En PUST Rejse til foråret

Kære PUST Rejsende,

Der er stadig få pladser ledige til vinbesøget næste weekend af vores vin-ven fra Piemonte!

En ekslusiv vinsmagning med smagsprøver af diverse vine og gode madvarer fra Piemonte.  Fredag den 18.11. kl. 19 (ganske få billetter) og søndag den 20.11. kl 13. Læs mere her.

Kombiferie yoga & cykling

Sidste års glade yogahold har inspireret PUST til at oprette en parallel cykelferie. “Vi har næsten allesammen mænd der er vilde med at cykle”, sagde de. “Så ku’ mænnerne cykle mens vi dyrker yoga”!

Perfekt ide! Området i Nerviadalen er nemlig et af de professionelle cykelrytteres foretrukne træningsområde, så hvorfor ikke bide de professionelle i haserne og invitere danske cykelnørder på flotte cykelture op og ned af bjergene i Parco Liguri, som Nerviadalen er en del af.

Rejsetidspunktet er således samtidig med yogaholdet – og man kan selvfølgelig tilmelde sig med eller uden yoga-kæreste:-) Læs mere her.

Kombiferie Kunst, mad & vin

En fantastisk og glædelig nyhed hos PUST Rejser er, at en af Danmarks  førende madskribenter, madanmelder, kogebogsforfatter og meget mere Helle Brønnum Carlsen, tager med på den kulinariske kunstrejse sidst i april. På  denne rejse deler vi sol og vind lige med 3 dages ophold i kystbyen Bordigera og 3 dages ophold i hinterlandet  i Nervia dalen. Her vil Helle causere, forklare, demonstrere og øse af sin ufattelige  store viden om mad & vin. Et decideret scoop for alle os gastronomi interesserede. Læs mere her.

Ring gerne til PUST rejse for mere information om alle forårets rejser – eller læs mere HER.

Bedste hilsner

Pia Scharling