Det ligner et eventyr

Og det er det også - på en måde.
Det er historien om en lillebitte italiensk landsby, der kunne meget mere end den selv vidste.
Jeg plejer at sammenligne med humlebien, som troligt flyver rundt hvert forår og samler nektar - og det på trods af, at den egentlig ikke burde kunne lette sin buttede mave fra jorden.

Og på samme måde ved landsbyen det ikke selv, men sandheden er, at Castelvittorio er berømt i Danmark. Mange danskere har i de sidste 10 år deltaget i diverse kurser i den pittoreske landsby hvor fordybelse og inspiration er nøgleord. Og selvom vi i dag har kursus rejser til flere steder i Italien, så er landsbyen Castelvittorio i Nerviadalen i Ligurien blevet lig med PUST rejsers branding.

I 2024 har vi inddraget nabolandsbyen Pigna, som tilbyder både et keramikkursus og strikkekursus samt bliver nyt udgangspunkt for vandrerejsen. Pigna har samme fortryllende stemning som Castelvittorio og vi ser frem til at få nye venner i Pigna.
Læs om det hele i vores 2024 program eller på hjemmesiden.
Benvenuti a tutti!

 
PUST Rejsekalender 2024
Brochuren udleveres naturligvis på søndag ved eventen på Ledreborg "Smag på Italien", men kan du ikke komme, sender vi meget gerne et exemplar med posten. Skriv til info@pustrejser.dk med dit navn og adresse. Så lander brochuren hos dig om få dage.
Ladeporten

Det er sandsynligvis ikke gået din næse forbi, at vi holder fest Ledreborg på søndag. Kan du ikke komme, er det bare ærgerligt, men beslutter du dig i sidste øjeblik, lukker vi dig ind alligevel. Der er mulighed for at købe enkelte billetter ved ladeporten:-) 

Der er flest gratis glæder ved eventen på søndag -  bl.a. har Alfredo Tesio lovet at synge en serenade - men vi er også blevet spurgt om det vil være muligt at købe noget. Og det er det heldigvis:

Udover rejser med 10% rabat sælger vi denne dag bogen om Castelvittorio til en 100-lap. Det er altså MEGET billigt for den flotte bog. Desuden kan der bestilles vin hos Mauro og Vinifico.
Og så kan vi fortælle, at Made by Mama sælger alt det de kan. De skriver selv således om deres produkter - så mundvandet løber:
  • Parmesan
Vores parmesan er den ægte Parmigiano Reggiano fra en lille by vest for Modena i Italien. Her arbejder tre generationer sammen med Mama Marisa i front, og holdet har faktisk vundet verdens fineste præmie i parmesankategorien – nemlig SUPER GOLD foran 2.472 andre oste. Det synes vi er ret vildt – og fuldt fortjent! 
Vores parmesan er vores absolutte bestseller og er helt unik. Osten lagres i 27 måneder, fordi det er her balancen mellem fedme og syrlighed er helt perfekt.
 
Parmigiano Reggiano er lavet på 50% mager mælk malket om aftenen og 50% fed mælk fra morgenmalkningen. Hertil kommer hårdt arbejde og ihærdighed. Alle oste vendes og børstes en gang om ugen. Parmigiano Reggiano brydes i stykker på ca. 400 og 700 gram. En stor del af nydelsen sidder i duften, så husk at dufte til parmesanen inden du sætter tænderne i den. Bryd den med en ægte parmesankniv, og nyd den med et godt glas rødvin.
 
  • Balsamico
Vores lækre IGP balsamico fra Modena, er sødmefuld, men har også eddikens spidse smag som en klassisk mørk balsamico. Druemosten lagres på franske egetræsfade, der tilføjer aroma til balsamicoen. Made by Mama producerer kvalitetsrige produkter, af naturlige og økologiske råvarer, hvorfor vores IGP balsamico udelukkende består af 15% vineddike og 85% ren druesaft.  Heraf er farve, smag og konsistens resultatet af hårdt og passioneret arbejdet. En optimal mørk og rød balsamico til alt fra salater til ost og kød.
 
  • Nypresset Olivenolie – direkte fløjet ind fra Italien
Olivenolie er vores hjertebarn og hvor det hele startede. Bjergtaget så vi ud over de hundredvis af smukke træer i olivenlundene, der havde stået på de toscanske skråninger i mange, mange år. Vores jomfruolivenolie er fremstillet af 100% økologisk naturligt dyrkede oliven fra vores marker i Toscana. Olien fremstilles af sorterne Frantoio, Moraiolo og Leccino. Alle oliven høstes i hånden, og presses samme dag som de plukkes.
Olien produceres uden brug af tilsætningsstoffer eller kemi for at sikre, at du får verdens bedste olivenolie. Her er tale om rendyrket kærlighed og godt gammeldags knofedt. En ekstra jomfruolivenolie må efter reglerne maksimalt indeholde 0,8% frie fedtsyrer. Vores jomfruolivenolie indeholder kun 0,1%. Jo mindre syreindholdet er, jo bedre olie får du.
 
  • Pistachie spread
Made by Mamas pistaciecreme er som altid lavet udelukkende på rene råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. 50% lækre italienske pistacienødder, 40% sukker, 10% ekstra jomfruolivenolie og en knivspids salt. Den smager ganske enkelt af pistacienødder, og fra alle der har smagt den, har der kun lydt et Uhmm!
Det er en eksklusiv spread med sit høje indhold af pistacienødder, og smagen komplimenterer brød, bagværk og is på den bedst tænkelige måde.

Og HUSK at PUST giver 10% rabat på ALLE 2024  rejser til Pigna og Castelvittorio fra på søndag og indtil  6. november.
 
PROGRAM SMAG på Italien 29.10.2023

Kontakt os gerne og få en snak hvis du har spørgsmål vedr. rejserne. +45 23 71 46 76. 
A Presto! 
Pia
WWW.PUSTREJSER.DK
Facebook
Link
Website
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf. +45 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 25095634
 Afmeld nyhedsbrevet