Kom i form – med yoga

0
Fly ikke inkluderet
PrisDKK 8.900,-
Fly ikke inkluderet
PrisDKK 8.900,-
6.-12. september 2021
Dobbeltværelse (Standard)
 • Dobbeltværelse (Standard)
 • Enkeltværelse, delt bad m. en person af samme køn (+900 DKK)
 • Enkeltværelse, eget bad (+1.500 DKK)
* Udfyld alle påkrævede felter for at gå videre til næste trin.

Fortsæt til booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

94

Hvorfor bestille hos PUST Rejser?

 • Vi garanterer meget for pengene
 • Personlig betjening - før og under rejsen
 • Håndplukkede kurser og aktiviteter
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Har du spørgsmål?

Ring bare til os – Vi svarer alle dage.

+45 31 26 41 00

info@pustrejser.dk

Varighed: 7 dage
Periode: 6.-12. september 2021
Fly til Nice IKKE inkluderet
Castelvittorio, Italien
Max deltagere: 14
Kort om rejsen

En ferie som giver dig et fysisk og mentalt boost. Du kan sagtens deltage selvom du ikke som udgangspunkt synes du er i form. For enten kommer du det i løbet af opholdet eller din form bliver forbedret. Et kursus der passer perfekt til den lille bjergby Castelvittorio, hvor luften er klar og sommeren står på spring. Dertil dejlige måltider, sol og skønne oplevelser i en af de smukkeste regioner i Italien.

 

Inklusiv i prisen

 • 6 nætter i hyggelige lejligheder i Castelvittorio.
 • Daglig yogaundervisning og andre aktiviteter
 • Helpension. gode middage, inkl. vin og morgenmadsbuffet og frokost hver dag.
 • Transfer t/r fra Nice lufthavn til destinationen
 • Udflugt til kystbyen Ventimiglia, 20 km fra Castelvittorio – til det ugentlige kæmpemarked
 • Valgfrie aktiviter: Vandretur/køretur i  Nerviadalen og de små maleriske middelalderlandsbyer - Minikursus i italiensk madlavning - Cykeltur langs Middelhavet til San Remo ad en nyanlagt cykelsti.

Du betaler selv

 • Flyrejse til Nice fra DK er IKKE inklusiv i rejsens pris, men PUST Rejser assisterer gerne med billetbestilling.
Mere om rejsen

Kom-i-form i Italien er en ferie som giver et fysisk og mentalt boost. Du bliver varm og svedig og får ømme muskler men alt sammen under kyndig vejledning af gymnastik og yogainstruktør Susanne Kyndesen.

Susanne er en smilende og positiv instruktør der med højt humør  hjælper dig til at komme i form – eller forbedrer din nuværende form – og alle kan deltage. Susanne tager udgangspunkt hvordan du har det lige nu. Og enten kommer du i form i løbet af opholdet eller din form bliver forbedret.

 

 

Masser af udendørs aktiviteter
 • Vandreture i det smukke område. Niveauet er for alle der har lyst til at bevæge sig rundt på de smukke stier langs med olivenlunde og klippesider. Udstyr er bare gode sko og en rygsæk til vandflaske og madpakke.
 • Cykeltur langs Middelhavet til den smukke by San Remo og videre langs med middelhavet. man kan cykle op til 25 km hver vej. Du cykler så langt du vil – og tilbage igen.
 • Power-yoga der opbygger styrke og balance, løsner spændte muskler og smidiggør leddene, uden at kroppen stresses eller overbelastes. I stedet for at holde pauser imellem de forskellige stillinger kædes det hele sammen til sekvenser med glidende overgange. Det øger det kropsbevidstheden og lukker op for livsenergien. Vejrtrækningen er i fokus. En yogaform der passer perfekt til den lille bjergby Castelvittorio, hvor luften er klar og foråret på sit højeste. Dertil dejlige måltider, sol og skønne oplevelser i en af de skønneste regioner i Italien.
 • Svømmeture i den kolde bjergsø i det klareste reneste smeltevand.

 

Udflugter

I opholdet er er der hver dag tilbud om udflugter og forskellige aktiviteter udover gymnastikken og yogaen. Feks. en udflugt til Middelhavet 20 km derfra, til kystbyen Ventimiglia. Her er der et ugentlige marked, hvor man kan blive fristet af kashmirtørklæder og lækre lædertasker m.m.m..

Daglig undervisning af certificeret gymnastik og yogainstruktør Susanne Kyndesen. Læs mere  om Susanne her.

 • Den gamle bydel hvor vi bor ligger øverst oppe på en bakketop og for at komme derop skal der forceres en masse trapper. Man fornemmer fortiden når man bevæger sig rundt i de smalle gyder, der er belagt med ujævne brosten, og huse der er bygget i middelalderen. Det er helt unikt og meget autentisk.
 • Indkvartering i  lejligheder i landsbyen. Husene er smukt restaurerede og istandsat meget smagfuldt. Værelserne er forskelligt indrettede – men alle har en skøn udsigt.
 • Man bor  i en radius af max. 100 meter fra hinanden i den historiske bykerne – som iøvrigt er bilfri.
 • Helpension med god  morgenmad, sandwichfrokost og dejlige middage. 
 • Morgenmad  samt Lorenza’s frokoster indtages i “Asiloen” – en gennemrestaureret bygning, der i tidernes morgen blev brugt som børnehjem. I dag er det byens kulturcenter med spisesal, køkken og tagterrasse – alt til fri afbenyttelse af PUST Rejsers gæster. 
 
Restauranter & maden er et kapitel for sig…

Der er ikke færre end tre storartede restauranter i den lillebitte by Castelvittorio. Nogle af måltiderne spiser vi  i vores ASILO – “Centro Culturale” – et mødested hvor der både er plads til at “hænge ud” enten på den store tagterrasse, i “biblioteket” eller i spisestuen. De fleste middage nydes på de bedste af områdets restauranter ,der især præsenterer det lokale køkken og sæsonens råvarer. Glem alt om “turistfælde” restauranter.  Vi skal indtage måltider tilberedt enkelt og ærligt med grundighed og kærlighed.

Italien er verdensberømt for velsmagende gastronomi, og denne egn er ingen undtagelse. Her spises mange vegetariske retter men blandt kødretter er vildsvin populært.  Menneskene her er passioneret optaget af vildsvinejagt, svampe, kastanier m.m. En typisk menu består af forskellige antipasti (små kolde og lune foretter) derefter 2-3 slags pastaretter (f.eks. en Ravioli med fungi* (pastapuder med svampe), efterfulgt af minimum to slags kød (vildsvin, kanin eller lam) og til sidst dessert – og espresso. Dertil vin enten fra Ligurien, men ligeså ofte fra naboregionen Piemonte.

 • Turen går til den lille landsby Castel Vittorio som ligger i Italiensk nordvestlige hjørne, tæt på grænsen til Frankrig. Nærmeste lufthavn er Nice hvortil der er flere daglige afgange både fra København og Jylland. Der er afhentning i lufthavnen - eller ved togstationen hvis man ønsker at tage toget til Nice. Og under opholdet er alt stort set inklusiv. Kontakt Pust rejser hvis du vil have gode råd om hvordan du bedst kommer til Nice. Vi hjælper gerne med at tilrettelægge rejsen.
 • NB! Der er trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede. Man skal være godt gående. Medbring flade sko og tøj der kan klare lidt omskift i vejret. "Travel light". -)
 • Deltagerantal max 14 personer.
 • Et eneværelse med delt bad med een anden person (af samme køn) koster 900 kr ekstra.Et eneværelse med eget bad koster 1500 kr ekstra.Et dobbeltværelse har ingen tillæg.
 • Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte  Pia Scharling fra PUST Rejser tlf. 31264100. info@pustrejser.dk
 •  Betaling og afbestillingsbetbetalingsbetingelser: Betaling sker gennem rejsens arrangør PUST Rejser. Depositum på kr. 2.000,- ved bestilling. Restbeløb 2 måneder før afrejse. Hvis rejsen aflyses pga. for få tilmeldte, gives depositum retur. Rejsen er omfattet af Rejsegarantifondens dækning.
Ugens program

Dag 1Mandag den 6.september

Individuel ankomst til Nice i Frankrig. Lufthavnen eller banegården i Nice.
 Afhentning i minibus og 5 kvarters køretur over grænsen ved Menton ind i Italien til destinationen Castelvittorio.
Anvisning af lejligheder, og derefter rundvisning og en kortere gåtur i Castelvittorio. Velkomst, snak om indhold mv. over en aperitivo. Middag kl 19.30 på en af de lokale restauranter.

Dag 2Tirsdag den 7.september

Der er morgensmadsbuffet hver dag mellem kl 8.00 og 9.00.
Kl. 9.30 starter undervisningen.
Frokost og siesta midt på dagen og om eftermiddagen tilbud om forskellige aktiviteter, udflugter – eller bare tid til sig selv.
Sidst på eftermiddagen yoga og derefter middag på en af landsbyens restauranter kl 20.

Dag 3Onsdag den 8.sep

Formiddag som tirsdag.
Om eftermiddagen vandretur til Rio Carne i Pigna. Et usædvanligt smukflodleje med flade klipper , perfekte til solbadning og et dyp i det iskolde bjergvand.
Sidst på eftermiddagen udendørs yogasession.
Kl. 20  Middag på rest. TERME, områdets bedste restaurant.

Dag 4Torsdag den 9. sep

Morgenmad og derefter tilbud om en vandretur på 4-5 km op i bjergene hvor vi skal lære at lave pizza og foccacier på et fantastisk skønt beliggende gård i bjergene. En meget smuk tur både op og ned ad bjerget.
Udendørs yogasession på vejen hjem.
20.00 Fælles middag på piazzaen.

Dag 5Fredag den 10.sep

Morgenmad og derefter afgang til kystbyen Ventimiglia hvor man denne dag kan opleve et kæmpe marked i kystbyen Ventimiglia, der også byder på en smuk gammelbydel og strandpromenade.
Frokost på egen hånd.
Hjemme i CAstelvittorio sidst på eftermiddagen og yogasession inden aftensmaden.
20.00 middag i det legendariske Trattoria del Portico i Castelvittorio, hvor 3 generationer af kvindelige kokke byder på en 6 retters menu med alt det gode fra egnen. Denne restaurant er berømt i hele Italien.

Dag 6Lørdag den 11. sep

Morgenmad og der efter tilbud om en cykeltur langs Middelhavet til den smukke by San Remo. Der er anlagt en splinterny cykelsti helt nede langs vandet, hvor vi lejer cykler og cykler efter temperament de få km til San Remo. Også mulighed for at fortsætte cykelturen op til yderligere 25 km – hver vej –for de seje. Men parker cykelen i San Remo og gå en tur i byen.

Dag 7Søndag den 12. sep

Hjemrejse og  afgang til Nice lufthavn med minibus.

Fotos
Kort