Vil du give PUST en hånd 4-11 september?
 
Rejsebureauet PUST Rejser søger en hjælpende hånd fra den 4-11 september 2023.
Stedet er landsbyen Castel Vittorio i Norditalien hvor en vandre gruppe og en yoga gruppe er i fuld sving. I alt 24 personer.
Dine opgaver er dels at sørge for at morgenmadsbuffet’en er klar klokken 8 og dels at hjælpe med diverse forefaldende arbejde i løbet af dagen. Dog ikke rengøring😊
Du får alt betalt - fly fra København til Nice t/r, eget værelse, alle måltider og du er velkommen som deltager på yogaholdet alt det du har tid og lyst til.
 
Det vil være en fordel hvis du har været afsted med PUST Rejser til Castel Vittorio tidligere, men det er ikke et krav. Men du skal være god til at gå på trapper!
 
Har du tid og lyst til at tage tjansen så skriv gerne til
info@pustrejser.dk  Vi glæder os til at høre fra dig og vender hurtigt tilbage.
Snapshots fra Castel Vittorio, en lille italiensk landsby beliggende i 420 m. h. i et grønt og frodig landskab, godt 20 km fra Middelhavet.


 
Musikrejse til Cremona
Fra PUST kalenderen
Der er ved at være fyldt op på alle rejser i efteråret, men vi er snart klar med 2024 programmet, som dels byder på gentagelser af favoritterne plus nogle nye kursusrejser.
Her på falderebet i 2023 sæsonen er der kun få pladser ledige på musikrejsen til Cremona og særrejsen til Firenze. Hop med hvis du har tid og mulighed:-)
Domkirkepladsen i Firenze og domkirkepladsen i Cremona. Italienerne kunne noget med domkirker.
Historisk rejse til Firenze

Kontakt os gerne og få en snak hvis du har spørgsmål vedr. rejserne. +45 23 71 46 76. 
A Presto! 
Pia
WWW.PUSTREJSER.DK
Facebook
Link
Website
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf. +45 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 25095634
 Afmeld nyhedsbrevet