fbpx

Operarejse til Venedig

0
Nyhed
PrisDKK 14.420,-
Nyhed
PrisDKK 14.420,-
13.-16. september 2023
Hotel dobbeltværelse (Standard)
 • Hotel dobbeltværelse (Standard)
 • Opgradering til enkeltværelse (+4.000 DKK)
* Udfyld alle påkrævede felter for at gå videre til næste trin.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3602

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 4 dage
Periode: 13.-16. september 2023
København - Kastrup Lufthavn
Venedig, Italien
Max deltagere: 20
Kort om rejsen

At opleve Verdis opera La Traviata i Venedig står højt på de fleste operaelskeres to-do liste. Dels er den elskede opera i sin tid komponeret specielt til La fenice af Guiseppte Verdi og dels er selve operahuset la Fenice en af de scener i Europa der står for den højeste kvalitet og som altid leverer fremragende opsætninger. Glæd dig til 3 musikalske dage i den skønne by Venedig i selskab med PUST Rejser og andre operafans.

Afgang fra

København – Kastrup Lufthavn

Ankomst til

Venedig, Italien

Inklusiv i prisen

 • Fly t/r København/Venedig
 • 3 nætter i dobbeltværelse på det 4* Hotel All Angelo
 • Halvpension med dejlig morgenmad og gode middage
 • Lufthavnstransfer t/r (med båd)
 • PUST guide alle dage
 • Gode siddepladser til Forestillingen La Traviata på La Fenice
 • Guidet tur i Venedig

Du betaler selv

 • Frokoster
 • Enkeltværelsestillæg 4000 kr. (uhyrlig pris desværre. Vi beklager. Det er absolut at foretrække, at man kan finde en person at dele værelse med)!
Fotos
Mere om rejsen

Når man besøger Venedig, er Teatro La Fenice et vigtigt stop for musikelskere. Salen i operaen er utrolig smuk med stukkaturerne og guld og vinrødt velour, som det sig hør og bør i en rigtig opera. Teatret har desuden en permanent udstilling dedikeret til Maria Callas og hendes mange års aktivitet i Venedig.det er en stor oplevelse at sidde som publikum i den smukke sal og ikke mindst overvære en af operaens mest populære opsætninger La Traviata.

Om La Traviata

La traviata er en opera af Guiseppe Verdi komponeret i 1853. Operaen blev uropført den 6.marts 1853 på netop La Fenice i Venedig under navnet Violetta.

La traviata følger handlingen i Alexandre Dumas roman Kameliadamen. La traviata handler om den prostituerede Violetta, der forelsker sig i Alfredo og ønsker at skabe sig en ny tilværelse med ham. Men det vil ødelægge Alfredos familie, og alt ender tragisk.

Om Venedig

Venedig består af 118 øer med kanaler imellem, små broer, labyrintiske brostensbelagte gyder og storslåede paladser. Kunsthåndværkere, politikere, kurtisaner og casanovaer har igennem tiderne levet og åndet her. Kanalerne fortæller en episk historie om en by, som blev grundlagt på handel og kunstneriske vennetjenester.

Canal Grande lever op til sit navn. Denne spektakulære vandvej er det bedste sted at suge den majestætiske stemning i Venedig til sig. Hop ombord i en gondol – eller tag vandbus nr 1 som sejler hele vejen op og ned ad Cana Grande – forbi prægtige palæer og overdådige loggiaer, som skilter med byens tidligere rigdomme. Vær på udkig efter de fabelagtige facader på Fondacio dei Turchi og Ca’ d’Oro, som spejler sig i krusningerne. Den ultimative oplevelse i Venedig!

Kolonnaderne, klokketårnet, søjlen med den bevingede løve… det er svært at finde et mere ikonisk sted end Markuspladsen, hjertet i det gamle Venedig. Kom tidligt, så du kan nyde den eventyrlige plads i ro og mag i selskab med pladsens mest berømte indbyggere, duerne. Snup en macchiato i en nærliggende café og gå op i klokketårnet, Campanile, for at nyde panoramaudsigten over denne magiske by.

Hver doge har sin dag. Dogerne herskede over byen i 11 århundreder. Dogepaladset er resultatet af Venedigs kolossale rigdomme under Renæssancen. Det er et venetiansk, gotisk mesterværk, som afspejler fremragende murerkunst. De vidunderlige sale har imponeret besøgende dignitarer siden det 14. århundrede.

Kuplen over alle kupler! Basilica di Santa Maria della Salute ligger ved bredden af Canal Grande og kaster sin enorme, perlehvide afspejling i vandet. Det er et forførende syn, som har fremprovokeret artistiske opfindsomheder i kunstnere fra Canaletto til Turner. Bygningens indre er heller ikke dårligt – den store kuppel lokker himlen inden døre med himmelske solstråler, som kaster lys på det strålende mosaikgulv. Desuden har den førsteklasses beliggenhed ved Cana Grande. Sid på trappen i solen og se livet sejle forbi på Canal Grande eller gå sin gang på Markuspladsen.

Bydelen Dorsoduro er den ægte vare. Denne rolige, turistfrie bydel er hjem for vaskeægte venetianere. Ud over kunstskattene på bl.a. Galleriea dell’Accademia vil du også opleve en pudsig labyrint af maleriske torve og kanaler.

Den jødiske ghetto gemmer på et væld af ukonventionelle skatte. Begynd dagen på Campo di Ghetto og lad dig derefter inspirere i Bragorà, som er et funky kunsthåndværker-værksted. Intet overstiger Al Timon, en lille bar ved kanalen, som har en fortøjet gondol, på en solrig dag. Den er det perfekte sted at slappe af med en spritz og cicchetti.

Livet går sin afslappede gang i bydelen Castello. Naboerne sludrer, skjorter hænger til tørre på tørresnorene over stræderne, og morgenen begynder med en cappuccino og dagens avis på cafeérne omkring Giardini Pubblici (De Offentlige Haver). Et besøg i Venedig er også et besøg i en af de smukkeste og mest særprægede byer i verden.

Praktisk for Operarejse til Milano

 • Indkvartering i det nydelige Hotel All’Angelo (4*) som ligger 600 m fra La Fenice.
 • Et eneværelse med eget bad koster 4.000 kr ekstra. (– uhyrlig pris desværre. Vi beklager virkelig. Det er absolut at foretrække, at man kan finde en person at dele værelse med).
 • NB! Der er broer og trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede.
 • Turen arrangeres af PUST Rejser og omfattet af Rejsegarantifondens dækning.
 • Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pia Scharling fra PUST Rejser tlf. 31264100. www.pustrejser.dk. Mail: info@pustrejser.dk
Ugens program

Dag 113. september

Ankomst først på eftermiddagen. Senere guidet gåtur i Venedig med PUST. God middag om aftenen inkl. vin og vand og kaffe.

Dag 214. september

Endnu en guidet tur med PUST. Om aftenen tidlig middag og opera kl 20.00.

Dag 315. september

Dagen er til egen rådighed. Om aftenen god middag inkl. vin og vand og kaffe.

Dag 416. september

Hjemrejse.