PUST Rejsers Nyhedsbrev April 2018

 

Er det blevet tid til at pudse dit italienske af? Tag på sprogkursus i Castelvittorio

Vin, kvinder & sang – i vilkårlig rækkefølge!

Den lille landsby Castelvittorio i Nervia dalen, tæt på Middelhavet og Nice, står det meste af sommeren på den anden ende. Den normalt fredelige landsby vil genlyde af opera, rock og rul og jazz, krydret med duften af den berømte Turtun – en grøntsagstærte – som husker os på, at man i Italien altid er en lille bitte smule sulten – og tørstig:-) Og det er der råd for. Den lille landsby kan nu præsentere ikke mindre end 4 fremragende restauranter – og det er altså meget godt gået i en landsby med et indbyggertal på 300 sjæle.

Den sidst tilkomne Ristorante ITALIA åbnede i sidste uge. Vi ønsker den initiativrige – og charmerende – vært Samuel velkommen og Buon Fortuna. Vi vil måske ikke købe en brugt bil af ham, men køre en restaurant, dét ved vi han kan!

Derudover kan vi fortælle at der er få pladser ledige på Festivalrejsen 25-30 juli – skønne italienske dage med den helt rette kombination af mad & musik.

Der er få pladser ledige på de 2 store korrejser – ligeledes i juli – henholdsvis opera-kor-ugen og Den rytmisk kor-uge. Førstnævnte med sopranen Elsebeth Dreisig som solist. Sidstnævnte med de 2 ikoniske popsangere Ivan Pedersen og Tamra Rosanes som solister.

I næste nyhedsbrev fra PUST kan du læse om vores kulinariske rejser i efteråret – Gastronomi, vin & Kunst med Helle Brønnum Carlsen samt om vores nye tiltag – en OLIVENREJSE i november hvor man kan plukke sine egne oliven og følge en oliven til den bliver hældt på flaske – og pakket ned i din egen kuffert:-) Og selvfølgelig det herlige malekursus i september med Camilla Blachmann.

   

Se oversigt over alle sommerens og efterårets rejser HER.

 

A presto!

Pia Scharling