Sommer nyhedsbrev fra PUST

FESTIVAL TID……….

Også i sommer vil Nerviadalen genlyde af både klassiske toner fra unge operasangere der er på masterclass ophold i Castelvittorio, af jazz og af kammermusik. Der er få eksklusive billetter  tilbage til PUST gæster som får reserverede siddepladser til alle koncerter mellem den 25 og 30 juli. Læs om festival rejsen HER.

 

Festival Alta Val Nervia runder den 7. FAN-festival af i Pigna med en storslået rockkoncert. Festivalen har nemlig scoret Ivan Pedersen – én af Danmarks bedste sangere – som sammen med sin trio ”Danmarks Næstbedste Trio”– giver koncert i Pigna fredag den 3. August.
Og dagen efter den 4. august er Ivan og Tamra Rosanes gæstesolister på det rytmiske korkursus i Castelvittorio.

VIN

PUST får en ny sending vin til København fra vores helt egen vin-ven Mauro Dogliani fra Piemonte. Vil du have din vin hylde fyldt op og klar til sommerens selskabelighed er du velkommen til at bestille vin hos PUST. Du kan forvente at vinen lander i København om kort tid – og vi bringer gerne ud til din privatadresse – hvis du bor i storkøbenhavn.
Gå til vin bestillingslisten her…..

MAD & KUNST

Ligurien i Italien tager æren for at have opfundet pestoen. Om det er rigtigt kan diskuteres, men sikkert er  det, at denne solrige og frugtbare region ganske enkelt er drømmen om det autentiske og uspolerede Italien.

Vi har fundet den bedste pasta og pesto i de terracottafarvede landsbyer i det Liguriske bagland, hvor livet leves som i 50’erne og hvor hyggelige trattoria’er serverer mad som vor mama lavede den.

En særlig rejse for alle der holder af italiensk mad med dage i og omkring det italienske køkken, anført af Helle Brønnum Carlsen.

 

GASTRONOMI, KUNST & VIN REJSE TIL ITALIEN 11-16 september 2018.

  • Restauranterne er særligt udvalgte og alle måltider af høj kvalitet.
  • Heldagstur til Nice hvor Helle Brønnum Carlsen viser rundt i “sit gastronomiske Nice”, som er stærkt præget af det italienske køkken.
  • Åndelig føde i form af besøg på kunstmuseer. F.eks. Musee Chagall.

OLIVEN REJSE til LIGURIEN i ITALIEN 7-12 november 2018

  • Mad og vin, historie, kultur og tradition i magiske landsbyer i det Liguriske bagland, der producerer den fineste olivenolie i Italien
  • Besøg i en frantoio hvor man følger oliens vej gennem presning til flasken. Vel at mærke af oliven man selv har plukket.
  • Deltagelse i olivenfestival i Imperia.

FIND DIN INDRE KUNSTMALER

Inspiration gennem rejser kan være en af de største kilder til fornyet energi. På malekurset i september i Castelvittorio kan du få nye ideer til dine malerier eller du kan møde nye vinkler og løsninger på dit liv gennem arbejdet med maleriet og din kreativitet. Tag med på en rejse, hvor du både kan være aktiv og find ro og balance.

Malerejse med Camilla Blachmann 2-8 september 2018

 

   Malekursus med Camilla Blachmann

Camilla Blachmann

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *