Fjernt fra Danmark

- men ikke så fjernt endda. Vi er bare på ferie i italien........

Tiden flyver og en ny sommer i italien venter

Den - altså sommeren - havde lidt svært ved at komme ud af starthullet men nu er det sikkert og vist. Her er varmt. PUST gæsterne slikker sol i hver en pause mellem kreative sysler, vandreture, madlavning, korsang og langvarige måltider.
Apropos starthul så er italien også ved at give slip på coronachokket og har smidt mundbind og restriktioner overalt. Der vejres morgenluft, gør der. Og man skal jo leve.

Herunder stemningsfotos fra Peter Kærs kunsthold, vandreholdet og det igangværende sanghold. Desuden et dejligt foto af en af brødrende Poggi som arbejde sammen med Asger Jorn i Albissola. De to brødre har besøgt DK flere gange og endda hilst på Mary (som billedet dokumenterer).

De næste uger gælder det bl.a. kunstbiennalen i Venedig og violiner i Cremona . Og til efteråret historisk rejse til Firenze og madrejse til Toscana. Derom mere i næste nyhedsbrev.  
Imens du venter kan du se denne lille teaser af en morgenmadsvideo jeg optog i morges i PUST Rejsers hus i landsbyen Castelvittorio. En god start på dagen. Klik HER.  Den varer kun 1 minut og du bliver glad. Det lover jeg.

PUST Rejsekalender
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *2022* *PUST Rejser, All rights reserved.


Our mailing address is:
*infopustrejser.dk*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*