Om PUST Rejser

Pust rejser er et lille rejsebureau som har specialiseret sig i rejser med oplevelser, udfordring og indhold.

Middelalderlandsbyen Castelvittorio har en særlig plads i Pust Rejser’s hjerte. En uspoleret og autentisk middelalderlandsby der ligger i de Liguriske bjerge, midt i vidunderlig natur med dejlige restauranter og charmerende boliger.

Her siges det at indbyggerne har den højeste levealder i Italien. Forklaringen kunne være det sunde vand og den delikate bjerg-olivenolie, og så selvfølgelig det kuperede terræn som sørger for, at dagsformen holdes ved lige.

PUST Rejser har været her siden 2009 og kender hver en krog af området, og i et stærkt samarbejde med de lokale i landsbyen arrangerer vi diverse aktiviteter – vandreture eller cykelture i den omkringliggende naturpark; kulinariske eftermiddage med italiensk madlavning; vinsmagning; olivenoliesmagning; badetur i Nervia floden m.m.

Andre rejser går til kulturelle brændpunkter, hvor vores guider er eksperter på området og tilrettelægger spændende dage i skønne omgivelser, hvor der er tænkt på det hele.

Gastronomien er i top; hoteller og B&B er særlige udvalgte; deltagerantallet max. 20 og undervisere og guider vidende og nærværende.
Priserne på de fleste rejser er inkl. fly t/r fra Danmark, ophold, halvpension, undervisning m.m.m.

Antal deltagere på rejserne er max. 20 personer og der sørges for, at alle får en helt særlig og unik ferieoplevelse.

Pust Rejser er medlem af Rejsegarantien.

Om rejsearrangør Pia Scharling og Pust rejser

Rejseleder og rejsearrangør Pia Scharling har siden 2009 arrangeret rejser til Castelvittorio i Ligurien og har i et tæt samarbejde med landsbyerne i Nervia dalen formået i løbet af få år, at skabe en professionel og stærk ramme omkring rejser og kurser for dels mad- og sangglade danskere og dels en årlig musikfestival Festival dell’ALta val Nervia, (www.altavalnervia.com), som på rekordtid er blevet et stort aktiv for området. Pust rejser er med til at gøre dette vidunderlige hjørne af Italien synligt, til stor glæde for både tilrejsende og fastboende.

Pia Scharling er oprindeligt uddannet sangpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har arbejdet som stemmecoach og sanger hele sit liv. Hun har tillige udgivet adskillige CD’er, sunget backing for mange store danske kunstnere og skrevet musik til både sig selv og andre.

Den daglige administration varetages fra kontoret på Østerbro i København, men Pia Scharling er med på alle rejser og arrangementer i forbindelse med www.pustrejser.dk.

Kontorets adresse og åbningstid

Åbent på hverdage for telefonisk og personlig henvendelse

Tlf 31264100

Heisesgade 55, 2100 København Ø