Hvad får PUST hjulene til at køre rundt - altså udover glade kunder?

Det gør jo de fantastiske fagpersoner, der altid er med på rejserne som eksperter på hvert deres felt, og som iøvrigt elsker at formidle og dele viden med jer.
Det har hidtil været danske eksperter vi har brugt som fag guides, men en særlig glæde er det, at vi nu kan supplere vores fantastiske lærerkollegium med tre bekendskaber, som vi har mødt i Italien.

Der er tale om tre usædvanlige kvinder som er eksperter indenfor keramik, strik og vandring.
Engelske Sally, lettiske Solvita og italienske Valeria. Alle tilflyttere til den skønne Nerviadal og alle tre med den drive som kendetegner mennesker der hviler i sig selv, og som udstråler, at de har fundet en vej i livet der giver mening for dem.

Mød de tre kvinder på 3 dejlige rejser til Italien.

Valerias vandreuge 4-11 maj 
Sallys keramikkursus 14-21 maj
Solvitas strikkekursus 14-21 maj
Sally MaCorry, keramiker, Solvita Zarupska, strikdesigner, Valeria Bolgiana, vandreguide og hendes mand Emanuelle  (det er ham vi kalder brombærplukkeren).
VIL DU HOLDE NYTÅR i VENEDIG?

Jeg har prøvet det og det kan varmt anbefales. Det er i forvejen en helt usædvanlig by at være i, men at fejre nytår dér, er nærmest som at vandre rundt i et eventyr - magisk og forførende.
Jeg har været så svineheldig at få fat i 20 billetter til den legendariske nytårskoncert i La Fenice den 29.december kl. 20.00 og derfor kaster jeg mig nu ud i at arrangere en tur dertil over nytåret 2024. Jeg kan godt afsløre at rejsen ikke bliver i den billige ende men omvendt fyrer man jo noge gange mange penge af alligevel nytårsaften - og dette er en once-in-a-lifetime-experience.
Derom mere når jeg får alle detaljer på plads.
Det vigtigeste var billetterne til La Fenice - og dem har jeg!

Skriv gerne til mig hvis du vil på listen over interesserede deltagere.
info@pustrejser.dk
PUST Rejsekalender
Øverst et foto fra nytårskoncerten i La Fenice samt foto af det overdådige fyrværkeri som byen Venedig står for ude over vandet. Man går nemlig ikke selv rundt med små raketter i Venedig nytårsaften - det er der folk til!
HUSK! Det er ramsløg sæson - bladene pibler op af skovbunden her omrking Ledreborg. En ramsløgpesto udkonkurrerer næsten en basilikumpesto, og så sparer man også hvidløget, som er naturligt i ramsløgene.

Kontakt os gerne og få en snak hvis du har spørgsmål vedr. rejserne. +45 23 71 46 76. 
A Presto! 
Pia
WWW.PUSTREJSER.DK
Facebook
Link
Website
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf. +45 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 25095634
 Afmeld nyhedsbrevet