PUST Rejser – Ønskerejser til verdens bedste rejsemål, Italien.

Hvorfor piske rundt i hele verden, når man på et og samme sted kan finde alt det vi danskere ønsker: Et autentisk stykke af Italien med god mad og vin, flot natur og frisk luft, sol og milde vinde, azurblåt middelhav, gode hoteller med SPA faciliteter, shopping muligheder, fantastiske restauranter, musik, godt selskab og vaskeægte ”italiensk for begyndere”.

Det nye rejsebureaus eneste rejse går til Nerviadalen i Norditaliens smukke, grønne område, Ligurien. Flyv til Nice ved Middelhavet i Frankrig, kun 65 km og godt en times kørsel fra destinationen.
Billetten til Nice må man godt nok selv klare, men med i rejsen er afhentning i lufthavnen og fuld skrue på service og aktiviteter, spændende restaurantbesøg og udflugter under hele opholdet.

PUST REJSERS direktør er Pia Scharling, som i en årrække har organiseret musikrejser til netop Nerviadalen. Hun er også initiativtager til en årlig klassisk musikfestival dér, med medvirken af danske musikere, og nu er rejseaktiviterne således udvidet med tilbud om bla. en Kulinarisk sproguge hvor man bliver undervist i italiensk om formiddagen og om eftermiddagen dels står i køkkenet hos en lokal kok, og dels kommer rundt i hele det gastronomiske overflødighedshorn som denne del af Italien byder på.

Et andet tilbud i det lille bureau er en uge med korsang om formiddagen og kulinariske udfordringer om eftermiddagen, – eller hva´ med at nøjes med den lille model, en forlænget Kulinarisk weekend, hvor der også indgår shoppe tur til den mondæne badeby San Remo.

Mulighederne er mange i verdens mindste rejsebureau!

Første rejse finder sted i midten af april 2014. Ved bestilling inden 14.december gives 10% rabat på alle rejser.

Strandbadning ved middelhavet i norditalien

Middelhavet er kun 20 km væk fra Castelvittorio og Pigna, hvor PUST Rejser’s kursusaktiviteter foregår. Vi tilbyder også madlavningskursus i italien. Læs mere på siden PUST Rejsers kursusaktiviteter.

Det norditalienske rejsemål Castelvittorio set fra oven

Det norditalienske område er kendt for sine stolte kulinariske traditioner og den bjergtagende natur. Læs mere på siden Området og Naturen.

 

God mad og godt selskab i Italien med PUST Rejser

Med PUST Rejser spiser du som en konge. Egnen er kendt i resten af Italien for sine stolte madtraditioner, og det er med god grund. Læs mere på siden Restauranter i Nervia dalen

Billede af værelse fra hotel terme di pigna

PUST Rejser tilbyder overnatning på både spa-hotel samt udvalgte lokale bed and breakfast hoteller. Her set et billede fra et værelse på Hotel Terme di Pigna. Læs mere på siden Hoteller og B&B

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *