PUST Rejsers bedste vin-ven
....er Mauro Dogliani fra Piemonte. Mange af jer har allerede mødt den sympatiske vinbonde enten ved arrangementer på Ledreborg eller i Castelvittorio i Italien, hvor han ofte stiller op til en generøs vinsmagning af sine dejlige piemonte vine.


Mauro i egen høje person var i DK i sidste weekend hvor gæsterne ved eventen på Ledreborg fik genopfrisket smagen af hans Barbera (PUST's yndlingsvin) samt hans boblende tørre BRUT, og den lidt kraftigere hvidvin Arneis.

 Der var også mulighed for at smage den røde Brachetto, som er en uovertruffen dessertvin (nød den selv ved mit sølvbryllup i august) - boblende og med lav % i stil med Moscato, men altså i en rød udgave - samt Nebbiolo, Barbaresco og selvfølgelig Barolo. 

Som en service til PUST Rejsers venner giver vi dig nu mulighed for at bestille vin direkte hos Mauro og sendt til Danmark til PUST medarbejder Pia Sylvester, som bor i Brønshøj i København. Læs hvordan nedenfor:

 
Bestilling
På vinlisten i den orange kasse nederst kan du se priser og udvalg - priserne er inklusiv moms og transport.
Du kan enten printe og udfylde sedlen og så tage et foto som du sender til os, ELLER bare sende os en mail med informationer om hvilke vine du ønsker, hvor mange flasker samt dine kontaktoplysninger. Skriv til info@pustrejser.dk
Du skal bestille minimum 6 flasker, men de må gerne være blandede.

Levering
Vinen leveres til adressen Pia Sylvester, Hjortholms Alle nr. 44, 2400 Kbh NV hvor du selv skal afhente den.
Den er pakket i individuelle kasser sammen med din faktura.


Betaling
Du sørger selv for at betale via en bankoverførsel direkte til Mauro Dogliani. Og det kan vi også hjælpe med, hvis det skulle være. 

Betaling
Bestillinger modtages indtil 15. november 2023. Herefter ryger bestillingerne afsted til Mauro og så kan du forvente at vinen rammer Sylvesters garage omkring den 1.december. Og så er julen reddet!

 
HENT VINLISTE
Stemningsbillede fra Herthadalen hvor Deres udsendte går tur næsten dagligt. Og sådan så der altså ud i går. Denne årstidernes skiften har de ikke på samme måde i Italien - men man kan så sige at de har så meget andet..........
 
PUST Rejsekalender 2024

Kontakt os gerne og få en snak hvis du har spørgsmål
 +45 23 71 46 76. 
A Presto! 
Pia
WWW.PUSTREJSER.DK
Facebook
Link
Website
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf. +45 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 25095634
 Afmeld nyhedsbrevet