Sangskriver i Toscana

Kort beskrivelse: Sangskriverkursus i Toscana. Giv kreativiteten frit spil i super professionelle rammer og fordyb dig i sangskrivning, tekstarbejde og indspilning, vejledt af sanger og sangskriver Martin Jantzen og producer Søren Bundgaard. Med dette kursus gives en enestående chance for at få dine sange arbejdet igennem i de mest professionelle rammer,  og så endda i Bella Italia. Det bliver ikke bedre. Kun plads til 6 deltagere.

Pris: 9.800 (minus fly)

Næste kursus-rejse: 26 juli. - 1. august 2021  Bestil plads Se alle rejserMusikrejse: Sangskriver kursus i Italien

Dato : 26.juli – 1.august 2021

Sted: Søren Bundgaards professionelle studio i Toscana i Italien

Kursus ledere: Martin Jantzen og Søren Bundgaard

Deltagerantal: Max. 6 personer

I SB Studio i Toscana kan man give kreativiteten frit spil og i super professionelle rammer fordybe sig i sangskrivning, tekstarbejde og indspilning, vejledt af musiker og producer Søren Bundgaard og sanger og sangskriver Martin Jantzen.

Denne musikrejse henvender sig til dig der allerede har skrevet en del sange men som mangler det sidste skub for at få sangen til at hænge sammen. Der er ingen deciderede optagelseskrav men skriv eller ring til Martin Jantzen og præsenter dig selv og dine forventninger inden du melder dig til kurset.  TLF. 61336585 Mail: martinjantzen@me.com

Med dette kursus gives en enestående chance for at få dine sange arbejdet igennem i de mest professionelle rammer,  og så endda i Bella Italia. Det bliver ikke bedre:-)

SB Studio er ejet af sangskriveren og produceren Søren Bundgaard og lå oprindeligt i Aalborg. Men for nogle år siden rykkede Søren Bundgaard hele studiet til Toscana i Italien og har dér skabt fantastiske rammer for sit fuldt professionelle studio. Læs mere her om studiets faciliteter.

Søren Bundgaards musikalske CV er langt. Han er en veritabel hitmaker og alle kan nynne med på mange af hans sange. Han har vundet Dansk Melodi Grandprix 4 gange og ligget i toppen i  det internationale Melodi Grandprix flere gange.  Læs mere om Søren Bundgaard HER.

I løbet af de 6 dage kurset varer får du mulighed for at indspille din egen sang samt få den udgivet på streaming (Spotify, Apple Music, YouSee music).

Søren Bundgaard sidder ved pulten; Martin Jantzen er tovholder, tekstdoktor, co-producer med meget mere og den professionelle pianist Kenneth  Lauritzen sidder ved tangenterne.

Inklusiv i prisen: Afhentning i nærmeste lufthavn eller togstation (Pisa), 6 dages ophold i dobbeltværelse, helpension, og frugt, vand og kaffe ad lib, daglig sangskriver coaching herunder tekstarbejde, sangteknisk instruktion, indspilning af egen sang og evt. udgivelse på diverse streamingtjenester.

Mulighed for udflugt til Lucca – en af Toscanas smukkeste byer.

Har du brug for en pause i  sangskrivningen er der fantastiske vandrestier i området hvor du kan gå ture og hente inspiration, eller nyde en aperitivo eller en espresso i de nærliggende landsbyer.

SB Studios kontaktinformation klik HER.


Ugens Program

Dag 1 er der afhentning i lufthavnen/togstationen  - prøv gerne at ramme en ankomst midt på dagen eller tidlig eftermiddag. Sidst på dagen starter kurset med en introduktion til dagene.
  • Hver dag efter morgenmaden er der introduktion til dagens skema. I løbet af dagen selvstændig arbejde med løbende coaching, inspiration og vejledning af Martin og Søren. Og naturligvis indspilning.
  • Midt på ugen tilbud om en udflugt til den fantastiske middelalderby Lucca.
  • Alle måltider er inklusiv i kurset. Om aftenen hyggelige middage på terrassen i SB studios.

Praktisk info

  • Vedr. enkeltværelse: Ikke muligt på denne rejse.  Indkvartering sker i et dobbeltværelse i SB studios 2 lejligheder.
  • Betaling og afbestillingsbetingelser:Depositum 2000 kr, som opkræves ved bestilling afrejsen. Beløbet returneres  hvis rejsen aflyses pga corona restriktioner. Restbeløb betales 40 dage før afrejse og returneres ligeledes hvis rejsen annulleres.
  • Rejsen er omfattet af Rejsegarantifondens dækning.
  • Transport: Afhentning i den nærliggende lufthavn i Pisa eller en togstation. Hvis man selv ønsker at leje bil er det muligt i alle lufthavne i Italien. Nærmeste lufthavn er Pisa hvortil der i sommersæsonen er direkte fly fra Danmark. PUST Rejser assisterer meget gerne  med billetbestilling og anden praktik.
  • Det er naturligvis også muligt at tage toget fra København til Italien, eller evt. køre selv. En tur på godt 2000 km. Her skal det nævnes, at den sidste del af vejen til selve SB studio er en grusvej der giver visse udfordringer. Med andre ord er det ikke en hvilken som helst bil der kan forcere vejen. SB anbefaler f.eks. en 4x4.
  • Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte  Pia Scharling fra PUST Rejser tlf. 31264100. www.pustrejser.dk.