Julestemning på Ledreborg

Jo den er god nok!
Hestene har nissehuer på, det store juletræ på slotspladsen er pyntet og lysene tændes så snart mørket falder på. Et stort dansk firma holder julefest for personalet og alle sejl er sat til med æbleskiver, ponyridning, julemænd og damer. Jeg selv kom i den skønneste julestemning da jeg passerede festlighederne på formiddagens spadseretur. 
Men faktisk er der jo mere end en måned til jul så lad os klappe hestene - med eller uden nissehuer!

Kunsten at hvile på laurbærene

Frosten er sat ind og ligeså er pelagonierne og laurbærbusken. Det er dejligt at få det grønne ind i stuen og godt at have et laurbærblad ved hånden, hvis man nu skulle få lyst til at putte det i skibberlabskovsen, i den kogte torsk eller i bankekødet. Tre retter jeg husker med gru fra min barndom. Så det kommer ikke til at ske her i huset. Laurbærene bliver kun brugt til at hvile mig på, efter en dejlig travl rejsesæson i Pust Rejser. 

Og nu hvor jeg er tilbage i Danmark og jeg har min gang i hovedstadens koncertsale støder jeg ofte ind PUST gæster som hilser og siger hej Pia:
"Kan du huske mig?
Jeg var med PUST Rejser i Cremona/Castelvittorio/Rom/Venedig/ Piemonte!"

Og jo, det kan jeg - altså huske.
Hvor det skønt at møde jer kunder og mindes dejlige oplevelser sydpå.
Tak for alle de positive tilbagemeldinger. Det varmer, som dronningen plejer at sige.

I den forbindelse skal I ikke snydes for noget så sjældent og virkelig dejligt som et håndskrevet takkekort, som jeg modtog forleden.
Det er som papir og pen er blevet en luksusvare i disse digitale tider og sådan et brev gi'r mig lyst til at få trykt et rigtigt papir-rejseprogram, som jeg kan sende ud til alle pust-venner med posten.
Det bliver ikke i morgen, men i nær fremtid.

Indtil da må I nøjes med den digitale version, tryk på den blå knap herunder og lad jer inspirere til turen i 2023.
Der er masser af spændende rejser.
PUST Rejsekalender
Forårets store nyhed i Castelvittorio er selvfølgelig en STRIKKEREJSE.  Workshops med danske Louise Klindt og lettiske SOLVITA. Sidstnævnte er strikkecelebrity i sit hjemland Letland, men heldigt for os, har Solvita bosat sig i nabobyen  til Castelvittorio, i Pigna. Det bliver sjovt at se 20 strikkende damer  (altså formodentlig damer og ikke så mange herrer) sidde på piazza'en og rundt omkring i landsbyen og klirre med pindende. 
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PUST Rejser, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@pustrejser.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
Ledreborg Alle 2a
4320 Lejre 
tlf 31264100


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*