INVITATION

Selvom det har været et trist rejse år for os alle, har jeg dog haft den store glæde, at udkomme med intet mindre end to bøger om Castel Vittorio & omegn.

Udgivelse #2 er den italienske udgave af bogen  Castel Vittorio - historier og opskrifter fra vores Nord italienske spisekammer.

Og det skal fejres. 

Læs nedenfor hvordan du kommer med til festen. Det er gratis at deltage - du skal blot tilmelde dig. Selv i disse tider, hvor vi kun må mødes i mindre grupper, har vi fundet en løsning. 

Kl. 16.00: https://flexbillet.dk/iiccopenaghen/event/y9yttg/token/maao

 

Kl. 18.00: https://flexbillet.dk/iiccopenaghen/event/g0lo40/token/em6i

 

Jeg selv var i Castel Vittorio i sidste uge for at præsentere den italienske udgivelse og der var  -  heldigvis - stor begejstring for bogen. Området i det vestlige Ligurien er ikke særlig velbeskrevet i guide bøger et.c. og bogen er således landet på et tørt sted.

Italienerne har ligesom os herhjemme i DK rejst i deres eget land hele sommeren og det ser ud til at de skal fortsætte med det lidt endnu. Så litteratur om deres eget land er velkomment. 

I Castel Vittorio kastede de sig over bogen og checkede selvfølgelig med det samme, om der var fotos med af dem selv. Det er klart.

På torvet sad alle damerne med mundbind på som det sig hør og bør i Italien p.t.  Man kan sagtens læse med mundbind på skulle jeg hilse og sige, men når vi skal til reception og spise oliven og små stykker pølse, hvad så med "la masquerina" (mundbind på italiensk)? Det finder vi ud af.........

Håber vi ses.

Invitation

Bog reception for den italienske udgave af

CASTEL VITTORIO – storie e ricette dalla nostra ”dispensa” Ligure

samt den danske udgave ”Historier fra vores Norditalienske spisekammer”

Af Helle Brønnum Carlsen & Pia Bohr Scharling

Onsdag den 7. Oktober kl. 16.00 &  kl. 18.00.

På det Italienske kulturinstitut, Gjørlingsvej 11 i Hellerup.

Vi blev snydt for en lille fest  da den danske udgave af Castel Vittorio bogen udkom i april,  men nu tager vi revanche og  fejrer, at bogen i dag er udkommet på italiensk. Samtidig er det en lille efterfest for den fine modtagelse af den danske udgave af bogen, der blev udgivet i april.

Det vil derfor glæde os, at se dig til en aperitivo, en lille italiensk hapser – og en lille minikoncert med den danske pianist Elisabeth Nielsen.

Aht sikkerheden har vi arrangeret 2 på hinanden følgende receptioner - med nøjagtigt samme indhold.

Den første starter kl. 16.00 og den 2. kl. 18.00 med en introduktion af Helle Brønnum Carlsen & Pia Scharling, som fortæller om tilblivelsen af bogen. Det var ikke kedeligt skulle vi hilse og sige!

 Derefter giver pianisten Elisabeth Nielsen  en smagsprøve på næste sommers musikfestival program i Castel Vittorio - hun spiller bl.a. Scarlatti og andre italienske komponister.

Efter minikoncerten byder vi på et glas italiensk vin, en hapser og  senest kl.17.30 siger vi tak fordi du kom - og giver plads til hold 2.

Det vil være muligt at købe bogen til særpris ved arrangementet. Både den danske udgave og den italienske.

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig pga begrænsede pladser. Ved tilmeldingen bedes du oplyse om du ønsker at deltage kl. 16.00 eller kl 18.00.

Klik her:

Kl.16.00: https://flexbillet.dk/iiccopenaghen/event/y9yttg/token/maao

Kl. 18.00: https://flexbillet.dk/iiccopenaghen/event/g0lo40/token/em6i

Gå til PUST's rejsekalender 2021

Modify your subscription    |    View online

(medlem nr. 2500 af Rejsegarantifonden)

cvr 25095634

Heisesgade 55

2100 København Ø

Tlf. 31264100

www.pustrejser.dk

HUSK at nyhedsbrevet kan ikke besvares. Skriv istedet direkte til mail: info@pustrejser.dk