PUST Rejsekalender 2021

Bordighera strand
Bordighera strand

Vi  gerne………..men vi vil vist ikke rigtigt. Så indtil videre må vi nøjes med billederne – de indre og de snapshots vi har taget gennem årene på de mange rejser til Bella Italia – danskernes foretrukne rejseland.

En rejsearrangørs hedeste drøm er at coronaen går i sig selv og at vi en dag – snart – vågner op til en genfødt verden der til forveksling ligner sig selv, ja endda en bedre udgave af sig selv. 

Men hvordan ser perspektivet ud? Hvad siger eksperterne (og rygtesmedene)?

Meldingerne er blandede – endda modsatrettede – og forvirringen vokser.

PUST rejser aflyste f.eks. alle rejser frem til den 30.august 2020 idet vi rettede os efter udenrigsministeriets anvisninger. Men blot 3 uger senere kom en ny melding om, at vi alligevel gerne måtte rejse i sommer.

Det har ikke været nemt at agere i rejsebranchen. Kun er det sikkert, at vi føler os mindre og mindre sikre på det vi ved – eller det vi tror vi ved. 

Men bliver sommeren ved som nu med regn og rusk, får vi brug for en god dosis septembersol og den kan vi, trods al usikkerhed, med sikkerhed finde i Italien.

Undertegnede ferierer pt på Bornholm og idag blev morgenkaffen indtaget på terrassen, med overfrakke og vanter på. Osten fløj ganske vist af brødet og müsli’en hvirvlede rundt i luften som snefnug – men kaffen var italienske lavazza(fra netto), og den var go’!

I aften står den på grillstegt dorade (en middelhavsfisk som underligt nok havde fundet vej til Rønne fiskebutik). Og så er det heldigt at jeg på side 165 i kogebogen Castel Vittorio finder en passende opskrift på “dagens fisk”. Det smager alt sammen lidt af Italien.

PUST har heldigvis 2 dejlige udendørs septemberrejser med ledige pladser og du er meget velkommen, enten på Kom-i form-med-yoga eller Mad, vin & vandring

Vi satser på at vi bliver rejseklare til september. Hvis vi tør, så tør du måske også?

yogaferie
vandreferie i italien

PUST Rejsers 2021 Program

Med den fart tiden skyder er næste forår lige om hjørnet og hos PUST er vi stort set klar med 2021 programmet. Der er masser af spændende kursusrejser på progammet – og vi ved at mange af dem bliver hurtigt udsolgt. Så meld dig gerne, så snart du har besluttet dig for at rejse.

Der er allerede begyndt at komme tilmeldinger og vi bliver så glade hvergang der tikker en ny ind:-) Og den glade afsender har noget at se frem til i 2021.

Gå til rejsekalenderen HER.

Så er der kun tilbage at ønske dig en god sommerferie – i DK eller omegn. PUST kontoret holder åbent hele sommeren hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.

A presto!

bedste hilsner Pia Scharling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *