Prima Vera

.....det italienske ord for FORÅR, betyder direkte oversat "det første rigtige"!
Og det er så sandt som det er sagt. Hele vinteren drømmer vi om friske tomater og artiskokker,  duftende basilikum og nypresset olivenolie. Og nu er det her. Rigtigt!

Jeg har lige været på inspektion  i hovedkvarteret Castelvittorio i Norditalien, smagte på lækkerierne og checkede stranden ved Vallecrosia ud. Vejret var friskt og klart og man fik helt lyst til at hoppe i Middelhavet.
Men.....lidt for koldt for mig endnu, men jeg sad da udenfor og spiste både morgenmad på terrassen og frokost, som man ser, på stranden.

Og nu lidt musik: Den første italienske sang jeg lærte som barn var "L'inverno e passato, l'avrile non c'e piu", som jeg sang uden at forstå ét ord. Men titlen betyder "Vinteren er forbi og april er omme nu".  Den kan du høre med to veloplagte signorina'er nederst i mailen:-)

Tag med Picasso, Asger Jorn og Hanne Bøgesvang til Castelvittorio 16-23 maj.

At male - og nyde. Gå ture. Sippe prosecco og spise lækker italiensk mad.
Alt i een  - og så en hel uge! Der er stadig pladser ledige på malekurset og du er så velkommen, uanset om du er begynder ud i malekunsten eller  du er mere erfaren. Malelærer Hanne Bøgesvang underviser på alle niveauer. 
Læs mere om malerejsen 16.maj
Happy to announce at vi skal til
FIRENZE igen med Henrik Tvarnø

Sidste år i oktober var PUST I Firenze med en veloplagt gruppe skarpt anført af Henrik Tvarnø. En vidunderlig tur hvor alt klappede, museer og restaurantbesøg var i top; vejret var skønt og Firenze levede op til sit ry som kulturhistorisk perle. Det var stort at opleve den intensitet af kultur, arkitektur og kunst, der rummes i byen og ingen var bedre til at fortælle om det end Henrik Tvarmø. 

Sidst i oktober 2023 tager han afsted igen og du vil måske med? Belært af erfaringerne fra sidste år bliver der hurtigt udsolgt på denne rejse så hurtig tilmelding tilrådes.

Læs mere om Firenzeturen oktober 2023
Lyt her til den italienske folkesang  "L'inverno e passato, l'avrile non c'e piu" (Og Henrik Tvarnø på fotoet til venstre er helt enig - han ser MEGET overbevisende ud. Slut med nattefrost)!

Nyd nu de sidste dage i april, og kontakt os gerne og få en snak, hvis du har spørgsmål vedrørende rejserne. +45 23 71 46 76. Vi har åbent hver dag.
A Presto!
Pia

WWW.PUSTREJSER.DK
Instagram
Facebook
Website
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf 31264100 eller 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 25095634
WWW.PUSTREJSER.DK

unsubscribe from this list.