Historien om hvordan man spotter en dyr og dårlig restaurant – for sent.

Scenen er sat på toppen af Gianicolohøjen i Rom. Hyggelig udendørs restaurant i smukke omgivelser. Mine forventninger er høje. 
Jeg selv er i Rom for at finde gode restauranter og hoteller og har tænkt mig at bruge det hemmelige værktøj: Brødtesten.
Godt brød = God restaurant!
 Som regel. 
På denne restaurant opførte tjeneren en flot iscenesat præsentation af brødet, som han bragte til bordet i en brun trendy papirspose.
Med lillefingeren peger han på brødet  - som jeg jo ikke kan se - og fortæller mig at posen indeholder stenbagt sortbrød fra Toscana, bedstemors foccacia og tærsket hvedebrød fra Sicilien.
Men da jeg selv fisker brødet op af posen, er det fuldstændig ordinært og har 100% sikkert været på bordet tidligere den dag.
Det var her jeg skulle have rejst mig og gået min vej.
Det gjorde jeg så ikke den dag, men det skulle jeg have gjort. For resten af måltidet var af lige så ringe kvalitet.
Forresten er denne restaurants navn Antico Arco. Don’t go there! Og godt at Helle Brønnum Carlsen – PUST’s populære madanmelder - ikke var med for så havde de fået læst og påskrevet!
 Til gengæld fandt jeg i de følgende dage flere virkelig dejlige spisesteder i Rom, hvor maden var ærlig og veltilberedt. De restauranter kommer selvfølgelig mine PUST gæster til gode på kommende Rom-rejser.  Og jeg fandt i samme ombæring et vidunderligt hotel, som fra nu af skal være PUST stamsted. Mere siger jeg ikke. Kom selv og se.
Læs også mere om vores nye madanmelder rejse med Helle Brønnum til Marche i april 2024.

Madanmelderrejse til Marche i Italien
Stemningsbilleder fra bydelen Trastevere i Rom og udsigten fra Gianicolohøjen (som man ikke kan klage over:-) 

Nice viste sig endnu engang fra sin bedste side da en gruppe kunstinteresserede gæster tog hul på PUST rejsesæson i sidste uge.


At Cote d'Azur og i særdeleshed området omkring Nice har tiltrukket mange malere er forståeligt. Især når man har besøgt Renoirs have og med egne øjne oplevet lyset og klarheden i farverne. Her er ubeskrivelig dejligt (se foto).
Det blev dejlige dage i selskab med Chagall, Matisse, Picasso, Renoir, Legér m.fl. En rejse der er et fast indslag i PUST's aprilprogram - som altid skarpt anført af Claus Myrup.
Hans næste rejse går til violinbyen Cremona - en rejse der ligesom Nice-turen, er fast på PUST programmet. Vi skylder at fortælle at der er få pladser tilbage.
Musikrejse til Cremona
Og her et foto af chefkokken på Trattoria Pallaro i Rom. En af PUST særlige restauranter. Madmoren viser stolt en bog frem som hun er med i. Hun er vidt berømt og restauranten en institution i Rom, som hun har haft  i 60 år. Der sidder jeg på mandag og spiser middag med Peter Kærs kunsthold.

Kontakt os gerne og få en snak hvis du har spørgsmål vedrørende rejserne. +45 23 71 46 76. Vi har åbent alle dage.
A Presto!
Pia

WWW.PUSTREJSER.DK
Instagram
Facebook
Website
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf 31264100 eller 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 25095634
WWW.PUSTREJSER.DK

unsubscribe from this list.