Tesio's Toscana

En perle

Kokken Helle Tesio fandt den først, denne lille perle af en Toscansk herrgård. Midt i de toscanske bakker  og stort set uforandret siden renæssancen - altså borset fra et par swimmingpools og en smuk renovering af husene. 
Og udsigten, mine damer og herrer, den er forrygende. Bløde bakker, oliventræer og vinmarker så langt øjet rækker og i det fjerne Middelhavet. Der er virkelig skønt. En oase som  PUST Rejser er så heldig at have fået på programmet igennem Helle & Alfredo Tesio, som har et hus i den nærliggende by Trequanda. 

Helle Tesio har sine egne køkkenfaciliteter på gården hvor hun jævnligt holder gastronomikurser for mad-interesserede. En gudsbenådet kok og pædagog, tålmodig og venlig. Og med adgang til de bedste råvarer i verden. 

Fattoria del Colle har egen vinproduktion af både Brunello del Montalcino og Chianti  m.m. - flere årgange er højt præmieret - og gården har både olivenlund og stor urtehave. 

Et smørhul. Intet mindre. 

Tilmed et sted hvor du kan have familien med selvom de ikke vil deltage i madlavningskurset. Omgivelserne er så sympatiske og indbydende, at man sagtens kan få tiden til at gå med at holde en dejlig ferie.
(Skriv til os og bed om et særtilbud hvis du har familien med).
Det bliver 6 dage fyldt med alt det bedste som området byder på af god vin og dejlig mad.  PUST glæder sig til at indtage det nye territorium.

Gå til kursusbeskrivelsen
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *PUST Rejser 2022 *PUST Rejser, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@pustrejser.dk|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*