PUST Rejser Aktiv ferie og kreative rejser til Italien

Når solen indimellem titter frem og minder os om at foråret snart er på vej, er det næsten umuligt ikke at få en lille smule optisme tilbage - og det på trods af alverdens ulykker som aviserne er fulde af.

Måske skulle man istedet læse en bog - f.eks. Chris Macdonalds inspirerende bog "Ikke til forhandling" - og det er Livet han mener. 

Vi kunne nemlig sagtens blive en meget bedre udgave os selv som ældre, skriver han, hvis vi behandlede os selv bedre, både på det mentale og det fysiske plan. Og det får mig til at tænke på indbyggerne i Castelvittorio, som beviseligt bliver meget gamle. Og hvad er så forklaringen på det? Sandsynligvis en kombination af flg. 4 grundlæggende livsvilkår (og her kommenterer jeg C.M's 4 punkter):

1.En jævn tilførsel af ilt og vand  og glukose. CHECK. Det er her Castel Vittorios friske smeltevand og fine olivenolien kommer ind i billedet.

2. Søvn. CHECK. I Castelvittorio går man tidligt i seng og står tidligt op - og sover meget længe til middag.

3.Positive og meningsfyldte sociale relationer. CHECK. Finder man nemt i kirken, på piazzaen, i baren......

4.Bevægelse. CHECK. Enhver der har været i Castel Vittorio ved, at der er mange trapper. Man skal bevæge sig opad eller nedad uanset om man skal i kirke  - eller på bar.

Summasummarum er et ophold i Castel Vittorio en fantastisk kilde til inspiration og rekreation - kom selv og oplev.

Og når det er sagt skal jeg nævne, at der er udsolgt på de fleste af PUST's forårs rejser men dog stadig ledige pladser i juli og september.

Rejs Selv. Hos PUST har vi for nylig fået den nye feature, at vi formidler udlejning af nogle af de smukt istandsatte ferieboliger i Castelvittorio og har samlet dem i et lille katalog. Vi kalder det meget fantasiløst for Kør-selv-ferie. Du kan komme når det passer dig og tilbringe dejlige dage, hvor Castelvittorio er udgangspunktet for spændende udflugter til den omkringliggende naturpark Alpi Liguri, eller til de hyggelige landsbyer i Nerviadalen, eller til Middelhavet og storbyerne Monaco og Nice - eller bare med at hygge dig i landsbyen og kigge på de blå bjerge. Læs mere HER.

 

Sommer er FESTIVAL TID og Castel Vittorio byder for 9.gang velkommen til 4 dages overdådig klassisk musik præsenteret af de allerbedste danske og italienske kunstnere. PUST Rejser har som sædvanlig sikret sig plads på de forreste rækker til alle koncerterne og glæder os til at byde musikinteresserede danskere  på god mad, musik & fest  i de skønne rammer. En helt særlig dansk/italiensk musikbegivenhed not-to-miss. Læs mere her.

Ny PUST medarbejder!

Hun hedder Fru Sylvester  (Pia til fornavn for at forvirre fjenden:-) og er dumpet ned i PUST's turban på det helt rigtige tidspunkt. Stressen var ellers begyndt at lægge sin klamme hånd på kontorets eneste anden faste medarbejder (undertegnede) men ind på scenen træder  SYLVESTER, som i løbet af ganske få minutter har gjort sig selv fuldstændig uundværlig.

 Hun er struktureret som få og bevæger sig som en fisk i vandet i et excelark og er oven i hatten en ørn i et køkken. Perfetto med andre ord. Måske tager hun tlf næste gang du ringer. Eller du støder på hende i Castelvittorio eller i DK. PUST kan nu sænke skuldrene en smule og siger Benvenuti nella famiglia!

A presto in Italia! https://pustrejser.dk/

Tanti saluti Pia Scharling

Modify your subscription    |    View online

PUST Rejser

(medlem nr. 2500 af Rejsegarantifonden)

cvr 25095634

Heisesgade 55

2100 København Ø

Tlf. 31264100

www.pustrejser.dk

mail: info@pustrejser.dk

Modify your subscription    |    View online