Rejs CO2 venligt med PUST

NYHED! Tag pust-toget til 2 destinationer i 2020. Enten til Milano/Cremona – rejsen til violinbyggerbyen – eller til Biennale i Venedig.Vi ordner billet, pladsreservation og sovevogn. Vi sætter dig ikke på toget når du skal afsted – det skal du selv stå for ligesom selve rejsen ikke er akkompagneret af PUST – men vi står på perron’en og tager imod dig når du ankommer.
Togrejsen ned igennem Europa er spektakulær og på visse strækninger igennem vidunderlige landskaber. Man kan stige på toget og begynde rejsen næsten overalt i Danmark.
Togrejsen tager godt og vel 21 timer og indholder skift i Hamburg og Basel eller Stuttgart.

Rejseplan CREMONA med tog:
Stig på toget i København eller Århus mandag den 4.maj 2020 midt på dagen og rejs med sovevogn til Milano central station med ankomst næste formiddag den 5.maj. Togskift i Hamburg og i Basel.
Fra Milano videre med lokaltog til Malpensa – godt 30 min. kørsel fra Milano, hvor PUST Rejser venter med en bus der kører os den sidste strækning videre til Cremona.
Prisen for rejsen er som beskrevet HER men tillægges yderligere 1000 kr. hvis man ønsker at tage toget.

Til jer der skal på rejse til Castelvitttorio eller Nice er det naturligvis også muligt at rejse med tog fra Danmark. Vi arrangerer togrejser til alle PUST’s destinationer og følger tog-rejse-debatten nøje.At rejse med tog er ubetinget mere co2 venligt end at flyve, men det er vores indtryk, at der stadig mangler at blive strammet op på komforten for de togrejsende. Men har du tid og mod på det står vi klar med al mulig assistance og planlægning af rejsen.NB! Hvis man bestiller rejsen før 1.januar er der 10% a spare på selve togrejsen.Skriv til info@pustrejser.dk og hør nærmere. Vi er på kontoret hele julen og hører gerne fra dig:-)
tog gennem italien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *