Sommeren er gået på hæld...

....og for mange er det er tid til at vende tilbage til arbejde eller skole. 
PUST Rejser er også vendt tilbage til arbejdet (ganske vist et arbejde som ind imellem overhovedet ikke er arbejde, men en ren fornøjelse:-) og er pt i fuld gang med at planlægge næste års kursusrejser.

Når man rejser til Italien er der forventninger om dejlige måltider, godt vejr og lidt langsommere tempo.  Og vi elsker Italiens ustressede livsstil. Men er man på kursus med PUST i støvlelandet, er man i virkeligheden meget aktiv fra morgen til aften. Alle sanser er i spil, man smager og nyder og suger det hele til sig og opbevarer det i de indre syltekrukker, til glæde og inspiration i den lange vinter, der ligger foran os.

Allerede fra på mandag sidder der et malehold klar ved staffelierne i Santa Caterina kirken i Castelvittorio, og i ugerne efter står der vandring, yoga, gastronomi, kunst, arkitektur og musik på PUST-programmet. Alle rejser er udsolgt på nær en enkelt, som du kan læse mere om sidst i brevet.FEST i laden

Vi runder sæsonen af i laden på Ledreborg ligesom vi gjorde sidste år. En herlig fest - en slags mini-rejse-messe for PUST -  hvor man kan smage på Italien, med alt hvad det indebærer. Musik og mad og møde med nye og gamle pust-venner.
Sidste år var det gratis for jer PUST-venner, men det har vi desværre ikke mulighed for i år - 150 kr er entreen. Men for det beløb får du underholdning, foredrag og smagsprøver af italienske lækkerier.
Datoen bliver søndag den 29. oktober kl 13-17 og programmets detaljer hører du snart mere om.

 
Snapshots fra PUST eventen sidste år i festladen på Ledreborg
Superhyggeligt og en stor succes som vi glæder os til at gentage.
Konkurrence

....PUST udkommer i år med et trykt papir program og derfor er vi i gang med at støvsuge egne mobiltelefoner for gode fotos fra rejserne.

Men vi tror - eller rettere - vi ved, at mange af jer tidligere rejsende også har haft øje for de gode motiver og vi vil derfor spørge, om DU kunne have lyst til at indsende nogle (få) af dine allerbedste snapshots? Motivet skal selvfølgelig være fra en PUST-rejse. Og ender vi med at bruge fotoet i den kommende brochure, får du gratis entre* + 1 flaske af Mauro Doglianis gode rødvin udleveret ved PUST-eventen den 29.10.23.

*Entreen bliver i år 150 kr for pust-venner og 185 for andre.

 
Musikrejse til Cremona

Vi slutter vores sæson i oktober med en spændende musikalsk rejse til violinbyen Cremona i Norditalien. Der  er stadig få pladser ledige til alle klassiske musikelskere på denne rejse, i selskab med  tidligere solobratchist Claus Myrup.

 
Musikrejse til Cremona. Læs mere.
Claus Myrup afprøver bratcher hos en af Cremonas mere end 100 instrumentmager-værksteder.

Kontakt os gerne og få en snak hvis du har spørgsmål vedr. rejserne. +45 23 71 46 76. 
A Presto! 
Pia
WWW.PUSTREJSER.DK
Facebook
Link
Website
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf. +45 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 25095634
 Afmeld nyhedsbrevet