”Cascinale sul colle con vista Langhe”

Cascinale di Generale Massena er en ombygget tidligere vingård hvor PUST Rejser har lejet hele huset. Der er 8 værelser, skøn have, barbecueområde, swimmingpool og dejlige værelser og opholdsrum.

Gården ligger midt i det område i Piemonte der hedder Langh, omkranset af vinmarker med kort afstand til alle vores udflugtsmål. F.eks kun 10 km fra den berømte landsby Barolo.

Gården er  bygget i 1797 i Napoleonperioden og gennemgribende restaureret for få år siden. Der er seperate badeværelser til alle værelser.

Cascinale = farm

Cascinale di Generale Massena - bo på en tidligere vingård i Piemonte Cascinale di Generale Massena - bo på en tidligere vingård i Piemonte Cascinale di Generale Massena - bo på en tidligere vingård i PiemonteCascinale di Generale Massena - bo på en tidligere vingård i PiemonteCascinale di Generale Massena - bo på en tidligere vingård i PiemonteCascinale di Generale Massena - bo på en tidligere vingård i PiemonteCascinale di Generale Massena - bo på en tidligere vingård i PiemonteCascinale di Generale Massena - bo på en tidligere vingård i Piemonte