sove som et spædbarn i total stilhed, nye gode oplevelser hver dag i godt selskab, skøn mad både i asylet og på restauranten, omtanke og omsorg fra dig over for alle, fine, sympatiske og velafbalancerede input fra Peter før, under og efter kunst aktiviteterne. Vi nød alle udflugter med kunsthistoriske input. Vi havde ret gode ben, da vi returnerede til Danmark

  Birgitte & Jørgen
  Kunstkursus med Peter Kær, maj 2022
 • Operakor-kursus

  Tak for en rigtig dejlig og velarrangeret tur, der helt levede op til mine forventninger (som jo var opbygget over flere år …)

  Birthe Tandrup
  Operakor-kursus juli 2022
 • Malekursus i Castelvittorio med Pust Rejser juni 2017

  Det har været en enestående skøn oplevelse at deltage i Pust Rejsers malekursus i den italienske middelalderby Castelvittorio. Undervisningen foregik i en nedlagt kirke. Overalt var vi omgivet at skønhed, motiverne stod i kø. Læreren var kunstneren Camilla Blachmann, som var god til at fornemme de forskellige niveauer. Kurset var kombineret med mange kulturelle oplevelser med besøg til historiske steder, cykelture langs Middelhavet og ligurisk madlavningskursus. 

  Hanne
  Malerrejse 2017
 • Operakor-kursus

  Tak herfra for endnu en herlig uge i Castel Vittorio! Tak for at arrangere det hele, og tak til Kim og Sylvester for deres indsats som “praktiske grise”.

  Lene Frikke
  Operakor-kursus juli 2022
 • Yogarejse for livsnydere
  Jeg har lige været på en fantastisk yogarejse med jer, så derfor havde jeg ingen betænkelighed ved at rejse med jer igen. Tror aldrig jeg har mødt så fin en service og hjælpsomhed, som jeg oplevede på castel vittorio. 
  Derfor glæder vi os til at tage med jer til Rom, som vi kender og har været der mange gange, men vi bliver aldrig trætte af Rom og især den italienske mad, som er helt i særklasse. Derfor ser vi frem til jeres tematur med Helle.
  Ulla Beck
  Yogarejse til Castelvittorio, juni 2022
 • Madanmeldererejse til Piemonte

  Det var endnu en uforglemmelig oplevelse at deltage på en af dine rejser, og jeg ser frem til nye eventyr udi Italiens køkken, kultur og ikke mindst dejlige dråber 🙂

  Kh Susanne
  Susanne Kjær
  Madanmeldererejse til Piemonte, sep. 2020
 • Musikfestival i Castelvittorio

  Jeg har aldrig været på læringsferierejse før, men denne korrejse var omgærdet af professionelle personer, der virkeligt lyftede mig op på et højere plan. Mine forudsætninger var i underkanten, men de øvrige deltagere var meget hjælpsomme, og har også del i min store oplevelse og
  læring. Intimiteten i Castel Vittorio ydede et særligt bidrag til oplevelsen.

  Vita Berg
  Musikfestival i Castelvittorio 2017
 • Fremragende koncept

  Dejlig oplevelse med god og komfortabel indkvartering i rummeligt og hyggeligt værelse i Casa Rosa. Dejlig morgenmad. Gode koncerter med fremragende musikere. God håndtering af gæsters indviduelle ønsker og behov. Gode og billige tilbud om ture ud over det, som allerede indgår i programmet.
  God ledelse ved både Pia Scharling og turens andre rejseledere, Milena og Rebekka.

  Birgit Erichsen
  Musikfestival 2017
 • Sangrejse, der bevæger og bjergtager dig

  Rytmisk koruge i italiensk bjerglandsby – en ny klassiker er født!
  Masser af sang, god mad, vin & badesø – hvad mere kan man ønske sig.
  Et friskt PUST for korglade!

  Karin Svane
  Sangrejse 2017
 • En fantastisk uge med Opera

  En fantastisk uge med Opera.
  Afholdt i meget meget smukke omgivelser, med gode, kompetente og humørfyldte dirigenter (for repetitøren var også dirigent), rigtig god mad. Og upåklagelig organisation med en meget nærværende rejsearrangør, der også havde sørget for rigtig gode solister. Tag trygt til Castelvittorio med PUST – få en god oplevelse!

  Arne Johsen
  Operakursus 2017
 • Jeg har haft en god oplevelse

  Jeg har haft en god oplevelse. Arrangementerne, vi var med til i løbet af den uge rejsen varede, passede perfekt til vor gruppe. Selv kunne jeg godt have ønsket mig lidt mere vandring og sang, Huset jeg boede i var spændende og mit værelse helt ok. Jeg har boet i mange forskellige byer, men Castelvittorio var en speciel oplevelse, den glemmer man aldrig. . Bjergvandreturen var god, og vor guide var en af de bedste, jeg har oplevet. 

  Bent Knudsen
  Vandrerejse 2017
 • En spændende tur

  En spændende tur, hvor vi fik vandret og besøgt de omkringliggende byer, fik smagt typisk italiensk mad .
  Meget veltilrettelagt, hvor vi alle14 deltagere fik vores individuelle ønsker opfyldt.

  Marianne Nillsson
  Vandrerejse 2017

PUST Rejser’s favorit rejsemål er den forunderlige lille landsby Castelvittorio i Ligurien i Italien –perfekt til yoga, sang & musik, sprog, gastronomi og vandreferie m.m.

Læs mere

Tag med PUST Rejser til en af de smukkeste egne i Italien, hvor Liguriens byer ligger som perler på snor, langs med kysten eller lidt tilbagetrukket fra al virakken og trafikken.

Læs mere

Læs mere om vores bogudgivelse – bla. bogen om Castelvittorio der fortæller om historier og opskrifter fra det norditalienske spisekammer.

Læs mere

PUST Rejser - Ophold med Indhold

Kulturrejsebureauet PUST Rejser har eksisteret siden 2014 og tilbyder kursusrejser til Norditalien samt Nice i Sydfrankrig.  

Landsbyen Castelvittorio i Ligurien har en særlig plads i PUST Rejsers hjerte idet det var hertil de første rejser gik med tilbud om malekurser, sangkurser, operakor, yogakurser, vandrerejser, gastronomi og kunst, men sidenhen har vi indtaget de store byer i Norditalien, såsom Venedig hvor vi hvert år besøger Venedigbiennalen; Toscana hvortil vi arrangerer gastronomirejser og wellnessrejser; Rom hvor vi dyrker det romerske køkken, samt musikrejser  og klassiske koncertrejser til Cremona, operarejse til Lucca og gastronomirejser til Piemonte og Marche m.m.

I al beskedenhed udmærker PUST sig også ved at gå meget op i høj kvalitet på de restauranter vi sammen besøger. Man kan således regne med at få rigtig god mad på alle PUST Rejser. Ikke nødvendigvis dyre michelinrestauranter, men simpelthen spisesteder hvor det smages, at der er lagt omhu og kærlighed i tilberedningen.

Indkvarteringen er et hjertebarn. Vi bor altid på nøje udvalgte hoteller, hyggelige og med god beliggenhed. 

Vi flyver som regel med SAS eller Norwegian på tålelige tidspunkter og tilbagelægger de sidste kilometer til den endelig destination i en PUST bus.

Fagguiderne er nøje udvalgt og er eksperter på hver deres område. 

Dine medrejsende er både singlerejsende, venindepar og ægtepar. Fælles for deltagerne er, at alle opsøger det gode selskab samt den faglighed, som den enkelte rejse beskriver.

PUST Rejsers motto er Ophold med Indhold og det lever vi fortsat op til.

Kommende rejser fra PUST Rejser - 2024/2025

Operakor-kursus med Torben HS Svendsen

Varighed: 8 dage
Periode: 1.-8. august 2024
PrisDKK 13.500,-
0
Læs mere

Malerejse til italien med Hanne Bøgesvang

Varighed: 8 dage
Periode: 1. - 8. september 2024
PrisDKK 14.900,-
0
Læs mere
yoga i italien

Yogarejse til Italien

Varighed: 8 dage
Periode: 10.-17. september 2024
PrisDKK 13.400,-
0
Læs mere

Sang, korkursus & sanselighed med Ulla Hempel

Varighed: 8 dage
Periode: 10. - 17. september 2024
PrisDKK 12.900,-
0
Læs mere

Gåture, mad, vin & natur. Alt det bedste fra Italien.

Varighed: 8 dage
Periode: 11.-18. September 2024
PrisDKK 13.500,-
0
Læs mere
Nyhed!
Rejse rom

Alfredo & Helle Tesios Rom

Varighed: 6 dage
Periode: 20.-25. september 2024
PrisDKK 15.900,-
0
Læs mere
Nyhed!
Rejse til firenze

Perler på snor – mellem Firenze og Rom

Varighed: 7 dage
Periode: 8. oktober - 14. oktober 2024
PrisDKK 17.900,-
0
Læs mere
Udsolgt
Cremona kulturrejse

Musikrejse til Cremona – Violinbyggerbyen

Varighed: 6 dage
Periode: 11.-16. oktober 2024
PrisDKK 14.900,-
0
Læs mere

Mad rejse til ROM

Varighed: 6 dage
Periode: 19. - 24. oktober 2024
PrisDKK 15.900,-
0
Læs mere

Venedig – Kunstbiennale 2024

Varighed: 6 dage
Periode: 22.-27. oktober 2024
PrisDKK 15.900,-
0
Læs mere
Nyhed!
venedig rejse

Nytår i Venedig

Varighed: 5 dage
Periode: 29. dec 2024 - 2. jan 2025
PrisDKK 14.900,-
0
Læs mere
Nyhed!

Venedig Arkitekturbiennale 2025

Varighed: 6 dage
Periode: 28. maj - 2. juni 2025
PrisDKK 15.900,-
0
Læs mere
Nyhed!
strikkekursus

Strikkekursus til Italien

Varighed: 8 dage
Periode: 1. - 8. juni & 31. aug - 7. sep 2025
PrisDKK 13.500,-
(4 Anmeldelser)
Læs mere
Nyhed!

Keramikkursus til Italien

Varighed: 8 dage
Periode: 1. - 8. juni & 31. aug - 7. sep 2025
PrisDKK 13.500,-
(1 Anmeldelser)
Læs mere