Transport

Gå tilbage til Rejsekalenderen

Pust Rejsers område i Ligurien i Italien  ligger blot 65 km fra Nice lufthavn

På næsten alle rejser inluderer prisen  stort set alle udgifter, d.v.s. flyrejse Kbh./Nice, ophold, undervisning, bespisning, lokal transport. På enkelte rejser skal man dog selv sørge for flybillet til Nice, eller evt. køre selv.

FLY

kort over kørsel fra nice til castelvittorio

Ruten i bil fra Nice til Castelvittorio tager ca. 5 kvarter

Pust Rejsers minibus transport  afhenter gæster i Nice på ankomstdagen og kører direkte fra lufthavnen  til Castelvittorio.

BILLEJE 

I Nice lufthavn er alle de store biludlejningsfirmaer repræsenteret og hvis man gerne vil være uafhængig på rejsen kan man leje sin egen bil til en rimelig penge. Det foregår over internettet og jo før man booker, jo billigere er billejen. Køretiden til Pust rejsers område i Italien er ca. 5 kvarter og afstanden fra motorvejen 65 km. Trafikken er heftig i både Milano og Nice området men ellers er motorvejene fine og har betalingssluser, som vi kender det fra de danske broer. Vejene langs med Middelhavet er naturligvis stærkt befærdede om sommeren men til gengæld er det en af  verdens smukkest beliggende motorveje. Autostradi di Fiori hedder den – Blomstermotorvejen.

KØR SELV /AUTOZUG

Afstanden til Danmark er ca 1800 km. Har man mod på et road-trip ned igennem Europa, er det ligeledes en mulig transportform. Evt. kan man tilbringe en del af turen i Autozug fra Hamburg.

TOG 

Det er også muligt at køre i tog hele vejen. Endestationen vil i så fald være Ventimiglia ved Liguriens middelhavskyst, hvorfra man kan blive afhentet af Pust rejsers minibustransport, for at tilbagelægge de sidste 20 km. ind i Nerviadalen.

kort over italien med castelvittorio fremhævet