Tak for sidst

Kære April-2014-hold,

TAK for en herlig uge i Nerviadalen. Jeg kunne ikke have ønsket mig en mere inspirerende, positiv og kærlig kritisk flok. Mange af jer erfarne rejsende, så derfor er jeg naturligvis ekstra glad og stolt over jeres fantastiske positive tilbagemeldinger.

Det var – på en måde – Pust Rejsers jomfrutur, omend jeg faktisk har arrangeret syngerejser til området i flere år. Forskellen er, at det nu er korsang for ALLE – man behøver ikke være dedikeret korsanger for at deltage, bare almindelig glad for at synge.

I tog imod alt I fik tilbudt og havde endda overskud til at komme med nye ideer. Een af dem har jeg allerede taget til mig, nemlig “Naturlig Sang”, som bliver en uge med lidt korsang  (sangen slipper jeg nok aldrig helt:-) og resten af tiden indtager vi naturen i det fantastiske område.

Nerviadalen- eller rettere den øvre del af Nerviadalen – er udlagt til naturpark, og området er et paradis for fuglekikkere, botanikere og vandrefolk.

Så kære gæster:  I udvalgte uger kan man komme på svampetur, fuglekik (der er f.eks. ganske mange ørne i området),  hike med guide på det 2000 m høje bjerg Monte Toraggio og hver dag mindre gåture i det bakkede landskab. Velkommen til naturfolket!

PIgna og Castelvittorio

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *