Miniferie i Toscana

0
Nyhed
PrisDKK 9.900,-
Nyhed
PrisDKK 9.900,-
The tour is not available yet.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

5382

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 7 dage
Periode: 7.-13. maj 2023
København - Kastrup Lufthavn
Toscana, Italien
Max deltagere: 20
Kort om rejsen

6 dage på den smukke vingård, Fattoria del Colle, hvor rammerne er sat for en uge med afstressende dage, hvor du kommer helt ned i gear. Stedet er omgivet af vinmarker, skov og vidtstrakte udsigter over det Toscanske landskab, hvor det er oplagt at foretage gå ture gåture og nyde den smukke toscanske natur.

Vi skal bo på Fattoria del Colle hvor herregårdens værelser er smukt istandsat. Her er restaurant, kokkeskole og et wellness-område. Fattoria del Colle er måske uopdaget for os danskere, men er et hjemsted for store personligheder, store passioner og store vine. Vi glæder os til at lære det hele nærmere at kende.

Afgang fra

København – Kastrup Lufthavn 
Direkte, Afrejse kl. 17:15.

Ankomst til

Bologna lufthavn.
Ankomst kl. 19:15.

Inklusiv i prisen

 • Fly direkte fra københavn til Bologna t/r
 • Bustransfer til destinationen t/r
 • Ophold 6 nætter i dobbeltværelse på Fattoria del Colle
 • Halvpension
 • God morgenmad og gode 3-retters middage
 • Tilbud om udflugt til toscanske middelalderbyer og til en naturlig termisk sø Bagno Vignoni
 • Tilbud om udflugt til Siena med en halvmåneformede piazza
 • Rundvisning og smagning af Brunello og Chianti superiore i Fattoria del Colles egen vinproduktion

Du betaler selv

 • Opgradering til enkeltværelse
 • Drikkevarer
 • Frokoster
 • Udflugter
Fotos
Mere om rejsen

På denne smukke, autentiske vingård, Fattoria del Colle, er rammerne sat for en uge med et afstressende program, hvor du bare skal nyde det.

Stedet er omgivet af vinmarker, skov og vidtstrakte udsigter over det Toscanske landskab, med en formidabel udsigt over det smukke toscanske landskab.

De 2 pools indbyder til en forfriskende dukkert, hvor du bagefter kan slappe af på en solseng.

I gårdens lille, fine well-ness-område er der mulighed for at tilkøbe en massage eller en tur i det fine varmtvands-bad.

Derudover er der tilbud om udflugter.

Ved middagene om aftenen, får vi et bredt repertoire af toscanske retter i vingårdens restaurant – selvfølgelig med deres egne skønne vine til!
Og vi vil få en rundvisning på gården, hvor vi ser vinproduktionen og smager vin.

Du vil vende hjem fyldt op af oplevelser for alle sanser!

Kunne du tænke dig at læse mere om hvordan denne rejse kommer til at være? Læs mit dagsbogsnotat her.

Om Stedet FATTORIA DEL COLLE

Beliggende i Toscana i den sydlige del af Chianti. En herregårdgård fra det sekstende århundrede med en gammel historie og i dag også en moderne en vingård. Gården er en lille landsby, der mirakuløst har forblevet intakt i århundreder. I centrum er villaen og kapellet bygget i det sekstende århundrede og omkring de gamle bønders huse, hvor der nu er villaer, lejligheder og værelser til bondegårdsferier, restauranten, wellness-området og kokkeskolen. Gården er omgivet af parker, 2 swimmingpools og en tennisbane og er beliggende i et kuperet landskab, med vinmarker og olivenlunde. Stedet der ligger på landet syd for Siena, er et af de smukkeste områder i verden.

Fattoria del Colle blev bygget i 1592 og er stadig i familiens eje. Den ældste del af Fattoria del Colle er en underjordisk hule fra fjortende århundrede som i dag rummer en meget værdifuld samling af antikvariske flasker Brunello di Montalcino – en vin der i høj grad stadig produceres på gården.

Den nuværende ejer Donatella Cinelli Colombinis samlede i 1998 familiens vingårde under firmanavnet Casato Prime Donne. Hun har udelukkende kvindelige vinmagere ansat og er desuden mæcen for toscanske kunstnere og uddeler hvert år en pris til en kvinde der har haft særlig betydning i samfundet, politisk eller kulturelt.

Praktisk information

 • Indkvartering i den renoverede herregård Fattoria del Colle, som ligger midt i Toscana ca 40 km syd for Siena og 200 km nord for Rom.  Hotellet har swimmingpool, tennisbane, spa m.m.
 • NB! Der er trapper og brosten mange steder, som ikke er egnet for gangbesværede.
 • Et eneværelse med eget bad koster 2.000 kr ekstra.
 • Turen arrangeres af PUST Rejser og omfattet af Rejsegarantifondens dækning.
 • Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pia Scharling fra PUST Rejser TLF. 31264100. www.pustrejser.dk. Mail:
 • info@pustrejser.dk
Ugens program

Dag 17. maj

Ankomst til Bologna. Herfra 2 t kørsel til Fattoria del Colle. Anvisning af værelser. Velkomstaperitvo og en lille gåtur rundt på området.

Vi er her sammen med en anden af PUST Rejser gruppe som er på madlavningskursus på stedet. Vi har måltider og hyggestunder sammen.

Dag 2-68. - 12 maj

Hver dag dejlig morgenmadsbuffet. Derefter er dagen til din egen rådighed. DU kan tilmelde dig en aktivitet – udflugt eller andet – eller blot slappe af ved poolen eller gå ture i olivelundene og vinmarkerne eller benytte dig af stedets wellness område.
Den nærliggende landsby Trequanda ligger blot et kvarters gang fra vingården og her er der både cafeer og frokostrestauranter samt bager og købmand. Og kirke.

Dag 713. maj

Morgenmad og hjemrejse. Fluet afgår fra Bologna kl 20.00 så der er rigelig tid til at stoppe op i den nærliggende fantastiske by Siena, hvor vi tilbringer nogle timer, inden turen går videre til lufthavnen i Bologna.