Januar brev fra PUST

Vintertåge over Castel Vittorio – og selvom det er smukt, så lad det nu snart blive forår, så vi igen kan fylde den lille landsby med glade danskere der synger, spiser og er glade. Og det er nu man skal forberede sin rejse – så har man noget at glæde sig til:-)

Der er f.eks. ledige pladser på nogle af sangrejserne. Og at synge er altid godt. Det får gang i  lykkehormonet – og det ved jeg passer! I den kommende weekend tager jeres rejsedirektør nemlig til Løgumkloster Refugium, hvor jeg igennem snart mange år har afholdt weekendkurset “Hver fugl synger med sit næb”. Jeg underviser ellers ikke meget længere, men lige netop dette kursus er så livsbekræftende, at jeg må holde fast ved det. Refugiet er et skønt sted at opholde sig og midt i januars mørke, er der faktisk ikke noget der løfter humøret mere end at synge. 

Vil du med til Castelvittorio og synge er der f.eks. mulighed til sommer, hvor den sprudlende superdygtige korinstruktør Janne Wind kalder til sang-uge. Læs mere HER.

Tag på musikfestival i Castelvittorio……

Musik, kultur og kulinariske oplevelser!

Den dansk/italienske musikfestival 2020 byder i år på koncerter med et stjernebesat hold musikere. Det er i denne sæson lykkedes festivalen at engageret nogle af Danmarks og Italiens absolut ypperligste musikere. Vi nævner i flæng: Elisabeth Westenholz, klaver; Kim Bak Dinitzen, cello; Gabriella Pace, sopran; Kirstine Schneider, violin; Bjarke Mogensen, accordeon; Elisabeth Holmegaard Nielsen, klaver samt fremragende italienske musikere.  En enestående 5-dages musikfest, som du sandsynligvis ikke bør gå glip af. Læs mere om rejsen HER. 

Gå til festivalens officielle hjemmeside HER.

Lej en feriebolig i Castelvittorio

PUST rejser råder over adskillige skønne ferielejligheder i Castelvittorio og som et nyt tiltag tilbyder vi nu udlejning af disse huse. Vi bruger dem selvfølgelig selv i perioder men har du lyst til at opholde dig i Castelvittorio i en periode udenfor PUST Rejsers aktive uger, skal du være meget velkommen. LÆS MERE HER.

Barberens hus i Castelvittorio
Barberens hus i Castelvittorio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *