.....men ikke ukendt for italienerne selv. Regionen Marche, som ligger øst for Rom, er nemlig en af italienernes foretrukne ferie steder. Her er skønne sandstrande og garanti for dejlig mad. Og sidstnævnte er et absolut must for en italiener!
Marche er kendt for sit køkken - masser af fisk - og inde i landet handler det om trøfler, vin og olie.
Dette kulinariske slaraffenland kunne PUST godt tænke sig at undersøge nærmere og meget gerne i selskab med vores uovertrufne madambassadør Helle Brønnum Carlsen.
VI har valgt at tage dertil i april lidt udenfor sæsonen, så badeferie skal man ikke regne med. Til gengæld skal vi mæske os i alt godt fra havet, uovertrufne pastaretter, olivenolie og trøfler og dertil kraftige rødvine eller lette bobler, som Marche også er berømt for.
Vi tager afsted 18-23 april 2024 og du er velkommen i det gode selskab.
Grillede jomfruhummere, trøfler med tagliatelle og ristede kammuslinger. Helle Brønnum Carlsen glæder sig vist!
Som sædvanlig får man rigtig meget for pengene hos PUST. Marche turen er ingen undtagelse:
5 nætter i dobbeltværelse på det 4* Hotel Sirolo
God morgenmad
Fly t/r København/Bologna
Lufthavnstransfer t/r samt anden lokal transport i egen bus
Velkomst på lokal vinbar
En eftermiddag på marked og derefter i køkkenet med Helle Brønnum Carlsen
En dag i havnebyen Ancona
Pastakursus med pastaekspert i Ancona + frokost
Fem gode middage samt mindst en (og nok flere) frokoster.
Tre X foredrag & madanmelderens dom v/Helle Brønnum Carlsen
Udflugt til ”Den Sorte madonna” i Loreto’s basilika. Et berømt pilgrimsmål
Udflugt til de kæmpestore drypstenshuler ved Fransassisi
2 Vinsmagninger på 2 forskellige vingårde samt frokost
Besøg i olivenmølle
1 champagne/bobler smagning
Skønne gåture i området omkring Sirolos smukke kyststrækning med PUST Rejsers guide
Dato 18-23 april. Gode rejsetider og hvert minut bliver udnyttet:-)
PRIS 14.900 kr i db. værelse.
Sirolo er en hyggelig by med ekstremt mange vinbarer og restauranter. Her nyder Deres udsendte et glas prosecco, serveret med de uundgåelige "hapsere" - her fyldte oliven friteret med kartoffel.
Sidste chance
...for vinbestilling hos PUST Rejsers bedste vinven Mauro Dogliani fra Piemonte er fredag den 17. november 2023.